to treba obuc na sebe sve majce i jakne hahahha
Printable View
to treba obuc na sebe sve majce i jakne hahahha
^ I lanac zlatni u guzicu nabit :p
Ima li sto za Berlin 21.07 povratak 03.08
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ima li ko ideju kako do Berlina 28-29. Jun, povratak 5. Jul
Ja procesljah sve ove sajtove sa poslednjih par dana, cak i ovaj germanwings, ali nisam nista uspejal naci
Imas iz Dubrovnika easyjet 105e povratna 29.6.- 6.7.
E hvala, praticu kakva je situacija, ali jos uvijek ne mogu da kupim kartu dok ne utvrdim da def. datume kad mogu uzeti slobodne dane, al informisem da budem pripravna kad dobijem odmor.
Cuh neke price da ce biti nesto preko JAT-a iz Podgorice za 180-190 eura neke promotivne karte ali ne znam koliko se mogu osloniti na to.
Bilo je 199 iz Pg, Evropa jatom , al mislim u to nije ulazila sezona , odnosno jul i avgust...
Pozdrav iz Berlina ;)
Attachment 107296
Ima li šta za Istanbul u ove 2 nedjelje?
Od PG do Brisela je 30-ak €. Mene interesuje kolko od Brisela do ovamo karta. Je li oista cijena ili?
30 je sam do pocetka jula , kasnije je skuplja, kako odmice vrijeme skacu karte pa provjeri. ryanair.com
Ja sam kupio za ovaj prvi let i u oba pravca je ista cijena cini mi se...
Nije mi jasno da niko narodu nije objasnio da cijene kod low cost prevoznika variraju od dana do dana...
Rim-PG one way za 19.05. placeno 189 eur kod mgx! Uzas.
I kod "ultra high cost" cijene variraju. I jos sam ih zvao da provjerim da nema jos neka od 153, ali "nema i nemojte da pokusavate"... Kasnije je bilo.
I da znate da su karte kod njih preko tel/u poslovnici skuplje nego preko neta (10 eur), a preko agencija 20 eur.
Turkish Airlines, akcija PG-Istanbul, karta sa taksama dođe oko 130 eur.
Prodaja od 15. maja do 27. jula
Period putovanja 6.7. do 6.8.
Ja imam info da ce ryanair da leti samo 3 mjeseca i ...CAP.
ada oni rekose od sledece godine jos vise destinacija
Ova akcija ...PODGORICA-ISTANBUL...za 130e po osobi jeli povratna ili samo u jednom pravcu,po osobi.moze li brzi info...bas me zanima.nebi bilo lose prosetat par dana i naci neki fini smjestaj...ajde javljajte...
ako je akcija onda bi trebalo da je povratna
sad sam zvao TURKISH AIRLINES PG...mislim da ovo nije mnogo 145e po osobi,povratna...ili 130e po osobi da se plati preko kartice.e,sad...ajde..jeli bio ko,gdje naci dobar i povoljan smjestaj....dajte neku sugestiju,misljenje...
Povratna sa svim taksama i dozvoljenim prtljagom po osobi od 30kg. Imate na njihovom sajtu - 129e.. :)
majaa...evo u isto vrijeme...14;34.....sad,moram nac nekog da mi kupi kartu preko kartice jer je onda 130e...i da nadjem dobar a povoljan smjestaj,za nas troje
Evo ih imas u agenciji 2R Travel u hercegovackoj za 119e.. 020/665-094 pa zovni.. :)
E,hvala ti...sad sam ih zvao...zaboravili su da stave agencisku proviziju,tako da je karta 134e....moram da nadjem neki smjestaj i da to sto prije ,,rjesavam,,.onda sam miran...
Platis na sajtu i izbjegnes agencijske i njihove provizije.
Tako je.. na sajtu je 129e.. Nadji na booking-ima bas masu hotela.. Ja sam skoro bila u jednom na najboljoj lokaciji-platila smjestaj 144e za dvoje 5 dana ali je sad oko 310e.. :)
Ne sprdaj se nego podji na ryanair.com i plati karticom.
Sta predlazete do pariza. Kuda?
Ljudi moze li da se nabavi dje ova karta do brisela jeftina? i gdje moze da se nabavi?
Imas kod bivse knjizare kultura (sad butik paradiso ) , stoje neki momci pa pitaj tamo...
MAJAA...I OSTALI....lako je vama pricat...platis karticom,udjes na buking,rezervises...ljudi nikad to nisam cinio i pojma,ali pojma nemam kako se to radi,niti imam karticu.ja bi sad poso do pg da uzmem karte ali neznam kako da nalakse nadjem smjestaj...na kraju cu poc zvati kontakt telefone koji stoje pored imena hotela,jer neznam kako drugacije.e,sad ako ima ko da pomogne...bilo bi dobro..pa da ,,odradim,,preko tok bukinga...jeb.ga,sto neznam,neznam...
Podjes u NLB i ako si student uzmes student paket, ako radis klasik paket. Ako si "na zavodu" uzmes prepaid poklon karticu i uplatis 5 eur, a poslije koliko hoces bez provizije.
Karte trazis na www.skyscanner.com ili www.ryanair.com
Hotel na www.booking.com kada nadjes sto ti odgovara kliknes REZERVISI i popunis osnovne podatke.
Tesko? Nije, samo treba mozak presaltati sa ler
Javi na pm ako nesto ne bude jasno.
Do Brisela busom/vozom, od Brisela do Pariza Eurolines-om. www.eurolines.be
WizAir ima letove cak iz Tuzle. E dje smo mi...
Ebes zemlju koja Bosnu nema :D