Pretpostavljam: od zarade iz cg fudbala nije mogao da zivi, a sramota ga da radi u magacin jer sto ce narod rec (digavi poznatog fudbalera kako se muci) i onda daj da odradim par pljacki da se obezbijedim
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Printable View
Pretpostavljam: od zarade iz cg fudbala nije mogao da zivi, a sramota ga da radi u magacin jer sto ce narod rec (digavi poznatog fudbalera kako se muci) i onda daj da odradim par pljacki da se obezbijedim
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Jes,mi smo magarad sto radimo posteno,a oni sto pljačkaju i prodaju drogu su pametni.
Miran sam i ja vala,pa mi nikad nije palo na pamet da pljačkam,ne cudi me više ništa moj dobri alNo1,a i ti imas dovoljno godina da ne bi ni tebe trebalo,vidiš li sto se radi oko nas,”snalaze” se ljudi na razne nacine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bash zato shto imam dovoljno godina,a ovoga momka znam,mi je jako chudno,da je imao 20-25 pa da se ne chudim,ali ulazit u ovakav vid kriminala a 41g. ne sjecam se da se prije slichno deshavalo.
Zato mi je i palo napamet da nisu dugovi,jer ne znam sa kim bih ti ovo uporedio,a odjednom ga vidish u crnoj hronici.
Evo ja kroz knez mihajlovu setam prije neku noc i komentarisem neke prosjake sto izgledaju kao da ima damara jos u njih. Rekoh vidi kako prose, umjesto da se mrdnu malo i uzmu da kradu ili prodaju drogu. To zuto ide ko alva, jes malo rizicno ali sta ga briga, na kraju i ako ga uhvate moze da dobije unaprijedjenje i bude junspi, u najgorem slucaju zavrsi u tvorza dje ima da se jede i pije svaki dan. Sto?
https://www.pobjeda.me/clanak/umjest...senje-lazovica
Pa veli Draško iz Pobjede, gdje hapsite Petra Lazovića, najboljega od nas, koji je bio godinama tajno infiltriran u narko klanove. Inkognito, morao da se drogira, na partije, provode, jahte, sve je istrpio. Na kraju ga neki gangster otkrio, nevjerovatan baksuzluk, pita jesi ti sin Zorana Lazovića, znam ti oca. Inače bi ih sve pohvatao.
Kakva pljaka.
Da sam tužioc,ponudio bih Lazoviću i advokatu njegovom džentlmenski sporazum:
Dao bih mu hemijsku i svesku i ako u prisustvu svjedoka sam ponovo napiše 30% ovog pisma od pet strana koje je "već napisao" da mu se ukine optužnica.Ako ponovi više od 30%-slobodan je.
Čak nisam siguran ni da bi umio adresirati ga pravilno(sa navođenjem naziva funkcije) kao što ga je "već adresirao na 5-6 adresa"
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
DPS uzvraća udarac, ili, kako je korumpiran ministar vlade zadužen za borbu protiv organizovanog kriminala, pazite sad, televizorom od 55 inča. :) Za doktora Pavićevića me ne čudi, njima je prihvatiti poklon (mito) kao dobar dan, ali da se ministri ovako kupuju i da se na ovaj način stopiraju istrage...
Izvor:Quote:
M portal, kako smo juče i najavili, danas objavljuje dio dokaza o umiješanosti ministra bez portfelja, nekadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu unutražnjih poslova, Zorana Miljanića i poslanika liste „Crno na bijelo“ dr Srđana Pavićevića u koruptivne radnje, kojima je krajem 2021. godine spriječena ili usporena istraga protiv sportskih kladionica „Lob“, koju je tada pokrenula Uprava za sprečavanje pranja novca i finansiranje terorizma.
Na audio snimcima, do kojih je M portal došao, možete čuti jednog od braće Lilić (nadimak Miško), vlasnika lanca kadionica „Lob“, u razgovorima sa Zoranom Miljanićem, potvrđivanje da se nalazi u društvu Miljanića i dr Pavićevića, razgovor o istrazi sa nekim od zaposlenih u „Lob“ kladionicama, visokim funkcionerom Uprave policije Sašom Maškovićem koji svjedoči da se javlja Liliću na intervenciju Zorana Miljanića, Lilićevo objašnjenje jednom od „kumova“ da je Miljanić zvao Maškovića i da će sve biti u redu, kao i čitavu sagu oko postavljanja dva televizora u stanove Miljanića i Pavićevića, koje je obavio Lilićev „kum „Rajko“.
Prema informacijama kojima raspolaže M portal, istraga protiv „Lob“ kladionica je obustavljena nakon Miljanićeve intervencije.
https://mportal.me/politika/ekskluzi...--audio--foto-
Čitam ovaj transkript i sve se nadam da ću naić da su ti TV-i makar OLED, kad ono samo dijagonala bitna.
ko ti je dao nalog za netflix, miljanicu?!
Tradicionalno u CG,bitnije je okle je snimak no o cemu zbori
Ka kad ti tata rece ka djetetu - sine bio si pjan sinoc rekose...A ko ti je rekaaaaa :D
:joy: jes'... Nenormalni smo.
Ovako su dpsovci se branili kad je bila afera koverat i snimak. Nelegalno su veli snimali pa nije bitno
Chudi me za doktora,a za glavonju ne,lijepo drushtvo,eeee...
Ima jedno mjesto u Srbiji, zove se Ljig, ja mislim ovi naši zvaničnici su svi iz njega, nevezano za opciju.
Pročitah strašan komentar na CDM na ovo:
"Ovo je skretanje pažnje sa borbe protiv kriminala"...
Ni slovo na "Vijesti"...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sve treba istražiti,nema potrebe da bilo ko bude postedjen,ali imamo mi i mnogo mnogo gorih stvari od ovoga sigurno,a ne cudi da je ovaj m portal izbacio ovo,krca guza lesnike sto neko reče,konačno se pocelo radit ponešto,nadam se da će nastavit samo jos brze i žešće [emoji3526]
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je i ispravna stvar sto se tice Vijesti, cekaju da prikupe dodatne informacije da bi napisali o slucaju. U usprtonom bi napisali "kako navodi" ili "prema saznanjima" i prenijeli identicnu vijest.
LM, pitanje za pravnike, sta se radi u ovakvim situacijama, da li sve ostaje kao vijest, preuzima policija istragu ili zavrsava u fioci SDT-a? Ozbiljno pitam.