Za to bih mogao i suzu pustiti [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Za to bih mogao i suzu pustiti [emoji16][emoji16]
Ne valja ti to ništa.Viđi da te ja naučim.Kad se naljutiš spremiš mu džigericu da je žvaće ka joni neutješno i onda mora da je proguta ili dobije kisjelinu ka Jig.A ako ima bijele košulje ka slučajno ti zalutala neka crvena čarapica u mašinu. :joy: I on vadi onako blijedo roze košulju iz mašine i tako se pojavi na svadbu neku recimo.Moraš da udariš tamo đe boli najjače. :joy:
Ne slušaj Blu. Pojma nema. Ne moraš ni mene nego tu koja je stručna sa m-ž odnose. [emoji846]
Jak stručnjak ili kako se moderno reče stručnjakinja ako ima nesuglasica popušiš mu Q.A onda će i ovaj zmija novčanik o kojem joni priča još da bude manje problematičan.
E gadluka u savremene muško ženske odnose.:joy: Mora da su ih ka đecu smirivali ono mali nemoj plakat evo ti cucla.Lizalica ili bombona.:joy:
Previše posla su mi te sitne pakosti, učinkovitiji je tretman ćutanja. Samo im treba uskratiti sve ono na šta su prethodno navikli.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
sankcije :D
A da nije stručnjak/inja no lajfkouČKinja.Ono popušiš mu Q i sve okey. [emoji1787]
MC Sajsi.
https://youtu.be/2CQQaiW2MoI?si=fj9qxqmlPjo1z4rz
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ne baš, čista psihologija.
Pa meni je manipulativnija upravo ta vaginalna manipulacija na koju izgleda mnogi padaju. [emoji1787]
A slično tome i muškarci manipulišu kroz ono što misle da žene žele da čuju.. tako da nema tu nevinih kako god se okrene. [emoji846]
U šta se pretvori moja dobra volja za dan muškaraca daleko bilo.Ali dobro to je to treba to gazit čast izuzecima jer im prija.
Gaženje. [emoji1787]
A ovim izuzecuma mislim ono što sam startno napisala bilo je moje i iz srca.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
C c c sve neki problemi
Nego, evo se na Stari otvara neki novi pab.
samo da ne bude kao sa sankcijama rusiji.
Stalni gosti ne prave sranja po kafanama đe su stalni gosti stalo im je do iste ako nije pa krenu da prave sranja mogu komotno da izađu i da se više nikad ne vrnu.U prevodu nisu bili pravi stalni gosti.Čovjek nikad ne treba da se veže ni za koga i ni za šta do te mjere da mu sopstveno dostojanstvo urušava.I niko na planeti nije nezamjenljiv. :D
Čuš sopstveno doatojanstvo urušava [emoji846]
Bgm je dobro rekla.
Viđi extra ja ozbiljno neću da se mješam ni u tvoj ili bilo čiji odnos sa suprotnim ili istim polom ima i toga svi smo različiti boguhvala ali postoji samo jedan odnos koji ne bi dozvolila da mi iko narušava a to je sa samom sobom kad na kraj dana vidim koliko kome sam i što dozvolila a jesam masu puta pa da mi je brat rođeni ili dijete rođeno i da mi MIR narušava u neke sopstvene svjetonazore a ne neki muškarac mene apsolutno ne zanima ni da ga više u život više ne sretnem.