Svakako ih pravim,ali nemojte ni Vi potcijeniti uticaj negativnih politickih naboja na biznis tokove.To ne mora ovdje biti slucaj,ja se i iskreno nadam da nece,ali takvih pojava je bivalo zabiljezeno.
Eh sad,pa ja Vam mogu skenirati rukovanje Nixona i Pinotcheta iz negdje 1973-e,pa to ne znaci da je Cile po demokratiji bio tada na putu da dostigne USA.Sad ja Vas moram upozoriti da ne unosite neozbiljne argumente u raspravu.
I da,nemojte shvatiti da poistovjecujem Pinotcheta i Djukanovica,nije mi to bila namjera:)
Od 1997-2000 se slazemo.Isto tako,slazemo se i za zagrijanu atmosferu neposredno uoci referenduma.
Za ostalo,mislim da se mozemo sloziti da smo uglavnom pazili svoj posao.Chak i u "zajednici":)
A,ukoliko premijer jedne drzave,kontinuirano i bez ikakvih dokaza optuzuje drugu za drzavni terorizam(a podrivanje suvereniteta jednoj drzavi to jeste),to predstavlja satanizaciju te drzave.
A ukoliko taj isti premijer to radi da bi skrenuo paznju sa drugih pitanja,gdje je zabrljao,pred izbore-to je vec opasna demagogija.
I da,ne mozemo bas uporedjivati probleme bliskog istoka i Balkana.Pogotovo u kontextu Crne Gore,koja(osim kratke epizode 1991,kada je isti ovaj gospodin koji se rukuje sa Klintonom mrzio shah zbog shahovnice),i nije imala vojnih sukoba sa bilo kojom zemljom.