Je li dofatio dje 3000rpm? [emoji3]
Printable View
Je li dofatio dje 3000rpm? [emoji3]
3000? Pa nisam vozio 170 majka mu stara.
Sto znam, mozda si zurio [emoji3]
Fabsone koliki ti je rezervoar???
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
A ovo treba da je preko Fulla je li?
70~80 minimum
p9lite
7,9 i 8,2 litara na pređenih 100 km, a koja je prosječna brzina?
Sent from my Motorola 8400
Ovo je us mpg, tako da je 6,nesto
Pazi ovog dizelskog mamojeba, najlaganija moguca voznja:
https://s8.postimg.cc/f9ypviulh/IMG_3012.png
Pa ja tako uzivam. Sto cu, da se ganjam sa terencem? Uz to ako ga vozis brzo ne cujes nista od plastika.
Ma mislim na poviseno auto...
Sve kroz grad.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e6fe1e4e11.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...58b5f2f186.jpg
E da TicoPG vidi ovo.
ot
Cijene goriva ostaju iste
Benzin ide gore 4 centa
Dizel gore ide 2 centa
Samo neka ide gore, ne trebaju ga ni spuštati. [emoji2]
Bilo 0.5e ili 3e litar, opet će se isto voziti. [emoji23] [emoji23]
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
E jbm ih u usta
Jedan dan da batalimo auta i fino biciklima i pješke.
Isto kao ove žene, tako i mi vozači trebamo. [emoji6]
Iskreno u ovoliku pg dje sa kraja na kraj grada ( poslovnog) imas 2km biciklo je prava stvar. A tek vespa. Nego nas kompleksi ubise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Blokirati pumpe, ko u francusku i cao. Ali kompleksi
Ili ih zapalit?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zapaliti, nego. [emoji23]
Bas, skoro pricah momku iz Istanbula kako na posao 2km idem autom, nije mogao da vjeruje :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A djeeee, to je jedino kod nas fora.
Aj kapiram trudnice, starije ljude itd koji ljeti ne mogu da se muce sa vrucinama pa u auto, klimu i prezive do kuce.
Jos Podgorica ravna komplet, mozes da se ne umoris 20km da vozis.
Ja sam jedne godine isao na posao biciklom 2 mjeseca, malo su mi se smijali ali ja sam bio prelagan. Kad mi se desavalo da idem autom, mjerio sam vrijeme i na putu prema poslu sam autom stizao 2minuta ranije, a sa posla kuci sam biciklom stizao 5-6minuta ranije.
Naravno, ukrali su mi biciklo jednu noc u sred centra grada kod biblioteke na parkingu za bicikla. Uredno zavezano itd.
Onda drug dodje i ostavi mi njegovu vespu od 125kubika i sa njom sam se vozio nedelju dana, uzivao sam isto. Kroz sve guzve se provlacio bez problema.
Jednostavno mi je merak bio da se krecem bilo kako samo da nisam u redu na semaforima i ostalim glupostima.
Naravno, ustede su primjetne.
edit: po ovim vecim gradovima ova elektricna bicikla su masovna!
plus imamo vremenske prilike da mozes biciklo ili vespu vozit pa sigurno jedno 8 mjeseci lagano.
Dje ste biciklisti? Ocemo li da organizujemo neko CDM blokiranje ulica i tako to?
Moze i neka tura da se vozi
A i da izađemo biciklima i pješke, a batalimo auta rekli bi nam da nam je to dobro zbog rekreacije i podigli bi gorivo za još 4 centa.
ja mnim da ako ko treba da blokira ulice zbog poskupljenja benzina, zadnji koji to treba da urade su biciklisti valjda!? Blokirajte kolima, ako vam se već blokira. Povedite i jednu majku sa troje đece, jednog radnika KAP-a i nekoga iz zagoričkog šumskog naselja, jer narod ništa više ne cijeni, nego kad se njima, običnim ljudima, blokiraju ulice, dok Vlada nesmetano funkcioniše. U međuvremenu ću ja da "protestujem" tako što neću za svaku glupost da idem kolima, do prodavnice koja je 200 metara ili kafića koji je čak kilometar, pa da hvatam krugove 5-10 minuta tražeći parking ili ka manga da se parkiram na sred ulice, pa da kukumačem kad dođe pauk kako sam stao na 2 minuta samo. Može pješke, može bicikl, a i gradski prevoz ponekad iskoristim, iako su mi 3 auta ispred kuće