Je li nova ili fejslift?
Printable View
Je li nova ili fejslift?
Nova/facelift.
Rip off cx9, sa dodatim ventovima pozadi i blago izmijenjenim enterijerom.
ove će mazde sad sve na istu foru 20god da se ne mijenjanju...
Mijenjaju se stalno ali uspjeha nema.
kakve su cijene za nase trziste?
Hi! I have found this ad on dubizzle. Have a look! http://tnydu.biz/DOuBNd
Fabia sta mislis za ovu? Cini mi se da je ok cijena. Samo jos da mu ubijem 200-300e zbog registracije jer istice skoro :D ima ih ovamo dosta tako da za djelove ne bi trebalo biti problema.
Ne radi ti link malo.
radi link
Ja ne znam zasto nece da ti otvara ove linkove. Jednom isto za lexusa nekog kad sam ti slao si rekao da ne radi link. Kod mene ih normalno otvara. Ajde probacu sjutra sa kompa da posaljem potpuni link. Uglavnom u pitanju je mazda 3 2007god. Km oko 160k mada mi je to sumnjivo mala km. Doduse po slikama bi rekao da je realna jer djeluje auto jako ocuvano.
auto izgleda na fotkama kao novo
Sad radi. Udarena naprijed i ima mnogo vise km. Poyyy
Jel to kazes zbog ovog razmaka izmedju haube i branika naprijed ili si vidio sta po ovoj slici motornog prostora?
Da. Poyy
Nije lose
pa nisu je mnogo promjenili
Stara je ljepsa. Nadam se da su poboljsali karoseriju.
mislis kvalitet karoserije ili?
Zastita od korozije i debljina lima.
uh znaci ni nove modele nisu rjesili od toga....
Ma kakvi. Trebali su ici u downsizing i sa karoserijom pa stavljaju manje zastitw i tanak lim da bi smanjili potrosnju/CO2 i opravdali milione potrosene oko razvoja Sky motora.
Vozila me frendica u CX3. Najnepregledniji auto ikad i naljutila mi se.
Ova mazda pravi najljepša kola
Nikkei: New Mazda SkyActiv HCCI Engine By 2018; 30 Percent More Efficient
It is known for sometime that the next generation improvement of Mazda’s SkyActiv engine family will feature Homogeneous Charge Compression Ignition (HCCI) technology.
Unlike existing petrol engines, HCCI engines are ignited by compression, making them closer in behaviour to diesel engines instead.
We have earlier speculated that this new generation of engines will be introduced in the next-generation Mazda 6 expected to launch later this year, but a report by the Nikkei Asian Review has pinned it instead to the next-generation Mazda 3 that is being slated for 2018.
The new engines are expected to be more powerful. Rumoured figures suggest outputs of 170PS / 210Nm for the 2.0-litre engine and 210PS / 275Nm for the 2.5. The report from Nikkei also highlights up to 30% gains in fuel efficiency.
It is estimated that with this new engine, the next-gen Mazda 3 can be as economical as 3.3 litres/100km without the use of hybrid technology
...........................
Pa kao dizel.
9ka izgleda predobro uzivo!
moze li ovo kroz snijeg da se vozi..
Dobra. Samo se nadam da su poceli da ispravljaju greske trenutnog modela oko kolicine nanesenog laka,zastite od korozije,izolacije od buke i naravno cijene.
puno je to greski onda za te pare,bolje nekog svabu pazarit....
Dobro je to auto ali za te pare moze se kupit ili Auris ili Golf,oba u dizel varijanti.
Corolla 2003+. Nedoder.
CX-5, CX-7? Iskustva?
CX-7 sam vozio kratko je OK je ali uz 2.3 turbo.
Imali su problem sa lancem, zastitom lima i turbinom. Najvise problema je imao 2007 model.
motor 2.5 benz?
u poredjenju sa 2.0?