Hahahahahhhahah
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Printable View
Hahahahahhhahah
Nocas mi se nesto ne dere "za triii" gadni Plavsic.. Pariz skoluje.
E kako su pokretljivi ovi igrači Pariza, ne znaš đe se brže kreću, u odbrani ili napadu
Otprilike ka Bluemoon kroz teme na forumu [emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
vazda smo se patili sa divljim francuskim napadackim ekipama. odlucila ona sekvenca u 3/4 gdje sudije na -4 nisu svirale cist faul ispod kosa nad monekeom, cime bi pariz ispao iz bonusa, da bi nakon toga isla serija od otprilike 19-3.
Eto, šteta baš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ti se krećeš na teme đe ložanija evo što me spominješ.Dabogda tačno ne naša karte na tribine grobara no te našla neka na tribinu Reala da vidimo ođe kako ih stvarno podržavaš. :joy: Može bit da si u društvu grobara najjači ali da te vidim na tribinu Reala a da za Partizan navijaš Ojdi na tribinu Reala da te vidim kako navijaš za Partizan a sam si kriv što si me prizva nadam se da ti je ovo lekcija izvinjavam se ostalim momcima da me više ođe prizivat nećeš.Očito se u čopor osjećaš mnogo moćno.
Tako ti je to sa navijačima.
Sorry momci nastavite mene ova tema ionako zanima koliko ništa.
Pita san se sto Dvej Vosington ne zna pas da baci, fizicki mu mnogo tesko pada da baca tako loptu, a onda sam stavio 1 nocas na Partizan i shvatio da je Dvejn Vosington jedini igrac u ovom Partizanu.
Dvejn Vašington jedini igrač u Partizanu.
Hahahahahaha
Kakav vic.
Vašarski igrač za FIBA LŠ.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jbt primas 92 poena za 3 cetvrtine. Postoji li nacin da se kazni ova ku*cobolja? Tipa malo od plate da se skrese posto vjerujem da ce ih jedino to zaboljet' ?
Kakav sam ja mazohista. Ili ima neka druga dijagnoza za ovaj moj slučaj da i dalje gledam ovakve utakmice Partizana.
Pošto je strogo zabranjeno šamaranje igrača zbog qrcobolje, možda bi rješenje bilo da se u Partizanu ukine funkcija trenera ekipe, da momci sami izađu i vide i dogovaraju se kako najbolje da igraju. Možda bi tada došlo do nekih sukoba među njima samima pa da bar jači išklapaju slabije. Najradije bi Bongi dao bič, pa da izduši na sve.
PS. Ko ih je kleo, nije dangubio
Ja mislio kraj kad ono tek završena treća četvrtina. :D
Mijenjaju se muzičari (dirigenti), mijenjaju se instrumenti ali muzika ostaje ista...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Muzika?!? Ono je kakofonija na ˛
Jedan od najboljih igraca EL igra po 7-8 minuta, pa sto gube.
DiDabliju treba da ima spremne akcije, treba da ima pravovremene pasove, to je igrac koji ima efikasnih 20 poena po mecu i dosta solidnu odbranu.
Nije njegovo da dijeli loptu, za dvojku ima fizikalije, a svakako nije retardiran, umije udijelit po koji pas.
Kad ode nedje drugo vidjece se sve o cemu pricam, samo pojmasi ne vide kakav igrac propada na klupi.
Može li Czv noćas do iznenadjenja. :D
Dako se raspucaju.
tesko bogme. nismo nikad dobili tamo.
zaboravih na potencijalni jordan nwora revenge game.
Ovi su u većem kanalu no PAR.
Ne znam kako je bilo prije ali ovo sad je Korona atmosfera
Kao plitak potok.
Htio sam i dvojku 2.45 drug nemoj ovima se svi vratili pa stavih više poena Czv.
https://i.postimg.cc/SsY7Zjsc/IMG-1d...ae1ef1a9-V.jpg
ako hocemo, mozemo mi tamo i da dobijemo glatko, a ne samo da izgubimo, 'nate.