Evo ga Kluzo na sceni sad...e jbg,reflektuju mu stakla!
Printable View
Evo ga Kluzo na sceni sad...e jbg,reflektuju mu stakla!
Sto se ovo u tuze desava politicki? Oko granica opstine i zele samo dje su vecina...
Zahtjev međunarodnim partnerima: U dopisu se navodi da se bilo kakvi naknadni pokušaji izmjene ishoda postupka smatraju udarom na prava i institucionalnu stabilnost opštine. Od ambasadora se traži da isprate poštovanje principa vladavine prava i pravne sigurnosti Predstavnici Opštine Tuzi pisali ambasadorima EU i SAD.
Ovo nije prvi put da lokalno rukovodstvo iz Tuzi obavještava međunarodnu zajednicu o pritiscima na opštinu; ranije su se obraćali američkim partnerima navodeći da trpe ekonomsku represiju i uskraćivanje budžetskih sredstava Iz većinski albanskih Tuzi pisali SAD o 'ekonomskoj represiji' vlasti CG.
E ako sam znao da Albanski forum smatra da su ugrozena prava svih koji nisu albanska vecina?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7c58526e40.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zbilja, u svim sky prepiskama koje su korišćene u sudskim postupcima protiv kriminalaca, policajaca i funkcionera koji su povezani sa dps vlastima akteri su razni kriminalci. Pošto se Demokrate stalno pozivaju na te prepiske, zašto su te iste sky prepiske i priča tih istih kriminalaca odjednom neprihvatljive za razmatranje kad se njihovi funkcioneri pominju?
Nevjerovatno al ne cuh losu rijec za Krapovica....
Kad odbrana uživa: Dragan Krapović na godišnjem odmoru u Italiji koristi službena vozila ali i pratnju vojnih policajaca?!
A dobro, ovo bi svako od nas radio, samo da mu može bit'
Ко већ није знао, ДНК нам је фаличан.
Veliku tajnu si otkrio. Pa ta dva mufljuza su se i pojavila da nešto namaknu
Sto je sa ovim paljenjem auta policajca i zene mu? Kakve su tu kombinacije? Mora da je nesto ozbiljno, inace ne bi 10 auta splamcelo.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A tati i sinu policajcu
penzionisani službenik UP godinama radio kao obezbjeđenje azerbejdžanskog milijardera Telmana Ismailova, koji je pod čudnim okolnostima dobio crnogorski pasoš
Kako se prepao Pejak da ce opet morati u inostranstvo trbuhom za kruhom, pa sad na sve nacine brani PES, to jest pozicije koje su mu poklonili [emoji2]
Pardon, ovo je moralo da ide na topic "tv emisije"
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...osti-te-zemlje
Alija mi izgleda baš slatko :)
Jedan Ljubisa Stankovic i jedan Novica diplomica na isti prijem...a sto je ovo kukala ni capra....A onaj požmirep od Danilovica svudje li se gura.....
Zirojevic kupi stan 70 kvadrata u master kvart po 2100 e
da se vidi da je uspio i garazu za 14 000 . Pa vele ne isplati se politika a on je samo ona trun u casi...
Dugo sam pokusavao da razumijem izraz "Dogodine u Prizrenu".
Ali kao da je neko znao za moje nedoumice, stiglo je pojasnjenje kolorizovano.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ovo-i-metohiju
Quote:
NSD: Kovačeviću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju
"Još veću tamu i mrlju na ovu zabranu baca činjenica da su njome povrijeđena vjerska prava gospodina Kovačevića, koji je u svojstvu gradonačelnika Nikšića pozvan da prisustvuje Vidovdanskom parastosu na Gazimestanu", ističe se u saoštenju Nove srpske demokratije (NSD)
Nova srpska demokratija (NSD) saopštila je danas da je njenon potpredsjedniku i predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću "zabranjen ulazak na teritoriju Kosova i Metohije".
"Današnjim činom zabrane ulaska gradonačelniku Nikšića i potpredsjedniku naše stranke Marku Kovačeviću, prištinske vlasti na čelu sa odlazećim političarem Aljbinom Kurtijem, kojeg sve međunarodne adrese danas posmatraju kao glavni faktor nestabilnosti na prostoru Zapadnog Balkana, još jednom su potvrdile svoju jasnu antisrpsku politiku. Još veću tamu i mrlju na ovu zabranu baca činjenica da su njome povrijeđena vjerska prava gospodina Kovačevića, koji je u svojstvu gradonačelnika Nikšića pozvan da prisustvuje Vidovdanskom parastosu na Gazimestanu", ističe se u saoštenju NSD-a.
Iz te partije na čijem je čelu predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, dodaje se da će NSD i njeni funkcioneri "nastaviti da svom snagom pomažu srpski narod na Kosovu i Metohiji i za to nam nisu potrebne nikakve rezolucije, već to svjedočimo djelima, koja su očigledno registrovana i od strane Kurtijeve, odnarođene i autokratske vlasti, čije se vrijeme strahovlade privodi kraju".
"Ovakvi jednostrani potezi kojim se narušavaju elementarna ljudska i vjerska prava su pokušaj destabilizacije odnosa srpskog i albanskog naroda u Crnoj Gori, ali moraćemo da razočaramo Aljbina Kurtija, u našoj zemlji, mi smo okrenuti zajedničkoj evropskoj budućnosti, a njegova samovolja čini prostor Kosova i Metohije epicentrom nestabilnosti i toksičnosti Zapadnog Balkana, usljed čega je i izgubio svaku podršku i legitimitet međunarodne zajednice", piše u saopštenju NSD-a.
Kakva golgota. I kamen bi zaplakao.
Može se na dvije stolice nekako, ali na tri/četiri teeeeško.
Moraš izabrati.
Ima tendecije ka Metohiji a bori se za Kosovo... lud covjek
Sta ce ovo biti?
Vučićeviću zabranjen ulazak u Crnu Goru
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ak-u-crnu-goru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dosta nam je nasa kanalizacija