Milvoki se zahuktava, tempirao formu za PO.
Kad se vrati Đanis ima da pometlaju sve na istoku.
Kevin Porter Džunior na pleju, Kem Tomas na dvojci, Đanis... Kakav problem.
Printable View
Milvoki se zahuktava, tempirao formu za PO.
Kad se vrati Đanis ima da pometlaju sve na istoku.
Kevin Porter Džunior na pleju, Kem Tomas na dvojci, Đanis... Kakav problem.
Subota u pristojnom terminu, još su trojke stavili prve, o čemu se radi? Podilaze ostatku svijeta u duhu ovog novog formata?
Lillard iz groba ustao i ušao u finale, forma vječna jer je klasa vječna, kako ide taj novinarizam. Navijam za malog, ipak.
townsu jos kucanja ostala da uzme od ovih propratnih aktivnosti. u ovoj konkurenciji mozda je mogao da proba.
corey maggette 3/3 s jedne noge sa logoa. sjajno za nekoga ko nije bio trojkas.
steta sto ovo zadnje kucanje nije uslo bryantu.
Kakva sprdnja, najgori dunk conquest ever ? Najgori pobjednik ikad, mogu misliti kakvi su bili ostali kad njega nije bilo sramota izaći sa apsolutno svim njegovim kucanjima, na ovom takmičenju.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jos vele ove podloge se prave posebno za NBA, imaju malo taj efekat opruge.
Das im sve a oni ko simpltoni.
all star utakmica bila vrlo dobra. upalio da pogledam 3 minuta i hejtujem, ostao do kraja.
sto se kucanja tice, sjecate se da se prije 15 godina pricalo kako se nista novo ne moze izmisliti, pa smo dobili lavinea i najbolje finale ikada, hattrick mcclunga i jos par dobrih pobjednika. ovo nije bilo jedno od tih takmicenja, ali teramo dalje.
I ja upalio sa minimalnim očekivanjima, još kad je Kole objasnio da je format "3 tima, 3 poluvremena" kao ono kad su Talijani igrali u predsezoni turnire, zamalo ne ugasih - nego su se pomamili na Wembyja, da ga pospreme od starta, a kako je gusto bilo u prvoj utakmici to se prelilo i na ove poslije. Kawhi je sam svoju četvrtinu dobio, kako je ono dobro bilo. Na kraju je finale bezveze ispalo jer starci ništa nisu mogli da pogode.
Ja sam ugasio jer odmah na startu osjetih da ih boli u suštini dick svakog pojedinačno.
mike conley u stilu svog tate, troskocio preko bullsa i hornetsa natrag u wolvese.
The Nuggets have the league’s toughest remaining schedule in regard to cumulative opponent winning percentage (.551). After they play a road back-to-back against the Clippers and Blazers, 11 of their next 12 games will come against teams currently over .500.
Kao sto rekoh bice teska i velika borba za direktan plasman u doigravanje.
direktan su osigurali, ostaje da se vidi sa koje od prve 3 pozicije.
Mislim da je borba za 1. mjesto između OKC i SAS.
Denver može tu da se umješa jedino ako nekim čudom uspiju da sastave zdravu ekipu ove godine, u protivnom sa Minesotom borba za 3. mjesto.
Hjuston mi je do skoro bio mnogo ozbiljniji rival da se tuče sa Denverom, ali posle ovog dešavanja sa Durantom i njegovim 187. alt nalogom na Twiteru đe je ispljuvao pola sadašnjih i bivših saigrača, mislim da je timski duh u Hjustonu sada na minimumu i da imaju ozbiljne šanse da potonu u plej-in.
Klipersi su se bili ozbiljno zaletjeli, ali trejdovaše Zubca i Hardena, tako da ne znam dokle mogu samo sa Kawhijem.
LAL, PHO i GSW su pristojne ekipe kad su svi zdravi, ali ne očekujem da mogu dalje od 5-8. mjesta i prve runde plejofa.
dobro, zanemarujete da su realno bolji od tih pomenutih timova. 1. male sanse, ali imaju 2 medjusobna susreta ako se ne varam, drugi vrlo moguce, kad spursi krenu malo da odmaraju wembyja pred PO, treci kako stoje stvari trenutno najrealnije, ali cisto sumnjam da ce pasti ispod. houston treba jos vise utakmica da odigra do kraja.
Veli Kawhi i no names...
Benedikt Materin igro NBA finale, može se slobodno reć ka drugi igrač svog tima.
cade preozbiljna partija u gardenu. nesto mi ne djeluje kao da ih neko na istoku moze dobiti u 7. cavsi?
milenkov mali fine minute igra.
Pa vele ne valja Dzejlen Grin.
Dobi sam utakmicu.
Ovi kad je trebalo preko njih na kraju regularnog dijela i produzetka, ni za sut se ne mogahu izborit.
Zato Dzej Grin pljas, pljas i pljas.
Sut iz igre 6 od 26 sa slobodnih 2 od 6.
Ali Kobe licno za ostale na parketu.
E šta radi James "dribble dribble dribble" Harden, ne može nijedan napad da prođe bez 10+ sekundi njegove masaže lopte.
Alen bi mi na treningu pucao slobodna narednih mjesec dana, čovjek ladno ne dobaci do koša sa linije slobodnih.
Oladi ih Oklahoma na kraju i to bez trojice iz prve petorke.
Ovi iz GSW u 2/4 sve učinješe da Jokara poentira. Od nedizanja ruku na šut do debilnih faulova na 20m od koša.
Ali Jokić doktorski, TD na poluvrijeme.
Doduše nisu mu upisali tu 10. asistenciju kad je Mareju dao loptu, a on poentirao.
Valjda gostujuci teren pa neće da upišu asistenciju kad mu saigrač napravi 6 driblinga prije poentiranja.
Ja bi mu upisao onu iz1/4 kad mu Stroter ili neki drugi promaši zicer na polaganje. Ono bi i ti ubačio [emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nakon 1/4 đe igraše odbranu, sve nakon toga je revijalni meč.
Sudije upiru li upiru za Denver svakako.
U jednom napadu bi neki faul od lopte što niko ne zna koji, i velim tad "ako im daju i defanzivne 3s" definitivno sudije uz Denver.
U istom napadu bijahu 3s, iako Al spolja.
Vidjeli su da je neki bek gazio liniju previse dugo.
Bez Karija i Grina lagano.
Ovamo Boston opuva Fejkerse.
pistons - spurs kvalitetno krljanje. detroitu poprilicno ocigledno fali jedan malik beasley.
Dok god je Luka prvi igrac LAL i igra se pravi za njega nema leba od te ekipe.
Klasicno profitiranje jer je igrao za Kjubana koji ima fetis na proizvodnju bijelih zvijezda, dali su mu sve, nabijao brojke, tusao u to finale jer je neko morao, posto je takva liga i sad se prica o nekakvom igracu, istorijske brojke.
Kunem vi se da Lebron klikne u glavi da mora on da preuzme teret, da se prave akcije oko njega i za njega, iste bi brojke imao ko Luka, samo sto bi dobili koji mec vise.
Ova kosarka step bek trojki i petljanje do trazenja kontakta, uz diskutabilnu odbranu, pa to moze proc mozda samo jednom, i to ako ih zapane da oni idu do kraja.
Vidio bih sve ove sredinom prosle decenije, pa i s onim Bostonom se trebalo krljat... Bukvalno su nivoi ovih timova ko oni timovi sto su ostajali iza GSW i Klivlenda svake godine.
Ali zato ISTORIJAAAAAAA
Nivo Lejkersa je ispod crte.
Promašaj ekipa.
Kyle Anderson has agreed to a contract buyout with the Memphis Grizzlies and plans to sign with the Minnesota Timberwolves after clearing waivers, sources tell ESPN. Anderson spent two seasons with the Timberwolves (2022-24) and gets an opportunity to rejoin the West contender.
welcome back, bro.
moz' se uradi ponesto kad nema scotta, tonyja i ostalih dezurnih placenika.
Излуђеше ме моји. Одгледам утакмицу као данас и снијевам пехар. Док не дође следећи шамар кад их шаљем све у три лијепе. Али ово данас је имало доста онога што се тражи.
Ugrabih drugu četvvrtinu da pogledam. E kako se Hyland bio raspucao, 15 poena za 8 minuta igre, nijesu ga mogli stizat po terenu, vidi se da je bio motivisan protiv bivšeg kluba.
Kod Denvera odbrana je i dalje nepoznat pojam, ne znam ko je od trenera zadužen za to, ali bi definitivno trebali nešto da mijenjaju, pa ili trenera ili taktiku.
Ali Divinćenco.
Kakav doktor.
Što čini Gober, koji je ono promašaj od igrača.
Kuca preko njega Mari, sprdnja.
Bili su bez njih i protiv Bostona, koji je drugi po ofanzivnom rejtingu u NBA, pa su ih zadržali na samo 84 poena.
A onda je ta ista ekipa u sledećoj utakmici od klupe Golden Stejta primila skoro 130 poena.
Prevelika je to razlika u odbrani/igri za ekipu koja navodno želi da se bori za prsten.
dobro, druga noc B2B za boston + dosli na planinu iz pustinje. ima varijacija, kao kod svake ekipe.
Jokic realno MVP.
Ovo istorija ne pamti.
connelly vratio slo-moa i tako dosao do zbirne ocjene 2- za svoj mandat.
a ja sanjam o joshu hartu i ovoj sekvenci:
od mog svetog trojstva 'igraca koje bi svaki tim pozelio', sa kojima se godinama ili deceniju i kusur penjem ljudima oko sebe na glavu - patrick beverley, slo-mo, josh hart, cekam jos njega ovamo kod nas. i koliko god bih volio da ga vidim u city edition prince dresu, kog bih narucio 3 sekunde posle potpisa, jednako bih volio da se penzionise u knicksima tamo negdje 2037-e, sa jednim prstenom i dresom pod svodovima.
Free agent guard Tyus Jones has agreed to sign with the Denver Nuggets.
vidjeli kako funkcionise bones hyland revenge game, pa da uzvrate za playoff.
jokasu preporucujem da pogleda zavrsnicu utakmice na sto starijem uredjaju, kako bi steta bila sto manja. emotivna ce biti neprocjenjiva. ovakvo jahanje na kurcu lebron ne bi imao ni da mu sude brian windhorst, maverick carter i rich paul.