Znaci ovo sto su najavili odlazak na sela i vikendice pisi propalo
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Printable View
Znaci ovo sto su najavili odlazak na sela i vikendice pisi propalo
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
juce iskocih na pauzu i sjedoh na klupu da uvatim malo zraka jer sam ili na posa ili u kucu sjedim, prolazi dacia JP Zelenilo, unutra petoro radnika, dvoje naprijed troje nazad, niti maski niti rukavica, zao mi je sto ne snimih, ali opet bi po njima mrcenicima pucalo
1 novi slučaj.
Vršićemo dobrovoljno testiranje
https://www.pobjeda.me/clanak/radoje...roj-pacijenata
Pa napomenula je "koji imaju problema sa respiratornim sistemom".
ja imam neki hronični sinusitis (hvala motorima), broji li se to?
A tebi prija a meni je smrtni neprijatelj ko mi je upali,unazad 15ak g,prije sam spavao pod njom.
No da se vratimo na temu,kako se Podgorichani pridrzavaju mjera...?
U općini Tuzi kako mogu ocijenit,previshe su se opustili,prodaonice shto veli Mugosha,sasvim bez masaka,da'ko pochnu kazne,drugachije izgleda nece iz dupeta u glavu.
Na Konik sve vrvi od ljudi, nikad vise cini mi se. Posebno na Cemovsko u park dje se trenira. U svakom trenutku ima po 30+ osoba jer su teretane zatvorene. Ja nesto pricam a prvi se krecem. A gasi me.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikako. Nema klupe đe nije makar dvoje ljudi, šeta se u grupama, Gorica fulirana...
Ali što veli Trile, ne može se osuđivat kad isti radim to...
Policija reaguje kad naleti na nekoga i to tako što upozori da se pravi razmak i to isključivo na klupama, u tim slučajevima đe sam ih ja vidio.
to se lagano rješava. svakom ko ne poštuje kazna u iznosu od 100e i ćao :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bi prije reka da je vrijeme da ukinu vecinu mjera, s obzirom da ne obezbjedjuju dohodak desetinama hiljada ljudi koji su izgubili posa. Dosta je bilo zdravstvenih mjera, vakat je da se radi inace odosmo u qrrac.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja sam od pocetka da se neke mjere moraju preduzimati ali zivot se ne smije zaustavljati. Naravno postujem drugacija vidjenja i poglede. Kao sto sam i prije govorio da nakon pravoslavnog Uskrsa ostanak nekih od njih je pretjeran. Vec tada su se mogli pustiti frizeri, taksisti i sl. Ovdje imamo situaciju kao da Vlada svima obezbjedjuje dohodak a ne sto ni mrcenih 50 eura pomoci jos nisu isplatili. Propisati odredjene mjere distance i sl. koje moraju postovati i pustiti ljude da rade barem kako znaju i umiju da sebi obezbijede kakvo takvo primanje jer im ga niko drugi nece dati.
Mislish da ce se recimo kod taxista poshtovati mjere,da svako sjedne pozadi,ima masku pa i rukavice,jer novac prodje kroz milion ruka...?
Nije njima uopshte lako da tek tako krenu na posao,ima ih masu starijih sa hronichnim bolestima,moramo mi dovest svoj svijest konachno gdje treba,ako mislimo prvo na sebe pa ostale oko sebe,mada...teshko ce to ici.
Juče, čekajući gospođu ne razmišljajući sjedoh na klupu i ustadoh odma, na sreću nije me viđela inače bi mi nova trenerka završila na lomaču.
klupe su glavni izvor zaraze, što zelenije to su gore..
Da li je tacno da naredna 3 dana (1, 2 i 3 maj) prodavnice nece raditi?
I posle svega ljudi misle da se virus prenosi tek tako, ako neko takne nešto, nevjerovatno.
Pa uz svu ovoliku neodgovornost (ne pamtim da sam više ljudi vidio po ulica u ovom periodu nego ovih dana) gužvi po prodavnicama, apoteka, virus je gotovo nestao kod nas, nestao. Pa uzmite primjer prodavnica samo, kad ufate da preturaju brašno, pipkaju voće i povrće, leb, pa katastrofu bi imali da se virus prenosi tako, ne mi no čitava planeta.
Virus se prenosi isključivo kapljičnim putem, ako se zaraženi iskašlje u vas ili se zaćakulate sa zaraženim, kraj, jednostavno brojke idu u prilog ovoj teoriji.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk