nece igrat ronaldo sjutra vece. Dobija ih sevilja 3-2 :)
Printable View
nece igrat ronaldo sjutra vece. Dobija ih sevilja 3-2 :)
To sto nece Ronnie igrat znaci da ce Kaka da daje golove i asistira :D
Sad ce da zablista Kaka i Benzema!!! :)) to je jacina tima, kad cak i najbolji igraci u timu nisu u mogucnosti da igraju, imas vrhunske zamjene :)) Ma Real ima 2 tima!!! Dobicemo Sevillu 4:1!!! Vamoooooooooooooooooooos!!! Crnkite drusmani, ovo je nasa godina!!!!
Kvota na Real 1.95.Poklon.
Kad god si ti rekao poklon doshlo je suprotno, tako da ko oce da zaradi nek igra sevilju... :D
ne malerisi na sve tikete sam stavio :D
ne igra ni lass diara po meni jedan od najvaznijih igraca reala,tako da bi ja odigrao tu na sevilju eventualno x..mada sa druge strane ipak je tu kaka',benzema i ostali..bice interesantno svakako.
Moze li Sevilja veceras iznenaditi . . .? Ovo je Realu prvi ozbiljniji ispit, veceras je inace jaci nego obicno jer mu ne igra K Ronaldo . . .
real je favorit ali sevilja ima sjajan sastav, na golove to najbolje... ako mene pitate 2-2 full time.
Likvido ne pogledah dobro, nijesam vas zlonamjerno lagao xaxaxa
teska utakmica za barsu. hugo sanchez je odlicno postavio taktiku, barsa skoro da nije imala prilike, ali sva sreca te je tu pedrito, jos jedan od barsinih bisera.
Najavljivao je Sanchez nesto slicno. Iznenadjenje je da Almeria primi 1 komat na Kamp Nou, dok je eto Atletiko ispacen sa petardom.
Ne gledasmo ni Atletiko ni Barsu,sjutra ce nam dat Real samo,a drugo nista.
Barsa mora bolje od ovoga... iako se igra vazda stavlja iza rezultata!
Hahhahah!
banovani milanisti se vracu pod drugim nikovima i imaju obraza da pricaju o SAMPIONU. :D Presmijesno.
Barselona ocajno,i statistika govori...
Hahahaha... Barseolona...
Polako će sve to doći na svoje mjesto, samo da se sjutra ta Sevilja ubaci u mašinicu
koji to segment statistike govori da je Barsa imala tešku utakmicu :D
http://www.youtube.com/watch?v=kNPwZpQHp9E - highlights!
http://img203.imageshack.us/img203/9498/11352996.png - stats!
Ahahhahhahahah lagano nijesu imali nijedan shut, shto igraju fudbal onda koji Q... :D
;) desi se...