Jesi li nasao sto konkretno, da je ok za te pare?
Printable View
tražim, nije mi još hitno. Gledam oglase vani (SLO, CH), bude zanimljivih oglasa
npr. passat b8 2.0 110kw 2015-2016god sa predjenih 250k za oko 8000-8500e nakon cjenkanja....
Nissan qashqai još ni jedan nije iskočio u dobroj opremi, a vjerovatno i neće za te pare...
edit: Ako je neko radio uvoz auta iz SLO, vrijednosti 8-9000 zamoliću ga da mi okvirno napiše šta je imao sve od troškova da bih vidio na kraju dal se to isplati uopšte
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Moze li provjera sledeceg i preporuka koje uzeti:
Renault 140357308R gumice usisne grane
Dihtung dekla
RENAULT: 7701059314, 77 01 059 314
Problem je sto pusta ulje pozadi. Kontrukcija motora je takva da je pod uglom deklo, nagnut ka pozadi. To mu je boljka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Victor Reniz npr. da se poruce, oko 35 eura.
Radi li se dotezanje dekla posle odredjenog vremena ili to vazi samo za glavu motora?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To vazi samo za glavu.
Taj mehanički dio u vezi ulaganja može da očekuje od svakog auta iz uvoza u ovom cjenovnom rangu, bilo to švica, dojčland ili slovenija.. to su auta sve po minimum 250hiljada kad ide sve redom veliki servis, zamajac, oko trapa :/ i oni naravno rijetko to gore rade nego ide za izvoz, tako da jednu hiljadarku sa strane treba odmah ostavit za servise slobodno
Zna li ko za ove momke https://www.instagram.com/auto_servi...M3bnk3bGdtNw==
Jesu li dobri ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
zamjena gela senzora za kišu? je li neko radio i ko to može odraditi?
moze li neko da mi provjeri ima li ovo dje:
part number: 55235782
nekakvo prespojno crijevo za cilindar kvacila za alfu/fiata
https://r.avto.pro/img/pi/FIAT/55235...i_key_562.webp
Imam, OEM.
cena, inbox
Cevapi vs crijevo ???
Valjaju li sto ovi kocioni diskovi Bremsi i Comline?
Slabo je to.
Sto je dobro? Diskovi su mi otanjili...mozda nijesu jos za zamjenu..ali mi se cini da ne bi smetalo. Pa cu i plocice i to
Bendix.
U prvoj brzini na nekih 1500 obrtaja cuje se neko brujanje iz motora... ne znam kako da opisem zvuk osim da je neugodan :D
Kad je u neku drugu brzinu na iste obrtaje nista.
Benzinac je u pitanju ako to nesto znaci