Ja sam ga napravio davnija dana al nisam ga koristio do prije godinu-dvije, sad mi sluzi samo da se svadjam sa ovim guruima.crnogorskim
Printable View
Ja sam ga napravio davnija dana al nisam ga koristio do prije godinu-dvije, sad mi sluzi samo da se svadjam sa ovim guruima.crnogorskim
Meni booking ide na nerve kad smo kod aplikacija znači a tražim nešto poslije mi mail box od njih pretrpan.A tek kad rezervišem preko njih..no sam uzela u većini slučajeve brojeve đe sam bila da zakažem mimo tog posrednika.
Jes', pa poslije siluju sa mejlovima i recenzijama.
Ja svima dam ocjenu deset i ne komentarišem ništa nemam srca pa da su i najgori na svijet. :joy:
Ja ne dam, Boga mi...
Ti si dobra duša.
A dobro đe god čovjek ode najmanje je na smještaj.Zadnji put bijah kod nekog Rusa u Novi tražila sam što minimalnije nešto a pozicija da ne moram kolima da se akam.
Njemu su svakakve recenzije dali presmijala sam se kakvih ljudi ima.Ka da će tu ostati zavazda :joy:
Meni je najbitnije da je čisto. Za ostalo ću i da pogledam nekad kroz prste.
E kakvih sam ja hostela viđela to je plač.Ultimate survivR :joy:
Ja nijesam, zaistO.
A ima raznih još kad vidiš momente na recenzije..veli,upalio se alarm za požar neko u sobu zapalio cigar i cijeli hostel na noge [emoji1787] Tako da je CG posve normalna.
Za smještaje u ino zbilja ne dajem nikakve ocjene samo ovima u CG dajem desetke kakvi god da su.I arka Barci u Beograd.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jedina dva kriterijuma za booking su mi da je cisto i da nije ona usrana tus kabina "evropska" sto nema pregradu pa kad se tusiras poplavi komplet wc
U CG je uglavnom okey a hosteli su skroz okey naročito u Kotor đe ih ima najviše i to u sred starog grada.U Evropi ima baš svega.Najgore mi je jednom đe uzeh u neki u kvart u Berlin đe noću dilerčine i narkomani kruže i rizičan je mada i metro prostor je znava biti gadan.Mogu tek mislit na što Amsterdam liči po tom pitanju.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Amsterdam je moja blue najjaci grad u evropi ja ti garantujem
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Vidiš,pošto pročitah prije mjesec cirka dana knjigu Pad od Kamija koju ti preporučujem taman bi ka onaj našla svoju kafanu a radnja se dešava u Amsterdam i odradila retrospektivu svega tako da vjerujem u tvoju garanciju ne bi se mnogo šetkala naokolo. :joy: A ti bi mi dao preporuku za smještaj.
Hvala na preporuci, potrazicu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Bjese li ono u Amsterdam zoloski vrt u centar
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jeste, sa planetarijumom. Amsterdam je predivan i masu mjesta za igru i igranje (pricam sa muzejsko-djecjeg aspekta). Uvece me masu crnaca pitalo da li zelim kokain, LSD, ali sam se osjeca sigurno. Svakako, ima dosta grupa kroz grad pa se mozes prikljucit ako se osjetis nesigurnom. Jedini grad u kojem sam odzeparen, a kojem bih se stalno vraca. -- e ovo je stanje prije 10-15god
Neka sa rasizmom, pusti azijate na miru :D
Cus kakvih grupa, pa OKG! :D
Raznih organizovanih turistickih tura. Obicno se prikacim ako za tu neku stvar nijesam istrazio prethodno a vodici lijepo pricaU
Kakav rasizam kakvi azijati najjače mene u prirodi da neki čoban vodi kroz putešestvije ka da sam ovca pa taman neđe izginula sama.:joy:
ahaa ti na to mislila, ja rekoh ove sa stapovima i telefonima :D Jer kad Azijat zauzme poziciju za slikanje, sat vremena tu ostaje pogotovo ako je par u pitanju. Svaka cast azijatskim muzevima koliko imaju strpljenja da slikaju svoju ljepsu iskoseniju polovinu :D
@kaemSe imaš ovu knjigu u Mamut ali im je izgorio magacin a magacin im je u Roki pistolato tako da nemoj se čudit ako im je i Kami izgorio.
Ima nešto još slađe.Jedan Japanac što nam je bio u kamp sve tako fotka a ima malu fotku svog druga koju stavi pored i ja ga pitam a što to radiš on veli da moj drug je sa mnom bio ovdje.Neobični su oni ali i mi smo njima neobični no je lijepo razumjeti jedni druge. :)