Injekcija, moram li skinuti hladnjak EGR prije zamjene termostata na 320d 2020 G20?
Znam da natezac ne moze.
Printable View
Injekcija, moram li skinuti hladnjak EGR prije zamjene termostata na 320d 2020 G20?
Znam da natezac ne moze.
Puklo je kuciste pa bali. Treba da se zamijeni.
Aj sad odgovori mi na pitanje… :))))
Namazi kobasice i slanine i pusti na parking imaju ga rasparcaju tebi osta novi termos montirati :D ;)
promijenio sam set kvacila sa zamajcem na autu (LUK), e sad poslije zamjene 3-4 dana prilikom paljenja autu cujem neki tupi zvuk kao da nesto udari . Slican zvuk cujem i kada naglo pustim gas . Sta ovo moze biti ? Da li treba novi set kvacila sto bi rekli majstori da "nalegne" ? :)
U pitanju je VW Passat b6 2.0
Treba provjeriti stopu od motora, donju. Moguce da ju je majstor pocijepao
eee danasnji "majstori" , jedno poprave drugo pokvare :|
Dobro je ako je stopu zeznuo, samo da nije pojeo navoje u mjenjaču u koje idu šarafi od te stope. Imao sam takav slučaj. Vole da se zaigraju pneumatskim pištoljem malo.[emoji28]
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Passat CC 2012. godinšte, Ima li đe da se kupi prednji znak, neko mi je skinuo? U rokšped je 310€, a po otpadima nema. R line je (ako je zbog toga) pa je veći jedno pola cm od standardnog što ima kod Ljuba u gintaš.
Zvao Zeljka otpad iz Ul?
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Zvao..Nema
E da si se namazao slaninom mozda ne bi morao da skidas egr
Nepadaminapamet.
Sto vozite ova *****?
Može li preporuka za Podgoricu za limara da izvuče udubljenje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Oni PDPro su takav bezobrazluk da je to pakao, ja bi njih zaobišao
Visoke cijene ili sta?
Zna li neko nekog ko bi ugradio zaštitu u tovarni prostor u kombi? Valjda je to ona šper ploča ili šta li već?
Onda treba da provjeris i klapnu.
Luk inace ima garanciju.
Klapna na usis. Podji kod nekog elektricara da ti to pogleda.