Kad smo već kod promjene imena, zašto se ono tamo još uvijek zove "Game Server CG"? :)
Printable View
Kad smo već kod promjene imena, zašto se ono tamo još uvijek zove "Game Server CG"? :)
zašto se više ne mogu postavljati slike za avatar u gif formatu ?
ae izludjeh od vasih pitanja :D
ja se prepa da ga niste izbrisali :D
Pametni ti.
ja se prepadoh kad vidjeh oglase iznad interneta reko mora da buncam u ovo doba...
Kako sam se okinuo zbog oglasa :)
Da ne bi mogao da se poveca limit na broj slova u signature-u?
Sad htjedoh da promijenim i 2 malecne recenice ne mogu stat, nema stete ako se malo poveca.
100 puta mi se desilo da ne moze stat.
zasto mi je obrisan oglas svasta po nesto
koliko vidim nisam prekrsio pravila foruma refres 2x dnevno
Piraterija?
2 puta u 24 casa je, jesi siguran da nijesi to premasio?
nije ti obrisan
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=52929
A nebi lose bilo i slike enablovat al stavit onda size limit na to, ne bi skodilo no aj, barem da se limit poveca za slova.
A ne bi lose bilo i enablovat slike za avatar u gif formatu ?
Za sada necemo mijenjati pravila za avatare i potpise....
Zasto? ```
Imam jedno pitanje u vezi [iz]logovanja na forum koja mi dosadjuje svaki put sve vise...
Nakon koliko vremena forum sam po sebi izloguje clana koji je na njemu?
Imam osjecaj da me prije izbaci sa CDM foruma nego sa PayPal-a koji to mora da radi zbog sigurnosti..
Zanima me koje je vrijeme nakon kojeg se clan automatski izloguje sa foruma? Ko je uveo takvu glupost i kada? I koja je funkcija takve gluposti?
Hvala.
zasto mi je obrisan oglas gde prodajem ćorca?
hoce li mi ko odgovorit'?
a imaju kao neko pravilo da nema prodaje oružja...
mada ćorac je ćorac, trebali su ostavit
što znam
to je blank firing gun,dozvoljeno je
ima li odje zivog moderatora???
Ima ima...
pa hoce li odgovorit' ili da ga vucem za jezik?
Kako da ti odgovorim kad meni nije upuceno pitanje?
a dje ga admin?
Sad cu da ga obrnem...
to,obrni ga:p
Brije se sad, pa ce da se kupa i onda do grada... Veli da ce doma nedje oko 1h doc, pa ce ti odgovorit, ako nije problem... Ako je problem, mozete se naci nedje u grad da se dogovorite oko toga...
A sto se radi...
Reci mu da i mene zanima sto smo odjednom postali tako sigurni pa nas sistem izloguje nakon 5 minuta, gore nego na PayPal ili neki drugi sajt koji ima razloga za tim a ne forum obicni.. :S