RTS1 u 1080i razvucen preko cijelog LCD panela .:yipiiii: Daj te sad sve ostale pa da imamo koristi od visoke tehnologije. Samo maknite ovo pismo
Printable View
RTS1 u 1080i razvucen preko cijelog LCD panela .:yipiiii: Daj te sad sve ostale pa da imamo koristi od visoke tehnologije. Samo maknite ovo pismo
Alo! Vratite to :mad:
hahah platish ga ,i nemas ga ,e vrh :D
EKV,
nije problem cekanja, vec toga da pojedinci koji su se prijavili 10 dana poslije mene imaju vec instalirani extra tv. Osim toga o kakvim rednim brojevima pricas? Sta bi trebalo, da dijele papirice sa rednim brojevima? I prijavio sam se na vrijeme, vjeruj mi, i ti o tome ne mozes da sudis jer ne znas. Mada je to sad postalo irelevantno ;) Prvi put nedje sredinom novembra, a drugi put 1. decembra.
Ti si cekao 7-8 dana, a ja evo 20, minimum.
I sve ovo pricam ne samo iz svog iskustva, vec i iz iskustva drugih ljudi. Pogledaj prethodne odgovore.
Ako helpdesk ne moze da da odgovor, onda ne znam ko moze. Samo se bojim, da odgovora nema.
I ne pricam svasta, nisam ocrnio Telekom, samo sam stvari nazvao pravim imenom, a to se kod nas maximalno izbjegava, u svim sferama.
Na kraju krajeva, ti si imao dobro iskustvo i pricas iz svog ugla a ja lose i takodje pricam iz svog ugla.
Uskoro ce biti vise paketa i dodatih kanala u osnovnom paketu. Da vas obavijestim :-)
da mi oni nece doc vamo da ugrade pa cu lako za pakete!
evo sam ja danas probao kako extra tv radi tj ne radi kad iskljuce fixni :D
@E_K_V
Dobro si uspio svaka cast :-)
Da se nece recimo pridavat,novatv,viasat history,fox,film+....
Ja kad sam zvala juce rekli su mi da ce biti novih kanala i paketa a tacno ne znam koji ce biti.
Pa naravno da je neupotrebljiv, bez mozda ako ces da ga nalozis :-). Mozda ti samo treba tanjir os setelicke i malo kabla :-)
mozda da prikljucis i neku Skwo. A sto znam ja mos ga bacit. Zato i jes u zakup sto ne mozes sa njim nista vise. :-)
Pa sto ce meni oprema bbm-a kad imam extra, osvijesti se tiii :-)
fali im dosta kanala, film+ je njesra bolje da stave tv1000 u osnovni paket... Sport klub i sport klub+ isto obavezno...
Stavice sve to, samo la_ko_po lo_ma tek je pocelo. :-)
neka stave CBS
Mislim da ce staviti kanale kao sto imaju Hrvati. Vidjecemo.
pa sto su pocinjali ako je ovako lose? Da im ne pobjegnu korisnici? Eh... Ne mozes sa brabonjcima na tezgu i pricat kako se strasna pita od njih moze pravit... Ja imam i IPTV i BBM i pravo da ti kazem uz svu bijesnu tehnologiju koju IPTV ima ja ne bih dao svoj BBM za njega... Prije svega nerealna razlika u cijeni, onda ocajan odabir kanala i sramna videoteka...
Elem, prvo napravit pitu pa rasiris reklamu NAJBOLJE PITE a ne uz istu reklamu prodajes nesto drugo i cijenis ga kao da su to bas te NAJBOLJE PITE!