Ja razmiljam da uzem prvi ML, 270cdi, da ga podignem, prosirim i da gazim i udaram ove bahate. Koje probleme taj auto ima?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
Ja razmiljam da uzem prvi ML, 270cdi, da ga podignem, prosirim i da gazim i udaram ove bahate. Koje probleme taj auto ima?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Preporucite lakirera Stari/Masline/Konik da valja. Trebam 2 branika i vrata da sredim. Bijela boja obicna
Sent from outer space using Tapatalk
Je li problematična ova korozija na držaču za točak, megan 2020.god? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ff527686e5.jpg
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Bice za 5-6 godina. Skines drzac, ocistis glanc papirom, metnes bazu protiv korozije i ofarbas crnim sprejem.
Pretpostavljam da je iz uvoza...Osim ovoga sto je takumi predlozio, ja bih pogledao i ostale djelove auta, ima li dje da poceo da rdja...Ako jes, dok si na vrijeme imas Wurth konvertor rdje, malo ostruzes i namazes(sprecava sirenje rdje)...I posle toga namazes plastobit ili nesto i miran si
Klima smrdi nakon paljenja auta :-(
Smrad traje nekoliko sekundi i prestaje :-(
Odradio dezinfekciju klike sa Sonax sprejom
Zamijenio filter kabine - Toyota servis
Uradjenja dezinfekcija klime - Toyota servis
Klima i posle svih aktivisti opet smrdi - preko dana uvijek a ujutru i ne bas (vrućina dodatno pojača smrad).
Gledajući po interentu , stekao sam utisak da se preporucuje dezinfekcija isparivaca.
Molim za predlog rešenja i da li to kogu uraditi u Toyota servis obzirom da je auto još uvijek u garanciji pa bih da izbjegenm (ako mogu) da bilo ko drugi nešto radi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danasnja prepiska:
https://i.postimg.cc/7PzmcwJS/IMG-1727.jpg
Jel ovo chatgpt[emoji1787][emoji1787]
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Odradiću ovo pa javljam. A ako ne uspije - kako možemo tih 15-20 minuta da odradimo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može li preporuka za nekog dobrog lakirera u pg ili okolini da mi ofarba zadnji blatobran, inace radio sam kod gluvonijemih iz tuzi sve ali su od danas na kolektivni odmor mjesec dana.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f791866c69.jpg
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Nissan X-trail 2013 suvozačka vrata ne mogu da se otvore. Mehanizam za zaključavanje se pomjera i čuje se kliktanje brave ali neće da otvori ni spolja ni iznutra. Neki savjet?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Ima li ko kakvu pomoc,ja sam genije uzek u okova metalne sive kapice ventila od guma,jer kad sam uzeo auto falila jedna crna plasticna i zamjenio sve 4 sa metalnima iz okova..
Juce da napumam gumu ne mogu odvrnut kapicu trika nema,ni na jednu gumu
Prsko wd,probavo kljestima ni da mrdne.
Qashqai 2019 u pitanju,gdje su njemu senzori za pritisak jesu li u ventilu? Da zamjenim sva 4 ventila to mi jedino rjesenje?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Drzis ventil klijestima i odvrnes kapicu kljucem. Poyyy
Društvo,prskalica za staklo moze li da se zamijeni? Bas me nervira,bas dosta lose baca na stranu vozaca. Ne curi nidje,nego vjerovatno oslabila. Pokusao iglom,mislio kamenac al nije. Al svakako sipam tečnost ,nw običnu vodu.
Seat je u pitanju,ako sto žnači
Moze da se zamijeni.
Odlicno,pocu do Next auta da je narucim ako ima. Hvala takumi
U Efel ili Ebay ili Amazon.