jel bio ofsajd prvi gol barse, nisam gledao usporeni snimak?...
Printable View
jel bio ofsajd prvi gol barse, nisam gledao usporeni snimak?...
jeste bio je ako mislis na onaj jedan jedini gol;)
Kao prvo, ne mlatinjam i ne vrijedjaj. Fair play treba da bude. Sneijder nije namjerno pao, i moga je raznijet koljeno sebe. Pa ako su Italijani izmislili foliranje, a Inter iz Italije, onda Interovi po defaultu sceniraju? Jesi li ti svjestan sto pises ovdje?
Ja ne prdnjavim, ja pisem. I svaka moja rijec na ovom pdf se ostvaruje. Inter ce osvojiti triplu krunu i najbolja je ekipa svijeta. Sacekaj jos malo i vidjeces. Od Septembra ja pisem ovo, i na kraj ce sve tako bit.
Ko si ti inace? Neki novi?
Nije lako bit navijac Rubentusa, razumijem te..
Rekoba ima dosta trofeja u svojoj karijeri...
Bravo UFO.
Samo nemoj Alvara da spominjes, bar dje ja vidim, jer mi to bas tesko pada.
Svaka čast Interu, potpuno je zasluženo prešegao potomke Paskala Cygan-a. :lolblue:
Nego, nije mi jasno zašto se pojedini navijači ovog odvratnog kluba ponašaju na ovako prost i izgubljen način?
Kakve veze ima što je Real Madird ispao u osmini, a vi u polovini finala?
Da nećete neki orden dobit za to?
Pamti se samo šampion, osvajač Lige Šampiona... ostale stvari nisu bitne.
Eto i taj Lion je igrao polufinale, pa su ih izmršikali sinoć kao da su zalutali tu. ;)
Dajte, budimo ozbiljni. Ovo je godina pravih trenerskih veličina. Ne može jedna budala grada tipa Gvardiole da parira inteligentnom čovjeku kakav je Murinjo.
PS Nadam se da ste sad shvatili da ovaj Gvardiola nije ni ''T'' od trenera, jer vam ja to odavno pričam stručnjaci...
definitivno je pike postao odlican igrac i nekako mi je zao da igrac onakve tehnike i mozga igra u odbrani.
jos onakve fizicke predispozicije mislim da bi gazio u napadu.
mada je i kao stoper u 4 na svijet trenutno
Dajte dosadno je vishe samo Barselona ligu shampiona da osvaja. Dozvolite malo i malim klubovima da se raduju...
ako imas ista u glavu shvatio si sta sam htio da kazem. i boli mene q sta si ti pricao od septembra i sta ce inter osvojit samo ne nerviraju ljudi koji misle da sve znaju i da su u svemu u pravu.
ja sam, "inace", stari. nije ni cudo sto su te banovali. mozda bi trebalo i malo cesce to da rade, moj "navijacu".
a ovo Rubentus, BBilan i sl mi bas postaje smijesno a jos smijesnije kad vidim ko sve pise takve gluposti, no dobro. sta da se radi - sloboda govora
slusaj mali, ja jesam juventino ali nije mi Moggi najbolji drug. ako je on krao ja nisam, niti cu.
pitam se dje je Mitro sad, da vam kaze dvije-tri
Nije mi jasno to kako Gvardiola nije T od trenera?! Čovjek je za dvije godine osvojio ono što većina trenera u cijeloj karijeri ne može da osvoji. Ne znam kakva je to priča, jes da je inter noćas dobio, ali srozavanje protivnika govori više o onome ko na taj način priča no o protivniku.
Clapton, i ti ides na ignore.
Ne mogu vise ovo da citam. Zlatio se ignore.
ma slobodno pametnjakovicu
Jos jednom da kazhem da je Inter zasluzeno prosao, ali i da dodam da su Interovi navijaci jedini koji su vidjeli ofsajd Pikea i koji su vidjeli neregularnost kod drugog gola.
On nije osvojio nista, kao prvo.
Igraci su osvojili, imao je najbolju ekipu, ekipu snova. Nije sastavljao prvih 11 uopste prosle godine, Krojf je sve radio iz sjenke. Gvardiola je obicna marioneta bio, i posle svadje iz Septembra, date su mu odrijesene ruke. Vidis i sam da od tada Farsa puno gore igra.
I kakvih 6 trofeja. 3 trofeja su uzeta zahvaljujuci Ovrebu i najvecoj pljacki u istoriji fudbala. Spanska liga je presmijesna, i nemaju konkurenciju, a ostali 'pehari' su nebitni.
U ovom dvomecu je dokazao vise puta koliko je los trener. Dokazao je to sa pogresnom taktikom, pogresnih starnih 11, i pogresnim izmjenama.
Eto, ako ti jos nesto nije jasno, slobodno pitaj.
vise manje sa overebom i kvalitetom spanske lige se slazem ali ne mozemo odmah tako covjek je tek jednu god trener tj. skoro dvije pa je osvojio sve sto je mogao osvojit.
i sami znate da je nerealno da se desilo da odbrane sve trofeje.
pa nije ls bas tolika zezalica.
vidji prika ne sjecam se da sam ti se obraca sto, kao sto se ne sjecam da smo spomenuli navijace niti da je juve nocas igrao tako da moga bi me lagano preskocit... mogu ti samo rec da sam ja bio navijac juventusa... poslije onih afera tj kradji koje je njihova uprava radila 2-3 godine za redom prije svega ne bih imao obraza ucit neku drugu osobu kako se navija itd.. a to sto ti navijas i poslije svega toga... to je vec tvoj licni problem, svakako ti se u to necu mijesat.
btw. kvaris ljudima slavlje nocas... imas temu calciopoli pa uzivaj.
cheers.