Ja sam juče stigao za 45 minuta a nikog nijesam pretekao. Možda sma prebrzo rekao da otvoriš školu :confused:
Printable View
Ja sam to reka samo za prosli put kad je bila kisa i kad je sleper napravio kolonu od 30 auta pri spustanju u Budvu :)
A bas cu mjerit da vidim za kolko stvarno stizem!
A sto se tice policije samo nek su zdravo . Samo sam 2 put naisao na njih kad sam isao za BD. Prvo na niksicke semafore sam ispao naivan dosta... Krecem normalno,kad kod onog marketa iskacu i zaustavljaju me ,vozio 65,ogranicenje 50... Imao on jedno 30 kazni vec ono ispisanih i samo prepisao podatke i potpisao se..Pi,smradovi...
Drugi prodjem Cetinje, a jedan ga umrtvio sa nekim Audijem ,ide 50-60km/h ... Preteknem ga ja kod pumpe na punu... KAd posle 2min iza mene policajac sa motorom.. I tu mi napise prijavu...
:(
ja mislim da mozes da podjes u mup da t inaprave prijave sa tvojim podacima i da ih ti imas kod sebe.pa kad te zaustave samo ti upisu sto je prekrsaj i cao.tako ti je brze...
nista sad ti je pao skill odma na 6.5-7 tako da vise nisi prvi na Top Listi
Ako vozis ispravno auto, regularno, registrovano...sve OK, a nemas vozacku. Sto policajac ima pravo da ti uradi?
Zaustavili su mog rodjaka i rekli su mu da cemo ti uzet auto ako te jos jednom uhvatimo bez vozacke (ovo su mu rekli granicari).
WTF?????
Aj mjeri pa javljaj... :smajlikojiumireodradoznalosti:
Dobar vozach stigne za 25-27 minuta,da znash samo ispod chega morash ici...
Meni su uzeli vozachku prije 2 mjeseca,ali sam vozio i zaustavili su me proshle nedjelje...Kad sam ga pitao shto je kazna,rekao je da mogu da biraju oce li da mi skinu tablice,da me iskljuche iz saobracaja dok dodje neko sa vozachkom,da vode kola u zhicu ili da me pushte...Tako da,neka se pazi ili neka ne vozi...
Vozach je onaj ko vozi neshto(u ovom sluchaju-auto),a dobro auto samo ne mozhe ni da se upali...bez vozacha... ;)
I shto imash ti protiv Celzinja? :D
Pa kako da ti uzmu auto ako nemas vozacku? Pa pisi prijavu i mrs.
Chlan 288 zakona o saobracaju:
Policijski službenik će na licu mjesta isključiti iz saobraćaja vozača:
1) koji upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje vozilom;
2) koji upravlja vozilom, a nema važeću vozačku dozvolu odrđene kategorije;
3) koji upravlja vozilom u vrijeme kad mu je vozačka dozvola privremeno oduzeta;
4) koji upravlja vozilom u vrijeme kad mu je pravosnažnom odlukom nadležnog organa izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom odrđene vrste ili kategorije;
5) bicikla sa motorom i motocikla koji ne koristi zaštitnu kacigu za vrijeme vožnje na putu.
Policiski službenik koji zatekne vozača koji pokuša ili nastavi da upravlja vozilom nakon što je isključen iz saobraćaja na putu i nastavi sa vršenjem radnje prekršaja zbog koje je isključen iz saobraćaja, ponovo će ga isključiti iz saobraćaja i dati nalog za premještanje vozila u skladu sa članom 65 ovog zakona.
edit:Evo ako necesh da vozish za njim pred zetatrans ;)
Ako vozač ili vlasnik parkiranog vozila iz čl. 60, 61 i 64 stav 2, kao i vozač vozila iz člana 288 stav 3 ovog zakona nije prisutan ili odbije da postupi po naređenju policijskog službenika, premještanje vozila na drugo mjesto izvršiće se specijalnim motornim vozilom "pauk" ili na drugi način.Član 65
Troškove premještanja vozila iz čl. 60, 61 i 64 stav 2 i člana 288 stav 3 ovog zakona, snosi vlasnik, odnosno korisnik vozila.
Ima li dje da je plin 50?
kolko je na plinaru?
:( :( :(
Ne vozim auto zbog tih 5 centi!
Sad dodjoh iz BD, od Ct-a do PG 3 patrole i passat.Ne sjecam se kad je zadnji put bilo toliko policije CT-PG. I to napravise onu foru, stavise jednu patrolu i posle manje od kilometra drugu
Pa sto nam pricas to kad tebe ne mogu da zaustave...
Prvo ako je na uspon, ne mozes preci ogranicenje :)
Drugo ako te zaustave, pocinju da se guse u crnom dimu i kazu ti
"aj brate oprastamo ti,samo cerajjjjjj"
Po 10-ti put ,nije vazna brzina,vazno je umijece vozaca...
Xaxaxaxa a kako ne....
A necu da se raspravljam s tobom...
Vozi od onog znaka za Sozinu preko Petrovackih strana pa sve do Petrovca,upali stopericu i pokazi nam vrijeme a ja cu stic prije tebe :D
O tome pricam...O skilu, o krivinama,usponu i kako ga savladati a da ne izgubis ni malo snage :)
Hahaha mnogo je 10 za tolko malu kilometrazu aj 5 prihvatam :D
za minut ili 10 bitno je da ce igor biti porazeni :)
Pa ajde kad ce trka
momci prvo se biciklima probajte kao svi mi kad smo bili mali :D
Pa po prici ni jedan ni drugi nisu puno veci.
Fabia ja sam lud za BMW , i evo nadam se do nove godine prelazim u BMW drivers :D
Samo da dobijem resenje za stalno na posa' . Onda na prvi plac uzimam masinuuuuuuuuuuuuuu a onda cu da potucem sve rekorde!
Zelim samo da se sam zakuca nedje, sto prije :)
E i jos nesto.Sipao sam novo ulje u Vectru danas a sjutra idem u Sutomore , brm, brm ...Kako ide,kao radilica!
Nemam s cim :(
Aaaaaaaaaaaaaaa ljudi danas sam prosao 300km ,ludilooooooooooooooo.Sad sam stigao kuci... Zamijenio ulje u auto i umislio da je masinaaaaaaaaa.Ustvari nisam umislio , jes masina :) ...
Prvo sam isao za BD sa kumom ,tamo se okupao 2 puta , i dosadilo i odluicili da idemo za Sutomore... Odemo tamo. Upoznamo neke *icke iz BP , trebale da idu za BP vozom u 22:40... I mi im kazemo da idu s nama... I one prihvate...
Ljudi,ubijem se ja od Niksicikog piva,a i ove dvoje. Zamalo da je iz***** na plazu :D . Zivota mi! Krenemo oko 15h za BP , vozim ja nenormalno ,sve preticem ali nidje policje..
I nedje na krstac 3 sleperea ,kolona jos 6-7 auta. A kum mi je iz MK i zna taj dio extra i kaze mi .Ceraj u narednih 1,5 km nemas nikoga. Ja sve preticem ,ove djevojke se uprpale nenormalno :D
Preteknem ja sve kad bap, POLICIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
I to ona Mojkovacka najgora kazu!
Kazu mi sto radis to druze,oli da pogines. Ja krenuo da se izvucem ovo,ono kao zurim,a kum popio nenormalno,izlazi iz auta ,vadi pareeeeeeee ,imao covjek jedno 200-300e sve po 50,20 e i kaze,izvini brate ja sam mu reka ,nemoj mu uzimat vozacku , sad su mi javili , majka mi je imala mozdani,u BP je bolnicu ,evo idem sa kumom i sestrama hitno su nas zvali tamo.Evo nemoj mu pisat nista,nego koliko je to para. On ni 5 ni 6 no, srecan put momci ,samo malo lakse ,samo vi zdravo da stignete axxaxaxaxaxa.
A kum mi ima naglasak onaj sa sjevera ludilO!
xaxaxaxaxaxaa
KO NE VJERUJE NEMOJ DA KOMENTARISE!
P.S OVA MI JE RIBA DALA BR DA IDEMO OPET NA MORE I DA JE IZ*EBEM :D