I ja velim da Drogba pojma nema!
Printable View
Čovjek je vrhunski trener, samo Arsenalu nije valjao jer, što, mislili su da treba titulu da napadaju. Đe god da je bio, ekipa mu je igrala organizovano i disciplinovano (PSG ne računati) i iznad mogućnosti.
Izuzetno mi je drago zbog Villarreala, imali su tokom godina i timova ljepših za gledanje i vrhunskih igrača i jedno nevjerovatno nesrećno ispadanje iz lige, ali evo se ispostavilo da su dobar trener i jedno pola igrača iz skorije prošlosti Valencie bili recept za prvi trofej.
goodebening
Doktor najveći.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
coek je sa najgorim timom arsenala moguce i u istoriji igrao finale LE i to bi ga uzeo ali azar je morao sa trofejem da ode na placeni odmor u spaniju...
Unaji je majstor, a to sto arsenal oce rezultate posto poto je druga stvar, u svim velikim klubovima je ogroman pritisak na trenere jer se ocekuje od njih da sve osvoje odmah i sad, nema da se uigra tim, nego osvoji, ali evo im je svima pokazao ko je i sta je, valjda nekad ukapiraju da je bolje pustit majstora da radi svoj posao bez njihovog petljanja u isti...
Kakva truba ovaj tores ovo je nevjerovatno.
Kada ti ne umijes,Napoli umije[emoji16]
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Posto gledam utakmicu bez zvuka a ime nisam uspio da vidim, morao sam da udjem na flashscore da vidim ko je broj 19 iz Barse. Pa on NEMA SNAGE za obican duel. Nerealno mi je kako on moze da uzima pare od nogometa. Zielinski doktor u svakom smislu, kako bi nam pao umjesto Calhanoglua. Kakav bi to bio update
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Tripi postao si gori od sofra,ne mozes nista komentarisat da ne pomenes neroazure
Ali realno, koji god mi se igrac svidi ja ga vidim u crno plavom. [emoji2] Kao i razmisljanje o taktici, krilima... Inzagi tih problema nema, on im samo da loptu i nacrta na tabli 3-5-2 i kaze im da se istrce. Zato smo tu dje smo
A dan mi ne prodje bez Intera, znam, pakao. Nikad me to nece proc [emoji1665][emoji170]
E najveca ti briga bila u zivotu taktika intera[emoji57]
Jos si mlad i zelen....
Svjestan sam ja svega, i toga da SVAKI od njih prima minimum 3 miliona eura godisnje, zive u Milano i ebu kurve a ja se nerviram zbog njih. Ali jace je od mene
Evo sad sam iz samo jedne situacije vidio da i Erik Garsija nepravedno prima platu od fudbala. Osimen prolazi pored njega kao da ga nema. Dje su Feran i Erik igrali prije Barse?
City kod Pepa[emoji57]
Glup penal vala,bas. Sto cini Var.
Ovaj ga promasuje
Edit. Bice nesto da pogodi
Barca dade dva brza gola,oce li imati snage da izdrzi do kraja,eto da vidimo
FDJ odličan gol
Odavno bolje poluvrijeme na nekoj evropskoj utakmici nisu imali..
Odavno bolje poluvrijeme nisu odigrali, generalno. Ne znam je li Napoli i inače ovako lako gubi loptu, ali Barcin presing izvanredan. Svako u Barci ko nije napadač daje golove, nemoguće da su odbrambeni igrači sposobniji pred golom od Aubameyanga i Ferrana. Kakav je igrač Pedri, koliko je teških lopti provukao kroz odbranu samo da bi ih ovi naprijed upropastili. Ter Stegen izgleda kao amater, je li moguće da ga je povreda toliko uništila pa je osim ovih golmanskih počeo i mentalne greške da pravi, preglup penal je napravio.
Xavi za sad, da kucnemo, radi odličan posao. Igra kakvu je zamislio, igrači koje je tražio uklopljeni, ove koje je imao da valjaju maksimalno iskorišćeni.
Tacno vala nedje 2012 ovakvu su igrali
Ali Frenki faken De Jong, kakva doktorica, genijalnih njegovih 45 min. Ekipa bukvalno blista kao nekad…
Vrće se Barca
Uh, ja mislim da im je trenutno najgora karika Ter Štegen, potpuno drugi lik u odnosu prije par godina..
s obzirom da je istrpio ovakav brodolom kluba i da nije bilo njega pitanje bi li bili u gornjem domu tabele (iako je španska liga) zaslužio je da ga trpe dok im se ne smuči.
Kako odoše ova dvojica iz galatasaraja po bureke
Hahahahaha aaaaaa
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Polijegao ih je kao vaspitačica đecu u JPU Lj. Popović. Mali je predobar, najbolji igrač u Barcinom timu. Bezveze Barca igra, a da je de Jong pogodio kad je bio sam ispred golmana na 0-0 možda bi lakše išlo. Opasan je Galatasaray, nekoliko puta iz kontri su mogli dati gol.
Koliko sreće Zvezda nije imala u orvom meču, može se isto skoro reći i za drugi, McGregor, golman Rednžersa definitivno igrač dvomeča, redjale su se šanse poske 1-0 i Ivanića, Kataija, Pićinija, Pavkova ali jednostavno taj gol za 2-p nije htio da udje.
Sve u svemu odlična rola u Evropi i ove godine, upisana pobjeda za koeficijent, idemo na titulu da se udje u LŠ iduće sezone.