Da li neko zna gdje stize roba upucena TNT-om, u pitanju je veca kolicina koja podlijeze pdv-u eventualno carini?
Koliko ja znam TNT nema u CG predstavnistvo :upset:
Printable View
Da li neko zna gdje stize roba upucena TNT-om, u pitanju je veca kolicina koja podlijeze pdv-u eventualno carini?
Koliko ja znam TNT nema u CG predstavnistvo :upset:
Ima predstavnistvo na Cijevnu. Kod kruznog toka za aerodrom tacno.
067 220 088
I 1-4 eur za carinski pregled, pa ako procijene da ne treba carina onda nemas dodatnih troskova.
Kolega kupio go pro 3 kamericu sa sajta proizvodjaca (via shipito) i postena posta uzela samo 4 eur :) tax free :D
Hoce li mi rec neko koju karticu da izvadim, tj koja je najpovoljnija? Zainteresovan sam samo za ebay da narucujem robu tj obicno sitnice do 50tak , 100eura..??
Hitno mi treba neki savet za ebay.
Pokusao sam da narucim seme cveca za 1$,i kliknem na paynow i onda mi pise + nekih 2$ za nesto shipping
Sta je to i mogu li da odustanem od tog predmeta koji sam izabrao?
mozes da odustanes naravno. kao i za sve. kasnije ce ti ostati samo da to treba da platis(ali to je napomena tvog naloga) a ne obaveza... tako da slobodno
Kada hocu nesto da narucim pise miShipping:
Shipping:
shipping:May not ship to United States
A uneta mi je crnogorska adresa,sta radim?
Hoce li mi se slati predmeti u ovde ili negde u usa?
??????????
Ne djeluje mi kao da ti je unijeta crnogorska adresa.
Svejedno ti je koju ćeš karticu u CG da uzmeš, u svakom slučaju ne možeš direktno sa njom kupovati na ebayu, jer CG nije uvela PayPal. Dakle, uzmeš bilo koju karticu, ili već imaš neku, i onda moraš da otvoriš entropay nalog, dobiješ od njih virtuelnu karticu i sa njom kupuješ na ebayu.
Ako već nemaš ni račun ni karticu, izvadi NLB studentsku ili CKB ISIC Maestro. NLB ti je manje održavanje, a sa CKB imaš popuste prilikm kupovine na više mijesta u CG.
Klikni na ovo polje koje sam obilježio crvenom, i promijeni zemlju na Montenegro. Tebi će možda pisati nešto drugo umjesto 95250.
http://img600.imageshack.us/img600/8933/adresaw.png
Ja nemam to,stoji mi ovo kako to da resim?
http://www.dodaj.rs/f/3c/r9/o1qHt8Y/czczxc.jpg
da li je neko sto narucivao skoro sa TinyDeal?? sad pitam neku mrcenicu na njihov online chat... i rece mi ovo ............
leean: post don't send to your country and it is returned back
leean: we refund money back to you , ok ?
ima li neko iskustva sa narucivanjem suplementacije preko ebay-a? moze li se nesmetano narucivati kao i sve ostalo...?
jel imao neko iskustva sa TNT postanskom sluzbom? narucio bih paket iz UK-a vrijednost je 50 funti + 40 za postarinu... zanima me da li ce me klepiti po usima sa dodatnih 30ak evra kad to stigne kao sto nas DHL radi?
i prodavac kaze da ovi iz tnt-a traze bussines adresu ne znam zasto...
Narucena knjiga preko eBaya iz NYC na PG adresu.
Evo mjesec dana od kako je shippovana i jos nista ne stize.
Zna li se koliko treba da stigne knjiga? Nesto mi je period od mjesec dana predugacak.
Ako ne stigne u narednih nedelju dana, moracu refund da trazim.
Imas tracking broj posiljke?
Sto se kartica tice, imate ove NLB gift Visa kartice. Ja sam samoj sebi poklonila haha. Idealne su jer su prepaid. Naknada se placa cim je izvadite, mislim da je meen dosla 5 eur. Koristim i njihovu Visa electrona li mi je vezana za tekuci racun pa se ne bih igrala :)
sto te briga. za 2 kg kokaina dobijes 4mjeseca ne mozes ni ti puno za 100grama proteina :P
stize danas paketic-kovertica iz nemacke.naruceno u petak. a cekam evo 10-15dana druge dvije stvari.isto koverta velicina... nidje veze
Ocu da narucim plocu za iphone 4 sa ali express-a. iznosi 71e, od toga ploca 25, DHL ostalih 46eura. Interesuje me ocu li placat kakvih dodatnih troskova kad mi to stigne ili ?
30+ eur za otkup tovarnog lista. Ali neki su ovdje uspjeli da se oslobode - podjes u DHL magacin na aerodromu i to sam zavrsis. Potrazi par strana unazad...