nisam siguran da ce prlainovic ostati, ali vanja je i definitivno otisao iz recca, potvrdjeno na klupskom sajtu
Printable View
nisam siguran da ce prlainovic ostati, ali vanja je i definitivno otisao iz recca, potvrdjeno na klupskom sajtu
ne zna još gdje će, ja se nadam jugu, ali mislim da je jednako blizu svakom klubu koji se spominjao. čini mi se da čeka da završi naše finale i da će se onda odlučit.
znam da ga fatović želi.
to što bauer piše ne bi uzimao kao nešto relevantno, a uostalom on je napisao da će ga recco poslat na posudbu, ne da će ga se riješit. a nije mi jasno kako je sad slobodan, lani je isti bauer u razgovoru sa premušom napisao da je on potpisao na 3 godine i to za oko 200.000 (moš mislit)
negdje sam pročitao da će cattaro igrat jadransku ligu i dogodine pa taman i samo sa juniorima.
ovo što rade u recca je još i veća sramota. zanima me kako to u njih ide otkaz? ako igrač ima potpisan ugovor na određeni iznos ne mogu ga oni raskinut bez dogovora. ajde udovičić želi igrat, ali recimo premuš bi siguran sam radije sjedo na tribinama i dobijo ogromne pare, nego pristo na otkaz bez odštete.
svaka čast udovičiću, svaki klub koji ga dobije bit će sretan i dosta jači i sigurno konkurent reccu. mogu mislit s kojim će motivom igrat protiv njih.
sukno je izjavio da jug nije uopće kontaktiro petrovića niti ima namjeru, nego da im je samo hutten u planu od bekova.
pobjeda juga 12:10, prvo vodstvo na utakmici 11:10. vićan uvijerljivo najbolji pojedinac, a bušlje i sandro sukno bez snage i da se dignu bar do sisa pri šutu, a kamoli za nešto više. drugi dio utakmice puno bolji, bošković i marković, pa i joković su vukli za sve, a na kraju takav ispuhani sandro sukno zabija 2 gola za pobjedu.
nije losha tekma bila. sigurno ne neki spektakl, ali u poredjenju sa prve dvije, prilicno dobra. doduse, ja sam se ukljucio na poluvremenu.
boskovic odlican u vjerovatno poslednjoj utakmici na gruzu [osim ako mladost ne izjednaci, u sta ipak ne vjerujem]
eto s obzirom da ipak ništa mogu reć da se nakratko pojavila mogućnost dolaska ivovića u gruž - on je bio taj cg reprezentativac. ipak, dosta se duguje igračima u ovoj sezoni i neće bit ništa od tako skupih igrača. šteta jer je ivović, koliko sam ja upoznat bio zainteresiran za ovu opciju, bio je danas na utakmici u gružu, na tribinama za razliku od tucka koji je bio u svečanoj loži.
jug će se koncentrirat na tog amera na poziciji beka.
Jug ga vec 3 godine zeli...
U Kotor se pominje kresanje ugovora 30-50%!
Jos uvjek se ne zna ko ostaje a ko ide...mnogo je informacija.
Danas nisam uspio odgledat' Jug-Mladost. Kad je cetvrti mec?
šteta, moglo se možda pokušat nać kakavog dodatnog sponzora, specijalno za tu priliku. mislim da bi s ivovićem bili konkurentni čak i reccu.
utakmica nešto bolja.nego dosadašnje, slažem se s bgh-om. bolje dai nisi gledo početak, bio je kao i prve dvije utakmice, užasan. ovaj put se primjetila malo veća želja kod jugaša.
slijedeća je u srijedu u 18:00
kako zavrsi prvenstvo tako nestadose i komentari :)
al eto tek toliko da se vidi koliko je ko stvarno u ovom sportu :)
heh, pa sta trenutno ima da se komentarise? da smo vidjeli igrace na otvaranje kafica? :P zavrsila sezona, moramo i mi malo da predahnemo, a i puca mi glava od informacija - ivovic ostaje u jadran, pa ivovic u pro recco, pa ivovic u jug, dje da gledam? :)
osim hrvatskog prvenstva, nema mnogo dogadjaja. a i ljudi se malo hoce odmorit od tenzija iz finala, a i tu je svjetsko prvenstvo :)
uskoro će reprezentacije preuzet dio zanimanja. je li porobić odredio ekipu? rudić je pozvao 21 igrača (hinić dobio slobodno za niš), nema sutića - ako se odluči za mladost dogodine je sigurno u kadru kako god igro, a i iz juga će ako se pokaže,ako ode u npr jadran onda ga ni dalje neće zvat. nema niti jednog igrača iz cg klubova što je i pritisak bukića na te igrače, ako želite u reprezentaciju između cgponuda i onih mladosti birajte ovu drugu. osim naravno bebića (oće li se jadran njega riješit?). žalosno. osim njega tu još nekoliko igrača nema što tražit (banovac, lončar...) ili suneki drugi zaslužili bit puno prije njih, ala paškvalin - pavlović, brzica - volarević
Lani je ovaj postsezonski period bio umnogome drugaciji, uzbudljiviji, a sad vlada totalna tisina. Svi su u frci oko para i crnogorski klubovi zele da i pored recesije ugovora zadrze sto vise igraca.
Talijani pisu da Savona zeli i Boskovica i N.Janovica, ali realno je da ce dovest samo jednog, ja mislim prije Boskovica. Vjerujem da ce i Calcatera tamo...
Prlainovic u Reccu je vec gotova stvar.
U Kotor se ne pominje nijedno pojacanje, pa pretpostavljam da je cilj da se zadrzi proslosezonski tim.
Porobic da ja znam jos nije objavio spisak, ali tu nece bit' iznenadjenja(pozvace sigurno 17-18 igraca), jedino sto se ceka zvanicna potvrda za Sefika...
Zatisije pred buru :)
iskreno se nadam da hoce, mada to se moglo i vidjeti u domacem prvenstvu (u 5 utakmica - sa cattarom i primorcem) cini mi se da nije ni sekund usao u igru.
kao sto cattaro kaze, ni ovdje nema nekih prica o pojacanjima, jedino o odlascima. :) jedino sto znamo je da je siguran odlazak zlokovica i radovica, a radi se na zadrzavanju ostalih igraca.
i da, slazem se da je prosle godine bilo puno 'zivlje', mada u ovo vrijeme se vec znalo ko je koga kupio, prodao, itd, a i SP je bilo blize. :)
kao sto vidimo ovako se profilise jedno zanimljivo prvenstvo, a sto se tice igraca, mislim da ona odluka o smanjenju broja stranaca nece uopste biti potrebna, stranci nece dolazit posto nema para :P
Igrace svi sledece godine sa 94. 95 i slicnim godistima :))
pa i nije toliko zatišje, mislim općenito. recco je već doveo 3 igrača i riješio se 3. primorje dovelo braću varga. mislim da ni mladost neće smanjivat proračun pa bi oni mogli profitirat,ali im je vodstvo retardirano pa to kompenziraju. lani su propustili filipovića jer su čekali kissa, vidjet ćemo kako će ove godine odradit prijelazni rok.
što se tiče nikole janovića spominje se i povratak u posilipo.
s druge strane u jadranu i primorcu je ipak nekakvo zatišje, pitanje je kad će se dogovorit cijeli roster ekipa. jer ne vjerujem da će i recco baš previše u ovom prijelaznom roku dodatno kupovat pa i nemaju igrači gdje poć, osim u gore spomenutu mladost
Znaci sve oci su uprte u recco :)
Daleko od toga da ce tri najjaca crnogorska kluba igrat' sa kadetima dogodine, ali je cinjenica da se nema para za pojacanja, otuda i nema nikakvih informacija vezanih za vaterpolo transfere.
Ocekujem da se najvise igraca promijeni u Bd, kao i obicno.
Jedna lijepa vijest: Vaterpolo klub Primorac je dobitnik Trinaestojulske nagrade za ovu godinu. Žiri u sastavu Marko Špadijer, predsjednik, te članovi: Sonja Tomović Šundić, Ognjen Spahić, Dragan Koprivica i Rifat Alihodžić su danas odlučivali o laureatima...Btw, to je najveća državna nagrada u Crnoj Gori. Bolju odluku nijesu mogli donijet
sa facebook grupe...
svaka cast ako je istinito....
leka ide u pro recco, izgleda.