Ima!!! Kad je neobrijan. :D
Printable View
Brada od 2 dana zakon.
Vidjeli smo.
Na stranu obrijane il' neobrijane no recite vi meni dje da kupim neke fine bermude a da ne kostaju previse? :)
E mene interesuje sto da kupim koju kremu, ili bilo sta da stavim na kosu, a da pri tom mi ne zamasti kosu, kao sto uradi vosak, da mi ne zgleda mokra kao sto uradi pjena, nego cisto da mi je malo zgusne i stvrdi a da izgleda pri tom normalno. :)
E momcovi?
Ja sam probao vise njih i ovaj mi je sasvim ok vec 2 godine... Bili su neki Nivea roll-on isto providne tecnosti unutra, sa drecavim poklopcem (narandastim i zelenima EDIT Menergy se zove ta serija, sad izgooglah) ali kao da su ih samo jednom nabavili u Voliju i nikada vise
Jos koliko danas ga uzimam da istestiram, mada sam trenutno bas zadovoljan sa ovim nivea black & white dezodoransom .
@Sh0ne Kosu bar meni ne zamasti, ukoci ukoliko koristis mnogo spreja. Ja ga koristim odmah posle kupanja i tako mi ostane kosa kroz dan, u mogu lagano da prodjem rukom a da mi kosa ostane takva.
Btw koristim neki eleganse vec par godina, crvena boca sa nekim zlatnim slovima.
Sent from my Nexus 4
Jeste tako je, ne izgleda nimalo masna.
Evo slika, mislim da svugdje ima da se kupi
http://online.konzum.hr/images/produ.../06541042l.gif
Sent from my Nexus 4
Zahvaljujem, isprobacemo ga koliko je danas. :)
radi li još onaj tatu studio 23 ili 21 u Pg (zaboravio sam tačan naziv) i kolko im se kreću cijene? kako rade zahtjevnije tetovaže (kvalitet)?
a ako ima još neko ko radi top tetovaže pišite slobodno..
Obrati se forumasu dr_dn and you will not regret!