hahahahaha, kakav lazan oglas....
@Beli Vuche, ne znam za cijen, al ja sma moju junior '99to 1.4 zacijenio 1500e... ;)
Printable View
hahahahaha, kakav lazan oglas....
@Beli Vuche, ne znam za cijen, al ja sma moju junior '99to 1.4 zacijenio 1500e... ;)
Ima li ko da Prodaje ove Pragove za 145 ??? Attachment 91408
Mozda ima kod Fandja jedan set crvenih sa QV-a
Nema kod Fandja :apologetic:
moram vi se pozalit, prije neki dan o alfici neki tekst i slika juniorke predivne , 1300ac, i ja ne znam , el do tolke divnoce auta il sto mi pms pa sam osjetljiv, vas sam se najezio i nesto ka da sam tio zaplakat kolko je to lijepo i kolko ga ja zelim
Fiat daje Ferariju 50 meleona da razvije V8 atmosverac i V6 turbo koji ce se ugradjivati u nasljednika 159 i u ovu nikad docekanu naslijednicu 166. Uglavnom, razvoj motora ce po sporazumu biti gotov 2014 godine.
tako da ocekujemo neku super slatku mega brzu masinu ha ?
ma..............
ao...ako ovako bude izgledala :) brutalna je :)
oh vrte mi se misli da cu mozda nekad i nof auto kupit kad ovo vidim
ao ao ao <3
a ovaj sam gledo ne znam ni sam koliko puta :) i uvijek mu se rado vracem :)
http://www.youtube.com/watch?v=aQ8xD...eature=related
Kad dajem gas ka da pomalo trokira, tj. ne prihvata ga kako treba, ka da postoji neki luft od momenta kad ja dam gas dok on ubrza..
Dok mi je u ler citavo auto pomalo trese, samo sto se ne ugasi..
145 boxer je u pitanju, ako neko zna sto je neka pomogne ili neka preporuci majstora, kod fandja, tj. kod momaka sam bio jos ranije ali ne znadose sto je.
147 1.6 ts, iskustva, odrzavanje, potrosnja? Na sta najvise obratiti paznju pri kupovini?
odlicno auto
ako ne kupis baraku nece te glava boljet oko nje...
odrzavanje - djelovi nisu skupi i ima ih kolko oces :)
obratiti paznju na sve kao i na drugo auto :D
a izvrti je na vece obrtaje u voznju pa vidji da ne prekida ili tako nesto...
potrosnja...zavisi kako je vozis...od 9 cistog grada sa klimom pa na dalje...
Ima li kakve slabe tacke, tipa trapovi ka' na 156, procitah nedje i variator da je problem, kako znat je li posa' ili nije i slicno...
Kod koga poves' da je pogleda?
Ima li jos koji majstor osim fandja?
trap joj je isti ka na 156 :D
i nije joj slaba tacka..ako ces auto koje lezi na put mora imat komplikovaniji trap od golfa 2..
varijator se cuje na hladan start...onda ne valja
a fandju tj aciki i kolegama mu ne fali nista :D
za 200eur zavrsis citav prednji trap....krajeve spona, stabilizatore i viljuske... i miran si dugo....
Radi kao luda
http://www.youtube.com/watch?v=68hA6-31c1o
mmmmmmmmmmm
Alfa Giulia sa stražnjim pogonom ipak dolazi 2014.godine
Alfa Romeo Giulia, možda jedan od najočekivanijih talijanskih automobila, napokon dolazi početkom 2014. godine.
Prema pisanju talijanskog magazina La Reppublice, Giulia na tržište stiže početkom 2014. Godine. Riječ je o automobilu dužine 480 cm koji će usprkos suprotnim nagađanjima zadnjih nekoliko dana, imati stražnji pogon. Opcija će biti i pogon na sve kotače. Talijanski list ovu informaciju navodno je dobio od ljudi uključenih u projekt Giulia, no ostaje za vidjeti hoće li zaista biti tako.
Giulia je jedan od ključnih modela koje FIAT grupa planira kako bi Alfu postavio na noge, te postigao ambiciozni cilj koji podrazumijeva proizvodnju od čak 400 000 jedinica godišnje. Kako bi to postigli, Alfa će se vratiti i na američko tržište, a nagađa se i da će pogoditi rusko i kinesko tržište.
Aflina limuzina iz D segmenta u ponudi će imati 1750 turbo benzinac u više varijanti, te novi V6 benzinac zapremnine između 3,2 i 3,6 litara. Dizelske varijante uključuju novi 3,0 litreni motor koji bi mogao imati čak dva turba. Ponudu će popuniti i slabiji dizelaši u rasponu od 1,6 do 2,0 litre zapremnine.
spominje se i hibridna verzija i to sa KERS sistemom, dok se za mjenjače za sada govori o šest-stupanjskim ručnim, te sedam-stupanjskim s dvostrukim kvačilom.
Pojedini izvori spominju i sportsku GTA verziju, kao i kupe GT model. No, to su ipak samo nagađanja pa ih ne treba uzimati za ozbiljno.
Britanski Autocar navodi kako će Giulia na britanskom tržištu koštati oko 28.000 eura, a također navode kako osim Giulie, Alfa Radi na više modela među kojima je novi Duetto u suradnji s Mazdom, serijski 4c model, te Alfi prijeko potreban SUV model.
http://www.dnevno.hr/images/800/71074.jpg
http://www.dnevno.hr/automoto/novost...ne/924736.html
[/COLOR]
au! sto je ovo brate miNli?
ogavno jer je kopija audi farova pi
sparco...samo sam te cekao :D
neka no i branik lici na m3 branik :D
ma sta lupas sparco :)
ja bi spavao u njoj :)
onda bi i spavao u kontejner, sve sto lici na audi , jer je audi je kontejner, je i samo to ! i tacka, ne moze i ne moze i gotovo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.cartype.com/pics/8234/ful...o-red_3_10.jpg
fajnd d fakin diferens
Razvucena 159 sa smekom audija
p.s djeluje jako ali ne alfino,naslednica 159 ce slijedeti prednji kraj mita i guliete
Gotivim i ja Alfe, no kad vec razmisljam da kupim jednu, ima li u PG majstora koji znaju s njima, koliko su im u prosjeku servisi, u odnosu na druga auta i djelovi. da li je to mnogo skuplje, ili samo "mlatinja" narod??
Hvala.
ps. Osim taj fandjo, koji je dje tacno??
Ovo na slici je 159 sa drugim branikom i farovima, ali 159 normalna...
Mr Gospodine, Fandjo je u Toloshima, a ima josh ljudi koji mogu odradit normalni servis itd...
Cijene servisa nisu nista vece nego na ostala kola tog godisjta, i da, narod mlatinja... tipa, veliki servis...kaishevi, natezaci, filteri i ulje zajedno sa rukama su oko 250 za npr 1.9 JTD, a za 2.4 mozda 50e jace...
ako te josh nesto interesuje, ili ako imash konkretno neku na umu, pitaj, tu smo...
iskreno se nadam da nece...jer meni to bezveze i suvise pitomo djeluje za auto te klase... na ta manja auta i moze da prodje...ali bi valjalo da nasljednik bude neka varijacije ove sa slike....jos sa zadnjim pogonom :)
a taman sam mislio kako cu posle 159 morat da trazim nesto drugo :)
Pa ovakve stvari zelim da cujem. Znam da sto se samog motora tice da je to top, pa sto bih se cimao oko drugih stvari... Ako vec uzimam polovnog dizela, nekako mi alfa, sto se motora tice, djeluje najbolje...
Uzme se, pa vozis s merakom, bar 10 km :)
Hvala.
AR 166 2.4 JTD, 2002 godiste, kao 140k presla (nije nemoguce, i po Njemackoj ih ima masu u tom nekom rasponu). Naravno, kao i sve polovne Alfe, uzeo bih je po ekstra cijeni. Plac je u pitanju, pa moram povesti nedje na detaljnu provjeru. Najbitniji dio je ta predjena km. Ako je preko 200kkm, hitno sve da se mijenja, a s 140 oko mnogo toga ne moram da razmisljam... Auto ladja, zavalis se u njega, i zbog vece potrosnje goriva od nekih 10e mjesecno, u odnosu na druga vozila koja se lakse prodaju, vozis kao gospodin.
Drugi izbor bi bio neki 147, manje auto, 2002-2004, kojih ima isto po dobrim cijenama, a i dalje se cakle, i dalje su sminkice...
Ima se kinte i za pasata, i par "sigurnijih" vozila, ali nekako sam uvjerenja da to sto alfama devalvira vrijednost najvise moguce, i sto mogu da se nadju po fantasticnim cijenama, nije i zbog toga stosu losa auta. A da su za ljude sa ukusom, jesu. Nekako mi se ne voze limene kanturine koje izgledaju ko sve ostale limene kanturine.
edit: Jedina kola koja sam uzeo u obzir, a da nisu Alfa, su Opel Vektra. Odlicno godiste, odlicna cijena, auto ubija koliko je sigurno. Ako ne kupim Alfu, kupicu njih.