Ajmo Fabia,Mladjo...
Printable View
Dobar je to motor samo gledaj da ne uzimas nekog sa taxija jer je u Doic on vozen kao taxi
Zapremina motora 2148 cm3
snaga 85kw (115KS)
tezina 1400Kg
nije to slab motor. Mozda ima malo sporiji start zbog tezine al JBG nije to Suzuki swift 650Kg 120KS
Potrosnja normalne voznje:
- kroz grad tesko ispod 8-9l klima +1-1.5l
- otvoreni put 4.5-5l klima +1-1.5l
- kombinovano oko 7-8l
Ima ga jedan forumas bas sa tim motorom pa se mozda javi. Trosi sigurno litar vise od audija, oko 9 gradske, i regisracija je veca jer je 2150 kub.
Nije za brzu voznju, mjenjac je spor. Standardno provjeri ga na dijagnostiku, rad motora, kvacilo, mjenjac i pregledaj zadnje rubove i spojeve oko stakala jer redovno koroziraju na tim mjestima.
Da li neko ima iskustvo sa adapterima i distancerima, da li ima nedje da se kupe u crnoj gori
Dje mogu nabavit spravu za mjerenje brzine (radar) moze i kao aplikacija na mobilni telefon al da je barem priblizno tacna? Moze da laze 5-7km maximalno
Koji telefon imas?
Moze li to kako na ove starije NOKIA:
Imas tachometer ili tako nesto na Nokia Store...
Gdje imaju djelovi za volvoa?
p.s kakav je avensis 1.8 VVT-i model od 04 pa navise?
Imao ga, dizlo.
Plafon.
mislim na benzinski motor,nema zupcasti kais no lanac?
1.8 je imao recall, prije 4-5 godina zbog ventila ja mislim, ako uzmes provjeri da li je sredjeno to.
kolko bi kostalo da se prelakira bmw 5 e34 ? i ko to radi najbolje u PG?
Hah, ja mislim da niko ne radi bolje od Djura.
Racunaj oko 600-700, ali fabrika.
hvala fabija...
Opet ja :-) kako je auto crno sa prednje strane na branik se vide bijele tackice od kamencica. Da li da to farbam ili poliram i kolko para to kosta?
Otpad za japance (honde)? cuh za neki na zlaticu da nema ko br?
evo i ja da pitam nesto...
fabia jesi ovo ti? :D
http://www.b92.net/news/pics/2012/05...79650_orig.jpg
http://www.b92.net/automobili/razno....&nav_id=611296
Jao!
Vidis kako sam jaka!
Fabia opet pitanje...:)
Mogu li ja da vozim auto koje sam kupio u SRB,ali se vodi na moju zenu koja ima drzavljanstvo i dokumenta srbijanska? Moze li na punomocje ili neki drugi nacin???
A ti imas CG dokumenta?
Ako je tako, onda ne mozes.
Ako imas SRB dokumenta onda mozes ali ti treba punomocje od SRB suda.
Izjalovilo mi se oko jedne C klase pa sam opet poceo da petljam nesto.Gledao sam C200 i C220 i vidim da svi imaju istu kubikazu - 2148cm3.Je li to tako i ako jeste u cemu je razlika jer sam ja mislio da je u kubikazi?