daj vazda 40 stepeni ili śeverni u odnosu na ovo sivilo napolju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
daj vazda 40 stepeni ili śeverni u odnosu na ovo sivilo napolju.
sto, nije ni ovo lose.
Loše vrijeme...nikakvo.Ka'heroin
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Meni nesto super. Za izlezavanje. Kakav luksuz.
nego, mirise mi meso iz rerne, tacno se vidim jedno sat, sat i po kome posle. Pa kad ustanem, zaronim u cupavce.
Sad bio u teretanu brzo na nwku svadbu
Dje ces bolji dan
Sjutra po nekih slava, ojhaaa, nek sluti na radost
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
javi nam kakva je hrana i ko pjeva heheheh
jeo sam hljeba i maslinovog ulja.
U utorak sam svratio do trznog BIG Fachion na kratko,u trenutku da nisam sreo komšiju iz zgrade koji radi u Pg mislio sam da sam u centru Instabula!
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Bgm ako se ne otrijeznimo malo naebacemo, mali smo, za 20, 30godina bicemo manjina u sopstvenoj drzavi.
Ko god je jednom bio u Nemackoj, Holandiji je vidio o cemu se tu radi, svaki centar grada, svaka zeljeznicka stanica je puna migranata sa istoka, u grupama, kad vide zensko celjade odmah dobacuju, postaju navalentni, posebno uvece, strah je u svojoj zemlji setati posle 22h zbog bolesnika sa istoka,policija tamo ne stize da pohapsi sva ta *****, evo u Irskoj su migranti silovali dijete od 10god ( valjda po toj "vjeri" je to normalno, odrasla je, misljenja su ti bolesnici), posle Irci zapalili te satore migranata, jedno policijsko vozilo.. u Holandiji u sred marketa bolesnik je mokrio po svinjskim proizvodima. U Njemackoj traze uvodjenje serijata, nece da rade, sve dobijaju dzabe i jos hoce da uvode svoja bolesna pravila u evropskim zemljama. Prije neku godinu u Kolasin pratili i pokusali napasti onu djevojku, ona ih isprebijala i na sudu domaci musliman nju osudjuje novcano, kao prekomjerna odbrana :)
Pun je internet tih stvari i svi mogu da vide to i dodju novokomponovani "crnogorci" da brane tamo nekog migranta od svog sugradjanina ??!! Niste dovoljno ljubili rcma okupatoru vjekovima unazad? Opet bi se prodali?
Neka ste vi došli da se poserete i ovu temu s tom pričom. Đe god se okreneš sve neki zabrinuti krvoločni građani.
Ovaj je morao da ispuni kvotu...50 postova,gle sad kad raspali tamo :joy:
@Tica mrdni malo vani pa ces vidjeti zbog cega sam zabrinut.
Kad sam vani ne opterecujem se toliko, nije moja zemlja, nemam pravo glasa itd ali ovdje lepi moj ne zelim da gledam sto gledam vani, jednostavno ne zelim da razmisljam da li ce neki zaostali da mi napastvuje dijete. Ne zelim. I da, bolje spreciti nego leciti.
@AL no1 ti kralju idi brani turke od pravih crnogoraca.
Ima prsvih i krivih Crnogoraca...? :)
I shto bih ja branio Turke,nema ko...? :)
Dijagonalu televizora treba birati po visini zene!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zabrinjavajuce koliko naroda je zeljno krvi, ovi sto su isli po bosni i dubrovniku ocigledno su naslednike vaspitali ni makac dalje od svojih ideja
Da se ne lazemo, kad ti stranac upravlja drzavom on ce sve da ucini da je unisti
Nisu nama turci krivi sto je neko odlucio namjerno da se ne rade bezbjednosne provjere za gradjane turske
Nema krivca sem odgovornih u drzavi koji planski pokusavaju da dokusure ono sto je ostalo od dps lopovluka
Ne znam koliko je naroda željno krvi, ali znam da mi je u poslednje vrijeme postalo frka pustiti ćerku da sama ide pješke po mraku. Ja to ne želim ođe. Neđe ranije pominjasmo sigurnost. Meni je to bila najveća prednost mjesta gdje živim. Da ne razmišljam oće li mi kakav manijak napasti dijete dok se vraća iz škole. A realno je postalo rizično. I kolega gore jeste možda malo prećerao, ali eto ti putuješ dosta i sigurno odlično znaš šta se po Evropi radi od migranata sa istoka. Bili oni Turci, Arapi ili neki šesti. Sad će neko pomenuti Ruse I Ukrajince. E ne mogu se porediti na milion nivoa. I koliko god sam protiv ovoga ludila što se dešava zadnja dva dana nije mi žao ako će se ovima uvući strah u kosti da malo povuku ručnu u svom bahatom ponašanju. I što se mene lično tiče ne mora ni jedan jedini da ostane. Ne mrzim ih, ebe mi se koje su vjere, ima tu i normalnog naroda koji je od nevolje pobjegao, ali jbg.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Niko ih ne zeli, ali to se ne radi ovako
Ovo je organizovano i hajka je prava
Pali im se imovina, ne valja to boba
Drzava je odlucila da dodju i drzava treba da ih mice sto prije
Apsolutno mi nije svejedno i djevojcicu moju bas nadzorisem u smislu uvece idem ja za nju a ne na bus itd
Nadam se da ce se to rijesiti sada ali ne ovo jurenje i paljenje, nikako
nije mržnja ako te strah za bezbjednost familije. pg je postala geto. i ja kad se vraćam iz grada nije svejedno totalno, a ne žensko i to maloljetno.
O tome govorim već par godina unazad.
U toku gimnazijalskih dana, iako su drugarice i mene najčešće sve roditelji razvozili što posle druge smjene, što iz šetnji, izlazaka.. dešavalo se da se nekad vraćamo i pješke kući. Naročito smo ljeti voljele kad nas puste tako, valjda da bi se još ispričale, kao da nećemo sutra pričat [emoji1787]
Ali to nije tema sad.. poenta je upravo u sigurnosti koja bi tad, a koje nema više.
Sad nema trika da bih se vratila ni sama ni sa drugaricama, ni u neko relativno normalno vrijeme, a kamoli kasnije, a starija sam svakako nego što sam bila tad.
I dobro je što se desilo ovo prije dva dana, pa nek se malo stavi prst na čelo. Treba li da dođe do nečeg krupnijeg, je li nam potrebno da neko žensko čeljade bude osakaćeno za čitav život, da se eto oni ne bi osjećali ugroženo ovdje ?
Takođe, što se tiče Rusa i Ukrajinaca, nikada se ne mogu poredit ni s Turcima ni Albancima. Ovi drugi su oličenje primitivizma.
Normalni ljudi treba uvijek da su dobro došli, ali pored lokalnih budaletina stvarno nije potrebno da se još i tuđe uvoze.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
@kaemSe grijesis kralju, bas grijesis.
Je li preterivanje reci cinjenicne stvari? Ili se ne smije reci da se ne bi neko od tzv crnogoraca naljutio?
Ja sam pisao o tome sto sam vidio vani,i ne zelim to u Cg. Ne zelim, nije mi se djed borio protiv da bih ih ja docekivao rasirenih ruku.
tzv Crnogoraca. odma' karte otkri ko si i šta si. nije ti trebalo dugo. :D