Eh sad, emotivan, trenira, disciplinovan, džentlmen (ovo znam jer sam ga jednom ugazila a on se nije ni branio).I vozi motor.
Nije za zanemarit.
Printable View
Eh sad, emotivan, trenira, disciplinovan, džentlmen (ovo znam jer sam ga jednom ugazila a on se nije ni branio).I vozi motor.
Nije za zanemarit.
e čuš nije morao sad ću tačno doć opet :) no džaba kad sam ovako stidljiv, al dako zakučim makar tog sira pljevaljskoga
Pa što ga ne zadržiš za sebe, Blue ? [emoji1787]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
pa da me ugazi još jednom jel
Druže @NSX kad budeš stio ubuduće nekoj curi da se udvaraš prepusti meni a ti samo trepći okicama, kapiš?
Lapis ja ne volim kad mi neko mozak otvara teretanom prošla kroz to ne pada mi na um Jopet. :joy:
Pa ako se već ne buniš... dobro tebi, dobro njoj, znači win-win [emoji23]
Ahahahaha ja njega vidim ka da mi je brat, ali ozbiljno. :)
Mislim da to nije pametovanje nego ne zna da se udvara.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Sad si na level izigravanja žrtve kod nje koja to prezire znači pakao.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b49971a47b.jpg
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
aoo a nemoj tu priču
znači ipak nisi fikus no sam ja žrtva, vidiš
Pošto je decembar moj mjesec i cijeli slavim, pa i sjutra veče, opet hahahhha sa svojim društvom.
Koga interesuje za proslave, žurke, vrhunski sve, pa da podijelim ovdje....kome treba više informacija, neka piše pm.
https://ibb.co/VY81prDV
Pa dobro, ne mora bit baš fikus, može neka ljepša biljka. [emoji23]
a drugačiji sam kad se udvaram na motor :)
P.S. išlo mi je super dok se nisi ti umiješala
ali veli ne treba da izgledam kao žrtva a ovamo piše e me ugazila tačno se vidi volja da pomogneš :)
Ako može bez tog darling, bila bih zahvalna. Ne volim te 'mila, draga' epitete [emoji1787]
Negoo... uzeh dvije kockice čokolade od 85% kakaa i taman mi je to, pa se sjetim da sam nekad davno znala čitavu veliku Milku da omunjim i pitam se kako sam mogla [emoji23]
Nego, Lapis njemački razbija HA njemački baš razbija ne treba ti ni duolingue što li.Eto, i on onda veli dok se ti nisi umiješala pa jes dok se ja nisam umiješala prije će bit što ne zna da prilazi curama da im vidi prvo interesovanja, i to no odma onim kao mačo pametovanjem.
@NSX moraš malo poradititi na to udvaranje. :joy: