i mene je strah isto kad stanem na vagu :)
Printable View
i mene je strah isto kad stanem na vagu :)
UFC 203 ne zasluzuje da bude ppv event al dobro. Miocic brani titulu pred Lebronom, to je neki "headline" :D
Otkazano Lawler-Cowboy za UFC 205, u NYC
Upravo odsvirase himne.
http://www.antenasport.eu/antenalive4.html
taman udjoh na strim kad je ovaj krenuo da ga bije dobro i evo dobi ga nije prosao minut :)
Strasna borba, ali borac bolji od Golovkina u ovoj kategoriji nije bio nikad. Kakav ubica. Pogadja ga ovaj crnac na kontre, a on samo ide naprijed.
konačno da neka borba podsjeti na one zbog kojih se nekad ustajalo u zoru, kad dvojica dođu da se pošibaju a ne grle
Stipe ce postati veci od Lebrona u Ohaju :calm:
Strasna runda, Overeem imao choke pa ga ispustio..Posle njegova staklena brada dosla do izrazaja, mada u defanzivi ocajan nocas.. Stipe pokazao da je u top3 strikera u ovoj diviziji, laganica..
Sledeca odbrana titule - Stipe Miocic vs Cain Velasquez
Ne vjerujem da je u nekoj kategoriji ikad bio bokser sa tolikim procentom nokauta. Dobro kaze Superhik, konacno neka borba da se ne zali sto se nije spavalo :)
https://www.youtube.com/watch?v=S3jNjHuB0ec
Kanelo - Golovkin bi bila prava stvar. Mada kako rekoh, od Genadija nije bio bolji bokser i jaci udarac u ovoj kategoriji.
Miocic ocekivano. Koliko je puta samo Reeam razocarao.. Od ovih jacih boraca covjek sa vjerovatno najslabijom bradom. Jos posle prica kako je pusti jer je ovaj tapkao. Noooo dobro..
Da je Overeem uzeo pojas bio bi mozda najveci HW svih vremena, uz Fedora..
Nikad ni u kojoj situaciji on ne moze biti najveci/najbolji hw svih vremena. Sve i da je uzeo UFC pojas. Covjek je do prije 2-3 godine bio na spricu konstantno, dok je osvajao pojaseve. Fedor je trazio da odradi preglede pred mec, zato nikad nije ni doslo do meca.
Dobar je Reeam, ne moze se reci za takvog lika da je pi^cka. Ali onakva panika kad ga neko pritisne je meni neobjasnjiva. Tacno sam znao da ako Miocic ga strisne da je to to... Pritom bjezanje kroz ring, pa onda izjava da je Stipe tapkao..
Nemojmo ljudi..Dok je bio na spric bio je u UFC i tada nije imao nikakve pojaseve..Eto kad se 'skinuo' je svezao 4 pobjede i doveo sebe u ovaj mec za titutlu sa Miocicem..
Jedan od 2 borca u istorij sto je u isto vrijeme drzao titulu u K1 i MMA..Ne mora biti najbolji svih vremena ali je sigurno medju najvise dekorisanim HW na planeti
spric utiče mnogo manje kad je MMA u pitanju nego što mislite
najviše se primjećuje na izgled :)
Mora da se salis :D? A ne moras se sjecat Reema kakva je zivotinja bio, pogledaj Lesnera poslednji mec i sve ce ti biti jasno. Onakva borba covjeka od 150kg nije vidjena. Sa onom formom bi dobio svakog borca koji bi mu usao u oktagon. Svi smo se za glavu hvatali kako je izgledao u ringu, sta je radio...brzina X SNAGA X SNAGA.. Posle je bilo jasno sve.
Lesnar je onamo u silaznoj putanji bio, vec se mucio sa povredama.. Posle njega mu je dosao Bigfoot i glava mu je ka lopta tandarala, nesto slicno kao sinoc. Uzmimo u obzir da je tu nasprican bio..Da su ga pustili naspricanog prije tri godine protiv JDS-a mislim da bi i tu izgubio jer je Cigano tad bio najbolji uz Velasqueza, a jos nisu krenule povrede da ga j'ebu
Mislis na Overima.
Najbolji je bio kada je drzao dvije titule. Tada je prava zivotinja bio. Borba protiv Mirka i onaj period. Ovo sada sto je postigao je zahvaljujuci taktici vise, nego njegovoj spremi. To je borac koji ne moze da se posiba sa nekim prsa u prsa, jer prosto nije genetski za to ''namjesten''. Kad god se izvrsi pritisak na njemu on je u problemu. Ako mu se klinc i koljena onemoguce isto je problem.
Niko ne spori to da je on dobar borac, ali od njega ima 5 do 10 boljih kroz istoriju i to najobjektivnije govoreci.
Spric pomaze itekako. Ja samo o tome govorim i uzeh Lesnara kao dobar primjer. I njegovu borbu poslednju protiv Hunta. Ubijedjen sam da naspricanog Lesnara u formi u kakvoj je bio ovaj mec niko ne moze dobiti.
Ista takva sila je bio Reeam nekada. 2x2 velicina covjeka, a bez uticaja na kretanje.. Pridje ti i nabije te u klincu koljenima. Prosto koliko god da si skil borac ne mozes da zadrzis zgradu koja ide na tebe. Ne mozes da ga drzis u parteru kad ima 20kg misica vise od tebe.
pogledja skor dok se špricao i pogledaj zadnjih ne znam koliko borbi kad je prestao, nemoj me pogrešno shvatit špric može prelomit ko će da dobije (zato je i zabranjen, kao i dosta drugih stvari) ali mnogo je bitnije znanje pogotovo u teškoj kategoriji
Overeem prosjecan borac, ocekivano ga Stipe istandara.
Verdum takodje prosjek koji je bljesnuo te uzeo titulu.
U HW kategoriji je Cain najkompletniji borac
https://www.youtube.com/watch?v=ijWk4sr6G2A
ali ovo bjezanje je meni najace od svega
Jaca je izjava bila posle, da je Stipe tapkao. Pustise mu snimak..hahaha bruka.
auh ne može čoek ni MMA borbu pogledat što neće iskočit reklama od dfa