Phahah, ostaje vam da se bolje organizujete kad naleti neka druga članica [emoji1787]
Sad sam se sjetila Out-a i Buvine teme... zanima me je li bilo pomaka, zna li se šta ? [emoji23]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Printable View
Ne volim te 'mila, draga' epitete
Ne volim ni ja osim ako nije u ironiju ka kod MC Sajsi.Mislim ironija toga o čemu ti pišeš da te iritira, tačnije i mene.
Eto si znači i prema meni ironična 🥲
Em ugazila NSX-a, em bi vidim i mene [emoji1787]
Ne nego prema folirantima a tebe tako ne vidim. ;)
@NSX ja nisam došla drug da ti pomognem da se upucavaš njojzi no da ti pomognem da se u taj pokušaj na ovaj stil ne blamiraš. :joy:
I da to preneseš u RL jer ođe to je potpuno svejedno.
Stekla sam utisak da su ovdje svi stariji, sem Zhuangzija, pa ako do sad nisu naučili da se udvaraju, sumnjam da će i od sad. [emoji1787]
Pokopah ih i ja [emoji1787]
Puštite đevojku. Ima senzualnost taman, kako reče, fikusa :D
Drago mi je da je neko prepoznao. [emoji18]
Sorry, upadam nepristojno.
Ali mi se namjesti situacija :)
Ah ona stara...ubij glasnika :joy: Ne brini ti za mene NSX može bit da ti se ego poljulja ali posljednje što je bilo s moje strane ođe je zloba.A ođe nisam da bi našla ljubavnika. :joy:
Imam ja ođe neka neraščišćena posla još uvijek. ;) I dalje držim sadržaj black boxa.Najbolje bi bilo da ne počinjem koja a ođe sam jer mi forum kao forum po sebi samome itekako znači.Pa pošto voliš nisko da pucaš mogu ja još niže kako si se danas izblamira u slučaj Lapis no nebitno.Vrati se svojim regularnim temama o suplementima.Aj vozdra.
Je li ti nekad palo na pamet da zvučiš kao klasični filmski stalker
veš.usisavanje,većera,sudje...uhhhh
Ma Myki je dama!
ti ulijećeš da pomogneš a onda se ja brinem eee đe ti je introspekcija :) ajde vadi taj black box slobodno da se zaborave epstin fajlovi, odavno nismo imali neku živu temu
A što radite.. kako ovdje vječno malo treba da se neko s nekim zakači.. pakao.
Tačno treba svi da vježbate pa da se ispucate fizički i onda da pišete samo relaksirano, što bi rekao Dritan [emoji846][emoji1787]
ako ću .. mi sve eto
Pa i ne treba..ako si kolegijalan. :)
Trebalo je ipak Buvi da daš broj teta Zore, možda bi ostao pa da nam napiše koju anegdotu [emoji39]
Relaksirano kad se raščiste neke stvari, onda može i relaksirano. ;) Da ne bi u suprotnom bilo, laksativno.
Čitav dan mi je na pameti kako je nekome danas rođendan, a uopšte se ne mogu sjetit kome. [emoji848]
Meni su godišnjice braka bile na tatin rođendan uvijek sam se prvo sjetila njegovog rođendana. :joy:
Ne bi bila šteta, ja svoj nešto i ne volim, prespavala bih ga da mogu. Jedino volim čestitke u 00 i u tačan sat ko ga zna i pamti.
Dobro, i poklone.
Ali poklone volim i ovako, pa ko želi ne mora čekat rođendan ili neki datum. [emoji1787]