Smradovi posrani prodani. Jos napisem Milan mrzni i jos ga igram.... Debil...
Brate prastaj za Start.
Printable View
Ma kakav BiGa, samo narodu izbija pare iz džepa.
Ja nista ne mogu pogodit..
Danas mi sve kontra ode.. sou
Biga je strasan bio prosle godine,a i ove ce samo ga maler neki drzi eo mj dana
Ljudi samo bacitr oko na nsx-ove tikete koje kaci na kladionica cdm na FB daj da se sa covjekom dogovorimo da damo pretplatu grupno, bolji je od bilo kojeg tipstera koje sam gledao a gledao sam ih na sve sajtove o kladjenju redom u okolini i ino. Covjek gazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I jos nesto da kazem ja nikoga ne tjeram da me prati, ali u petak kada je bila kvota 20 , 10 ljudi je ovdje napisalo a 20 mi se u inbox javilo da je svih 30 ljudi htjelo da uplati ali je jednom bomba pukla ispred kuce drugome je crveno bilo na pjesacki pa nije stiga i td sa takvim izgovorima, a kada nesto ne dodje tada me je ispratilo 50 ljudi, stvarno da covjek ne povjeruje... bzv se nerviram ali nije u redu, imate sigurnih 50e mjesecno ako igrate sa 5-10e pa do par stotina kao sto je bilo ovaj mjesec,ali crnogorska posla su takva da ispod 'iljade ne racunaju nista
Momci, pratite mene, ja znam
I što da radimo sa 50e BiGa? Da se pretplatimo na burek kod Rookiea?
Za nsx-a ne treba pretplata.
Ja ne znam koja je fora bila sa tim momkom,znam kad sam mu se javljao prije 2-3 mjeseca stalno mi je govorio da on salje meceve koji se jedino mogu u Premier kladionicu odigrati...ja ovamo stvarno nisam ima' Premier kladionicu,a ne znam po cemu su to oni posebni da se razlikuju od ostalih da se mora kod njih igrati...
P.S
BIGA sasvim solidne tikete izbaca i sasvim solidno pogadja,tako da ne vidim da mu moze iko zamjeriti.
Koliko sam ja NSX-a shvatio kada je ovdje pisao, on ti pošalje 15-20 mečeva, koje ti sam raspoređuješ, po nekolika meča na tiketu, sam određuješ uplatu, ako dobiješ, njemu procenat...
p.s. Ja se sa BiGom malo šalim, peckam ga. :D Ima dobre predloge.
Na samom pocetku sam pratio nsx-a, sa uplatama 5-10e, dosao sam -100e... Cojek se pinudio da refundira,vjerovali ili ne. Ali sam vidio da i sam mogu dobiti, ljetos i do sad sam prosao na preko 15 tiketa i to sa 1 i najvise 2e... Ima nsx odlicnh predloga,ali dok ubodes kombinaciju upropastis se
Ista stvar, npr za premier bude po 20 predloga, a za olimp koji je meni odg bude 5-6 i to ako bude... On to gleda koeficijente i isplativost.
Value bet, momak je provalio nesto sto ne moze svako a za to treba dosta rada i znanja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa on otprilike prati kretanja kvota na internetu,obicno cete na tiketu imati neku malo jacu kvotu 3 i vise,tu je premijer najaci i zato se tamo i uplacuje plus imaju bonus,uglavnom se pretezno radi o padovima kvota na mecevima. Slao je i meni tikete,fikseve,jednom smo uboli nesto sitno i posle toga dug period bez dobitka,i meni se nije nudio da refundira nista,mada nisam ni trazio.
Pratim mu ja stranicu na fb i dalje,nesto ga je nazalost stalo u zadnje vrijeme,nije to kao nekad,ili mozda rjedje izbaca tikete.
BIGa gazi :)
Ja ne bih nikad ubo kombinaciju kod nsx-a, to je sigurno :D
Gleda li ko posrani Miami, izgorio kakav je, dje od 9 pokusaja iz faula da daju kos oni im uvale samo 4. A odigrah ga da pobjedi zadnji dio sa 15e. Nadam se da ce izgubiti.
ja ufatih sa 50 centi 407 e
kako da se registrujem ma olimpwim? registrovao sam se na wwin.com, kad pokusam da se registrujem na olimpwin dobijam poruku Ova e-mail adresa već postoji u našoj bazi podataka! poslao sam mail prije 15 dana i jos nema odgovora?
gledo' sam ja...Nisu izgubili ipak...Promasivali masu slobodnih, jbg...Ja tu odigrah Toronto H2 (+11.5), na uzivo..dodje na kraju
---------------
danas ocajan dan za mene
prvo City 3+ na jedan tiket, na drugi Rosenborg gg3+, na treci jedna iz Am.fudbala za 250e ...pa sto je ovoo...da me oce obrnut jedno 3 dana zaredom, 5 hiljada bi uzeo
Pa biga ako izbaci 20 tiketa mjesecno kvote 10 (obicno su i vece kvote) a vi ga konstantno s 10 e pratite , u tih mjesec dana ste u plusu 100e ako on pogodi 3 tiketa od tih 20 , a to mu je koliko sam ja pratio minimum
jel; ko prati ove hrvate danas sto igraju... imaju masu prelaza iz 2/1 ... oce li ovaj put preskociti prelaz? :D
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...3b69160778.jpg
Gledam i ne vjerujem koliko pticurina po terenu. Na metar od igraca stoje i ne jebu zivu silu da se pomjere!
Hocemo li igrati sto danas?
Duple pobjede Rajo I Zaragoza kvota 56 u sporting
Aberdin 3+ .. to je sve sto imam..
JAGJELONIJA - GKS BELHATOV - 1
BJELSKO-BJALA - PJAST - ppx
TVENTE II - VOLENDAM - 2
LOK.ZAGREB - ISTRA 1961 - 4+
U lob 23.88 pa sto bude. :D
Kvota @22.62... Plasim se za ovaj Kristal P., htjedoh 2-3 gola, ali nema veze.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...c249fa3981.jpg
Preporucujem da se cupne nesto odavde:
Kalloni 1 1.75
Lazio 1 1.60
Volendam 3+ 1.50
Lok Zagreb 3+ 1.85
Vallecano 1X 1.24
Leipzig GG 1.77
Angers X 3.00
kvota je 51.16e u Lob.Srecnooo!
Evo moj
Crystal 0-2