Nema smisla.
https://fb.watch/eGesQ4PjNN/
Printable View
Nema smisla.
https://fb.watch/eGesQ4PjNN/
Ne tako davno se Dritan nazivao izdajnikom, izdao je Zdravka i izbornu volju naroda, toga istog Zdravka koji nikako nije dozvoljavao da se Vucic ista pita, pljuvan najstrasnije i evo ga sad dobri Dritan, veliki covjek , drzavnik, borac za pravoslavce i pravdu.
Ove stvari ne moze covjek da izmisli, najgori narod koji postoji.
Nesto mu Ranko ne odgovori na tu tvrdnju, a nije ni da vjerujem ni da ne vjerujem. Ali da Lazovic prijeti, to sigurno.
Toksican. Kad je Hell pricao da se ide na izbore, vi ste se sprdali ovuda, uzdajuci se da ce najpametniji i najvisociji koji vidi 200 koraka unaprijed, da sve rijesi. Da ce se lagano pripremiti teren za sledecu kradju izbora.
Ali vas zajeba covjek...
I sad sam ocigledno ja kriv.... Ajde jesam
Koji bi bio izgovor Demokrarama za rušenje Vlade, ne kapiram? Jasan mi je motiv da se razumijemo, ali koja bi bila predstava za javnost?
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ja nijesam pesimista, naprotiv, ali način na koji je premijer završio ovu rabotu mene ne podsjeća na častan pristup...neko gode reče, nijesam vjernik i ne znam koliko je dobro ili loše za CG potpisivanje TU, čitam ovih dana jedni likuju (to me plaši jer ne likuju vjenici, nego ovi što se vjernicima nazvati ne mogu iako se kunu u crkvu, ovi koji bi ćerali), a drugi kukaju (ovi što kukaju su takodje blago nagnuli ka nacionalizmu pa ih mnogo ne uzimam za ozbiljno)....brinu me ovi koji nijesu ostrašćeni, koji vole ovu državu, ni najmanje nijesu glupi- e oni su zamukli...oni se kao i ceasar "nadaju" da ovo neće biti baš tako crno...dok Caesar ne progovori, prvi post prije ovog odgovora tebi, mislila sam da je ubjedjen u ispravnost ovoga poteza vlade pa mi je to, pošto ga cijenim kao forumaša od ugleda u mojoj percepciji nick-name-a Caesar, bilo olaksavajuće...možda nije sve tako crno...ali posle ovoga odgovora tebi...ako se samo nadamo, mrka kapa...mrka kapa jer mi se nadamo ljudskome i časnome pristupu jer krećemo sa naših stanovišta koja su bitno drugačija nego stanovišta Mila, Dritana, Aleksa i Milana....koji ne prezaju....neću o TU jer nemam pojma, imam pojma da samo zelim zemlju u kojoj će svako imati jednaka prava, ali ne prava kao što nasi forumasi vole da vrednuju "a ne smeta ti albanska zastava "-ne brate, ne smeta mi albanska zastava jer niejsam cula da taj koji njome mase viče "ovo je Albanija"....ovo je Crna Gora dopadalo se to nekome ili ne i što se mene tiče u toj mojoj državi ako si Srin možes da nosiš svoju zastavu, ako si Albanac mozes da nosis svoju zastavu ali u mojoj Crnoj Gori ne zelim one koji mašu zastavom da bi meni nešto dokazali, meni iz inata....a bojim se da smo takve puštili ...ajde da se nadamo...
p.s. podjite u SPC u Dubrovniku...da vidite kako crkva funkcionise u državi domaćinu. Po pravilima domaćina. Tačka!
tragedija je da će tvom misljenju suprostavljena strana reci da ga je Dritan "razbio"....takva nam je sva objektivnost oko svake ma i najmanje istorijske cinjenice
Odgovorio je Raško.
https://twitter.com/raskokonjevic/st...CTiwk4ouw&s=19
Isti onaj na kojem insistiraju od formiranja ove posljednje vlade, da nema alternativnih naknadnih vecina u parlamentu bez sprovodjenja izbora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
И то би била кратка каријера премијеровања Дритана Абазовића.Показао је да није дорастао задатку, који да се разумијемо није нимало лак.Могао је боље да истргује ово око ТУ у замјену за 2/3 у Скупштини.
Очекујем да 43. влада падне, али нисам сигуран хоће ли 44. бити изабрана за вријеме мандата овог сазива скупштине.Демократе ће сигурно гласати за смјену Владе, али неће са ДПС-ом чинити нову већину.
Поједоше нас сујете и комплекси.Јако сам разочаран и љут.Прозор за ЕУ нам се затвара а ко ће у царинску унију са Србијом и Албанијом нека му је срећно.Први пут жалим што сам се вратио.А тек сам почео да жалим.
[emoji91][emoji91][emoji91]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...96d20b51b5.jpg
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
SDP među inicijatorima za rušenje vlade ali Raško, Ranjo i ranjova žena nose fotelje sa sobom.
Respekt za BS, oni su bar iskreni. Ni SPC im ne smeta ka pohodu na foteljice. Aerodrom mora past!
Него Дритан је сад за "налажење партнера" око аеродрома, а ДПС-у су из УРЕ хтјели, са правом, очи извадит око тога.Сплака.
Да ли је истина да је Дритан то намијенио за пријатеља који управља аеродромом у Тирани, као што пише Побједа, или за неког другог, мање је битно.Аеродроми се могу сами изградити и финансирати, јер су изузетно профитабилни.Поготово Тиватски.То не искористити је непријатељски чин према овој држави и народу.
Ono što je najgore od svega je što su aerodromi partijski plijen, ko god da je na vlast.
Evo ispadoše Milojko i Jakov najpošteniji tu, dovedoše makar stručnjaka, za razliku od onog malog Orlandića ili ovo partijskog iz BSa.
Svakako saglasan da se ne trebaju prodavati.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kakvi crni Milojko...sad sam iz Hrvatske...i tamo im je Evropa sad došla glave...
Тачно.Овај Македонац им је био, уз директора фонда Пио (ДФ) једини експерт.
Нити продавати нити давати у концесију.Искључиво да аеродроми дигну кредит код европске банке, инвестирају и беру плодове.
Само да чујем какву су демагошку вратоломију смислили да оправдају све оно што су причали до 2020.Или ће бити ко није за аеродоме под концесију, тај је за мафију?
Temeljni ugovor, zaključen ovakav, je preloš. Ali nije ključna stvar.
Može li ko da se shjeti, da li je ikad ijedan član ove vlade, od premijera do onoga što trči po bureke kod Sonje, u ovih sto dana pomenuo 23 i 24?
Jesu li se sastajali visoko-stručni, ekspertski pregovarački timovi? Ima li ih?
Čine li što da popravimo sadržaj ovogodišnjeg izvještaja? Ima li naznaka, kakav mu je sadržaj?
Kad su onako iz EU krenuli na sav glas da nam viču- ''aman, mrdnite guzicom samo, i eto vas'', što su učinjeli naši eksperti na zadatu temu?
Što se čini u pravosuđe?
U izborno zakonodavstvo?
Vlada oko ove dvije teme garant ima neku ultra-kvalitetnu strategiju?
Spoljna politika je varničila, pucala i gorela na sve strane, na atomski pogon, ma eksplodirala od posla, toliko je bila dinamična? Ako isključimo ministra i ono što je preduzimao bukvalno samostalno, naravno, on je ipak kontra.
Sto dana. Čime su se bavili?
Temeljni ugovor će ova država izdržat. Ali ovakvu politiku neće.