Meni se to nije dešavalo. Meni vazda ide :joy: ništa ne radim na silu.
Printable View
Meni se to nije dešavalo. Meni vazda ide :joy: ništa ne radim na silu.
Ti si zlatna.
Kad se vratis sa sela pa si srecan sto ne moras napolje da ides u toalet...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel ima neko dron da preuzmem nešto iz roki pistolata koji je u ulici ukletoj Vojislavljevića. :joy:
Kilo pastete 15 eura dokle ovo ide...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Skromnost i nije neka vrlina...
bogougodan :joy:
Nije napomena Tica na tvoj post no zamišljam da mi neki veli da je bogoudan.blam,blam,blam.
Ja sam primjetio da se samo kod nas to kaze. Ako si skroman, ljudi van naseg govornog podrucja bukvalno ocekuju od tebe da to kazes, sto je suludo. Ne samo za skromnost nego inace se ocekuje od tebe da sve svoje vrline sam kazes, i ako je realno u 99% slucajeva to na okolini da odredi, ne mogu ja reci za sebe da sam dobar coek, to moze reci jedino okolina
Niko nije ni dobar ni loš nego i jedno i drugo samo nekad nešto preovladava jedno nekad drugo kao fluidno stanje.I uvijek može biti povratna reakcija u smislu da se desi jedno ili drugo.Kad tako ljude posmatramo nikad nećemo druge da definišemo u trenutku u kojem smo ga zatekli.
Aha okey. :) Meni je najjače u nas kad krenu odrasli ljudi da govore nisam to ja ja sam ti med i mlijeko ali reći ću ti ko je on ti je ološ. :joy:
Za mene ljudi koji me poznaju kažu da sam skroman. Ja ne mislim tako.
Dobro, možda sam skroman...ali od nužde, t.j. ne može mi bit drukčije.
[emoji39]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Mrčio mi se...
G'eotice
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
A šta znači biti skroman?U materijalnom recimo ja jesam skromna u smislu da mi ne trebaju skupi satovi,markirana odjeća,super ful auto ali recimo u novcu bi platila da obiđem svijet vozom.I to u svakog gradu da stanem barem na jedno pivo na gradskom trgu. Recimo :joy: I to je može bit daleko veća suma. :joy: U tom smislu ja sam neviđeno neskromna. :joy:
Ko izmisli novac nevidio se.
Eto, viđi....
Čuješ skrimnost....
Kako me lomi nesto....
E neecees, da goni rogove!
Spotify wrap za ovu 25u je bio čista laž, makar u mom slučaju [emoji34]
Jedino sa cim se slazem je da sam ovaj album slusao vise od ostalih
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8b9969b59b.jpg
Pa i meni se čini da im nije statistika baš u vinklu. Mada su Randoma potrefili što jes-jes, i ove i prošle godine, u kola njega najviše slušam :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...516ec1a5e3.jpg
Sent from my SM-S938B using Tapatalk