https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ea4ab7bf6.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ea4ab7bf6.jpg
GLAVA TRIDESET DRUGA
KRIVIČNA DJELA PROTIV JAVNOG REDA I MIRA
Izazivanje panike i nereda
Član 398
(1) Ko iznošenjem ili pronošenjem lažnih vijesti ili tvrđenja izazove paniku, ili teže narušavanje javnog reda ili mira ili osujeti ili značajnije omete sprovođenje odluka i mjera državnih organa ili organizacija koje vrše javna ovlašćenja, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.
(2) Ako je djelo iz stava 1 ovog člana učinjeno putem medija ili drugih sredstava javnog obavještavanja ili sličnih sredstava ili na javnom skupu, učinilac će se kazniti zatvorom do tri godine.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne zezajte da se stvarno ufrčite toliko da biste Miceva u zatvor zbog izazivanja panike?! Ajde ne aveta'te...bolje je da ns pozove na oprez, a sa druge strane ja se stvarno ne sjecam da je rekao da ce nam se apokalipsa desiti a jeste upozorio na eventualne rusilacke ciklone koji mogu a ne moraju....pustite cojeka da zivi
Zajebancija đaole :) Mada bi ga dostina provukla kroz šake (čitaj ovi što su se taksijem vraćali kući posle parkiranja kod HDL-a i Našeg Diskonta) [emoji23]
hhahahahahhahahah e cula sam to...bože me sabrani, sto veljaše moja majka :D
Ljudi HAARP radi za Crnu Goru.
Vi pojma nemate
.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ada snimljen je film u martu o celijama, vec u julu ga pustili, nemojte da se vakcinisete protiv super celijeeeeee, aaaaaaa
ada da je micev ko sofro , Dajkovic bi tuzbu protiv njega pokrenuo....
ja razumijem Šoša i njegovo vrijeme tehnicki bez pomoci satelita, telefona,raznih organizacija pa da promasi ali danas u 21 vijeku dje ja vise vjerujem vremenskoj prognozi stock na Iphone nego zivom coeku....
Pade kisa danas, i to bas bese veliki pljusak...ali se na kraju dana razvedrilo i opet bilo prilicno toplo.
Blagodeti zivota na moru.
https://www.portalanalitika.me/clana...bilne-padavine
https://media4.giphy.com/media/s2QS6...nQBa/giphy.gif
Opet kola pod tende će da se parkiraju...
Evo Micev sad rece ne ocekuje nevrijeme jaceg intenziteta sjutra.
znači da se pazimo sad
Svi koji prate forum znaju da sam ja pasionirani zaljubljenik u vremenske pogode i nepogode, vrhunski poznavalac hidometeoroloskih prilika. Koliko sam samo ovdje puta pogodio da ce padati snijeg dok su drugi najavljivali cak i vedro nebo, koliko sam samo puta rekao duvace vjetar orkanske snage i naravno bio u pravu.
I vjerujte sjutra nas ocekuje epsko nevrijeme. Ja ne stavljam moju meteo reputaciju tek tako na vjetrometini, ja sam ugledan clan i zhms foruma, to je najbolji komjuniti na svijetu, to su uceni ljudi pa iako amateri izuzetni poznavaoci vremenskih prilika. I po svim modelima Crnu Goru ce sjutra i u narednih nekoliko dana zahvatiti izuzetno nevrijeme. Ogromne kolicine padavina, pljuskovi i grmljavina. Ne mogu rijecima opisati o kakvim ce se pljuskovima raditi. Vjetar za dane vikenda solidne brzine ali vec od sledece nedelje orkanske snage. Za vjetar postoji sansa da grijesim, moguce da ce te struje oslabiti iznad Crne Gore.
Ali kolicina padavina posebno za dane vikenda bice nesto s cim se 90% ljudi nikad nije susrelo.
Moja preporuka je da se ide na spratove, ko ima kucu na dva tri sprata da ide iz prizemlja i zivi ovih nekoliko dana na drugom ili trecem spratu. Ista situacija i u zgradama. Ko zivi u zemunici da stavi ogroman suncobran preko zemunice ne bi li ogromne kolicine vode sklonio sa direktnog pada na samu zemunicu.
Izgleda, Micev ne yebe ni da baci pogleda na taj ZHMS forum
Dvije stvari mi ne dirajte, prva je moji saborci sa ZHMS foruma, a druga je himna UDG-a.
Ja sam na prizemlje.Ostavljam nalog Alapači ili nekom drugom ko je banovan.Zbogom svEte
Ostavi garažu otvorenu da mogu uljeć sa čunom.Čekaj me na sprat.
Bićemo ka ona Acova kuća u H.Novi đe su gliseri iz ITA pristajali
Evo lijepe kise jutros
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока