Znači, svaki put kad mi pukne YT crkne jedan hrčkić.
Pi, bezdušni, oholi korporatisti..!!
Printable View
Neljubaznost na svakom koraku i u skoro svakoj ustanovi u Pg.
Kud će veća neljubaznost od te.
To sto ovih sat vremena evo teku vec 13x po sat vremena...
Tj tek je proslo 13 minuta.
Ajde jadan mrdni malo ocu da idem da rucam, u bioskop i da spavam! -.-
@goozica, a doc cu ja da ti okitim, ionako necu sebe kitit e necu doma bit... :D
Drzava, lopovi, t-com, kapitalizam, extra tv, extra trio, paketi, poklon putovanja, strimovi, Arene, linkovi, dijagrami, sport klub, kablovska, komsija Djordje, sopcast, internet, kompjuter, t-com opet, dormeo, jos jednom t-com, sifre, programi, raspored, nedelja.
Jbg brate, barem te stomak ne boli od ponoci, da ne idem dalje :D
da dodam takodje..ponedjeljak..
Kad svako jutro moram da ozivljavam wireless po kuci pi
Kad ti dodje švalerka cijeli komšiluk zna... a kad ti obiju stan, niko ništa nije vidio, niko ništa ne zna...
Nervira me shto nekad nesvjesno zapotavljam neke ljude....ili kako vec drugachije to da nazovem...
Ne cinim to namjerno...nikad namjerno...Prosto se tako naslozhi situacija da svaki put kad me zovu ili pishu...ja ne mogu da se javim.
Da ne povjerujesh!
Nervira me sto se ujutro ne mogu razbudit. Zvoni mi sat, samo ga cusnem i otucem jos 2 sata preko toga. Uglavnom dizem se u podne i onda mi je sva rabota za tuki goli. Pih.
Uf, pričaj mi o tome.
http://www.bluedogtees.com/loja/imag...ze%20mode..gif
Aaa.. Već viđeno.
Što volja brzo prođe... :(
TV PINK :tongue:
kocka, jebena kocka.
Anonimni sa cdm-a...a sto je ono brate mili...
Kuća mi je puna komaraca.U decembar.
Kreteni koji biju djevojke
udarite na nekog sebi ravnog, debilčine.
http://sandrakravitz.com/2012/11/ne-...je-nad-zenama/
"Od početka 2012 u Srbiji je čak 29 žena ubijeno rukom svojih bivših ili sadašnjih partnera"
!!!!!!!!!
Sucko na Atlas TV Neukusi zivota ---bljak
Ne znam dal je gore da su mi dali otkaz i rekli ne radis vise, ili to sto su mi rekli da su prioritet stalno zaposljeni radnici (koji inace vole da otkazuju svoje smjene i da ne dolaze na posa) a ne mi koji nijesmo prijavljeni i kojima blago receno zavisi zivot od tog posa, pa smo na STEND BAJ... -.-
Idem da skocim s mosta.