Sto neko rece juce, kad Dritana pitaju od tome ko mu je nudio 21 milon, on odgovori "A DPS je 30 godina pljackala Crnu Goru":p
Printable View
Kako te, Dritane, nije sramota?!Quote:
Napad na prostorije LGBTIQ Drop in centra u Podgorici najoštrije je osudio i premijer Dritan Abazović .
“Očekujem od nadležnih organa da rasvijetle događaj u najskorijem periodu. Potrebno je da svi činioci društva ulože dodatan napor u promociji univerzalnih vrijednosti i sloboda. Stop homofobiji!”, napisao je na Twitteru Abazović.
Da li si uopste svjestan toga da si ti, makar indirektno, odgovoran za ovaj napad? Predlazuci covjeka koji je prepoznat po stavovima protiv LGBT populacije? Kako te, stvarno, nije sramota?
Prvo povuci predlog, izvini se LGBT populaciji, pa onda mozes da dajes sapostenja.
Čuš, stop homofobiji, a predlaže u komisiju čovjeka koji je homofob.
Hebo te lebac kakav krelac.
Uh, bas ti za Nikolaidisa trebaju argumenti.
Ajmo ovako.
Prva laz je da neko iz spuza moze da dodje za posao. Zakonski treba 5 godina da prodje ako je kazna do godinu. I to se ne broji kao tesko krivicno djelo.
Sad se postavlja pitanje, zasto se pojedinima to brisalo, a njemu ne moze. Ali opet, Nikolaidis laze.
Krsenje zakona tri puta dnevno. To sto on misli da je nesro krsenje zakona, ne znaci i da jeste. Sa strane krsenja zakonskih normi, nisu ni na 1% sto je radila drzava dok su Ranja i Rasko bilu u njoj do 2016. Ali nikolaidisa to nije zuljalo.
Najveca laz je da je pisac i da je dobio neeke nagrade ili da su ga prevodili.
Nagrada kojom se hvali je totalna glupost, koju je osnovala grupa entuzijasta da pomogne mladim piscima iz vukojebina po evropi. I dolazilo je prevodjenje kao sklop projekta.
A je li sovinisticka splacina jeste, pa se brani sa nisam ja to rekao nego lik u knjizi.
Je li dovoljno kao argumenti za tog maga CDM i njegovog znanja
Koliko sam shvatio da bi ti obrisali mora proci 5 godina i da budes dobar tih 5 godina, a ovaj nije bio dobar no je nekome glavu otvorio pistoljem izgleda(teska tjelesna+nosenje oruzja).
Sent from my phone
Sad mu i prijete...samo treba pratit rad dedinjskog maloumnika kako bi predvidjeli sledece poteze domaceg premijera.
U slucaju da je istina,nadam se da ce neko sto prije u tamnicu,ali cisto sumnjam nazalost.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ma sto posto
DoprinosQuote:
Crnogorski predsjednik Milo Đukanović danas je povodom 13. jula - Dana državnosti, uručio odlikovanja istaknutim ličnostima, kulturnim institucijama i sportskim kolektivima za doprinos izgradnji, razvoju i afirmaciji Crne Gore
https://pbs.twimg.com/media/FYDVnqAW...jpg&name=small
Znači, komplet partija je na istom fonu, iako du se predstavljali za neku dje imaš slobodu/širinu mišljenja, ista priča Dritange, ovoga malog konobara na čelu MUP-a, Konatara aka domaći Vulin, ona Ana Ždrale, čim kritikuješ postavljanje višestruko osudjivanog tipa u važan sektor ka' što je ANB, odma si na platnom spisku mafije, samo još čekam da kažu da je kritika atak na državu ka' DPS i sateliti u svoje pero.
Užas kako su gadni postali.
I ovi forumski uraši ni riječi na ovo čega su se kod drugih najviše ježili.
Dobro, previše bi bio doživotni ban, probaj kedan ciklus da preskočiš :)
Nije mi ih uopste zao. Kad god je SDP ili DPS postavljao nekog lika, oni su cutali da "ne uskrate podrsku".
Na svako URA namjestenje se vristalo iz sveg mozga kako ne valja.
I sada su ovdje gdje jesu. Da im DPS/SDP glasaci prijete da ih nikada nece glasa. I jedino sto im je ostalo je da se brane populistickim izrazima.
Evo vidimo da Rasko i Ranja nema splacina koje nece olizati da ostanu u fotelji i ubace sto vise naroda koji moze da pritiska zaposljene.
Ocigledno nista naucili nisu dok su bili u prosloj vladi. Mislili su da ih ne diraju jer rade kako treba.
Na prvo gicanje SDP Abazovic je trebao da ih izbaci iz vlade. Pa bi drugacije bilo.
Sad ga ne vole ni oni koji su glasali za njega zbog koritasenja SDP i DPS i BS, a ovi ga glasati nece nikad jer je samo suplja prica postovanje zakona i zaposljavanje. A u stvari je licemjerna nikolaidis suplja prica.
Evo primjera i na forumu koliko volis
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vora/komentari
Ove Vijesti su definitivno postale najzuckastija shtampa kod nas,kakva goveda ovakve tekstove pushtaju,sprdnja.
https://www.antenam.net/politika/252...aredne-sedmice
Evo po DPS novinarima svi ovi što ih hapse su nevini i to je sve skretanje pažnje sa TU.
Pohapsi Dritan sve nevine ljude, a još neki "nevini" slijede, da bi potpisao TU [emoji1787]
Sprdnje ove.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Izgleda su spremili Ivanovicu zamak za grlo...
ima on spreman registrator
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-domacinstvima
Racionalno veli troshite...
Razvali evropa rusiju sa sankcijama. Ovako me je otac slao u sobu po tri sata za kaznu zbog losih ocjena. Udjem odspavam dva sata i prebrodim ostatak i eto me.
Ucinak nula
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da je frka za goozicu Premijera, našli bi ga za 15 minita ko je i odakle je.