Meni nije jasno sto je taj dio grada toliko skup kad izgleda odvratno osim par zgrada
Printable View
Meni nije jasno sto je taj dio grada toliko skup kad izgleda odvratno osim par zgrada
Taj dio uopste nije na cijeni zbog...Jer osim PG niko to ne razmatra jer nema pojma,a i dosta..
A i jos nekom da napisem zasto bi trebao da je na cijeni.
Mirno,ususkano,zelenila,gorica,skola,vrtic,dom zdravlja,centar,a kao da nisi u centar..
Nema kafana,nema brzih hrana,jurnjave kola,pekara da ispustaju mirise itd itd..Glupo pricat.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Dobro to stoji al ne mijenja cinjenicu da je vecina onih zgrada staro i da su obicno ruglo
Mene zanima odkale je prenesen tekst koji je pauki postavio, dobro bi bilo kad se nešto postavi da se stavi ii izvor. odje svako piše o cijenama a uglavnom nema veze sa realnošću :) Mislim na tekstove u novinama (portalima) jer je ovaj očito prenesen odenkud.
Pa nije moguće da neko više voli da šeta cetinjskim putem nego centrom, to jedino za ove što vole city kvart i slične kvartove uz bulevare. Meni je centar uvijek najljepši za prošetati, živim u Bloku da se razumijemo da ne bude da svako svoga konja fali :D
Montenegrina tekst je odavde
https://www.portalanalitika.me/clana...PmoB6suNluONCA
Portal ANALitika
Ironican sam sto se vidi sa kilometra, toliko je paklen centar da je setnja City kvartom ljepsi dozivljaj...
Stranca povedes u City kvart da gleda zelenase i dilere po onim lokalima je veci dozivljaj nego bilo sta u centar sta moze vidjeti, da uvedemo kategoriju KRIMINALNI TURIZAM PODGORICA, mislim da bismo dominirali [emoji23]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Znas kako tekst je dosta tacan a evo iz.prve ruke prodata garsonjera u 27 marta ulici 55000 skoro 2000 eur starogradnja....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo iz prve ruke, city kvart 1900€ kupljen. (I dva mjesta na parking gratis)
A nije što je neko dužan ili slično..
Tako da zna da izleti i dalje po ok cijeni…
Da je 1000e kvadrat u city kvart i 7 parking mjesta gratis ne bih kupio tamo stan.
Jedino da se izdaje , ali da živi nikako
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ni ja da mi je za 800€ na stari, zagoric i još tako neka naselja… ali to nije poenta moga posta.
Svako kupuje dje mu odgovara..
+1 kraj za naselja puput onoga oko Beogradske ulice... mir i miris onoga drveca rijetko koji dio grada moze da parira... bude malo trkaca navece, ali i toga sve manje
sa druge strane, kvart je "ostarao" i skola i vrtic su pravo rastereceni za razliku od vecine drugih u gradu
Ne mora da znaci, ja sam prije 2 mjeseca gledao stan u City, tamo preko puta pumpe prve kad se udje u red gdje je Castelana isto 1900 po kvadratu, stan je bio 70 kvadrata, stan odlican, ali me lokacija pokolebala, posto je zgrada malo uvucena, a nesto nijesam ljubitelj City kvarta( sve mo je daleko osim Delte i kolektora), odustah od njega
Послато са 2201116TG помоћу Тапатока
https://www.instagram.com/p/DCjfkz5I73p/
Odlicna ponuda.
Jesu li horor filmove snimali u ovu garsonjeru?
U najmanju ruku, zbog toga je na cijeni.
Izvornom stanju. Izvire rijeka iz njega?
prava cijena za ovaj lux
1000 eura je neka cijena koja bi bila prihvatljiva jer toliko ljudi bi renoviralo starogradnju koja je inace pristojna i dje je moguc zivot, ali je vrijeme pregazilo a novo je novo.
pa kad ti neko kaze da si ovo platio 1000 i da si lud, ti mu kazes: a svakako bih renovirao, sta ima veze sto je ovako lose.
cijena je stvarno nevjerovatna, 2000 eura, ludilo. Jos nije ni preko Morace nego kod gintasa.
Mene bi iskreno bilo sramota da ovako dam nekome da mi slika stan. Ne znam u koji da sam posao bi malo očistio ovo. Jer se vidi GLIBEŽ i da nije čišćeno od raspada Jugoslavije...
Ali veli izvorno stanje, izvorno stanje je kad je staro a uredno, ovo je vraceno u sivu fazu, jezivo kako izgleda stan...