Evo procitah u novine da ce Mika da vozi DTM sampionat!
Printable View
Evo procitah u novine da ce Mika da vozi DTM sampionat!
Ah, ko vjeruje...danas sam pročitao da je MSC završio svoju karijeru!
Jebigaaa...a nije ništa strašno, i Frentzen vozi DTM!
Evo Jordan ce da dobija tojotine motore ove sezone i to mnogo jeftinije od Fordovih :devil:
ovo da bi ostao na 2 titule to je tvoja pretpostavka i zelja a bilo bi kontra tome vjeruj miQuote:
Originally Posted by Jack_The_Ripper
a to sto je valentino rosi pobijedio na yamahu
moze da se pripise tome sto je poveo cijeli tim iz honde
ista stvar ka da schumi povede svu svoju ekipu u minardi i donese pare tamo,pobijedio bi normalno
Normalno!
Od kad je MSC došao u Ferre, Ferre je najbolji tim a do tada je bio kao što je danas Minardi! Zašto?
Poceo sa radom novi forum Schumacher kluba..
dobrodosli su svi navijaci bez obzira sto se radi o schumacher klubu
http://schumacher.pungas.com
Dobra stvar za nas Michelofile!
Sa srećom!
Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
e sad ga i ti precera....ferrari kao minardi..svasta
E_K_V, tada Ferrari je bio kao što je danas Minardi kojem su ispali djelovi tokom trke nego ti izgleda tada nisi pratio F1! :(
Tada su za Ferrari vozili Zan Alesi i Gerhard Berger. Ferrari je tih godina imao ozbiljnih mehanickih problema, renoov motor snova ih je ubijao, ali diferencijal tj prenos im je bio za cistu 10. I dan danas prenos im je najjaci a bogme i motori :devil:
Kome je prenos najjači?
Ada cush kome, Scuderi Ferrari Maranello ima najjaci prenos u Formuli 1. Mnogi ga zovu monstruozni sistem prenosa. Sjetite se Monze i preticanja Buttona i sve vam je jasno, ili jos nekog preticanja i izlaska iz krivine tu ih svaki put i hvataju nevjerovatno je dobar :devil::DQuote:
Ček misliš li ti na getribu (mjenjač) ili prenos snage na asfalt?
Diferencijal, prenos snafe na asfalt :devil: sprzi sve pod sobom :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Da nije mu loš ali Renaultov je najbolji!
Niko ne može da starta kao Renoćek.
Start da, ali tokom trke prenos Ferrariju svi gledaju u ledja vidji kako odmice :D kao da ga vjetar nosi :devil:Quote:
Pa, zna se to, to najbolje pokazuje lista bodova! Ferrari = Honda + Renault + MC Laren!
uf sad mi najteze pada cekanje prvih testova...prestavljanje bolida i sl....poa kad kazu pocinjemo sa starim pa uvedu neka luda pravila i sl....
Mene najteze pada to sto necu gledat trke do marta tj kako crveni bolidi prolaze prvi na cilj :devil:
Ferrari startuje sa starim bolidom, bravo!
A čekamo do 03-04.2005.....pa u 14 sati Va Va Voooooooooooooooom!
Je li to sigurno da Ferrari nece novi bolid pravit za iducu sezonu?:devil: a ja se bas nadao novome snaznijem jacem nego izgleda ne moze bolji od ovoga :devil: :respect:
Nisam siguran za njihov posao ali siguran sam da sam to pročitao i da tokom sezone dolazi do "facelifta"!
Iskreno se nadam novom bolidu ali u svakom slucaju http://img103.exs.cx/img103/1474/ferrarinokia2.gif
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haaaaaa
Hercules, legenda!
oce li ko da kupi CD-ove trka iz zadnjih 5 sezona? imam preko 80 trka.. :lol: :lol:
Koliko cash?
Koliko para? :devil:
ja bi ovu Spa 2004 :D Ajd ne budi sad derikoza, odje smo da dijelimo ;)
Michael, ja bih kupio svaki trku, od početka sezone do kraja, može u nekoliko CD!
Učini to za mene? :)
poceo sam ih prebacivat prije par dana..za sad to radim za sebe..tj, ocu da ih kompletiram na CD-ove..pa kad sve to odradim..a za to treba vremena..onda cu vidjet da prodajem ako bude ko htio..medjutim, treba prvo naci povoljne prazne CD-ove..jer da dajem 1 euro za 1 cd stvarno nijesam poludio..moram nekako iz srbije docerat jedno 500 komada..
a moram vam priznat..gledah prvu trku ere Ferrari/Schumacher..tj, melbourne 2000..uf!..mnogo je dobro gledat starije trke..
ajde recite mi koliko bi vi naplacivali 1CD sa trkom..jer moze stati samo jedna trka na jedan cd...
1 CD 4 eura;
Ali recimo ako neko kupi cijelu sezonu onda najrealnija cijena je oko 2.5 eura. Recimo ja bih ti uzeo cijelu sezonu 2004!
Ne nego 1 cd 6 eura ili 100 eura po sezoni
Diskove mozes nadji u srbiji po 20 centi komad ja mislim. Tako da bi ti jedan CD moga prodavati za 2-3 eura i da zaradis fino :D :devil:
ja sam mislio prodavat ovako..
ako je u pitanju cijela sezona, znaci 16, 17 ili 18 trka, onda 2 eura po komadu +ptt
a ovo po 1 CD se ne isplati nikako..mozda bi minimum bio 5 trka..
ovo za ptt..ja sam sa primorja, tivat..tako da za pg nije problem jer mi je drug svakog petka u pg..ali ako je ko sa sjevera to vec bi morao postom..
Evo je i JORDAN potvrdio ucesce za nrednu sezonu. Vala bi se i oni mogli malo potrudit evo zadnjh nekoliko godina sustizu minardti oooops minardi sustize njih :devil:
Michael, nema problema. Svi koji žele da kupuje CD a koji žive u PG, neka pričaju sa tobom, ti copiraj CD-ove, ja dolazim kod tebe sa Herculesom ili.......i uzmemo discove za cijelu PG.
Hercules, ja jedva čekam ovaj ruski tim, Rossija u Ferrari i početak sezone 2005.
A interesantnije bi bilo bez Jordana, Minardija...nego ovi najbolji, po tri bolida.
ja mislim da mogu nabavit CDe po 0.25 spindle, 0.35 case
Mislim da Rossi ne bi bio los uopste da udje u formulu jedan, a mislim da nas ceka uzbudljiva sezona sa novim stazama ako sam ja dobro upucen :devil:Quote:
Nemam kad od faxa ni procitat sve brooka
Zamisli Rossija kad je vozio Ferrarija i posle nekoliko krugova (upoznanje s komandama.....) ostvario je 4 sec slabije vrijeme od Michaela. Zamisli, a nikad nije sjeo u kokpit Formule.
A Red Bull postaje novi vlasnik Jagga ali nemam pojma odakle dolaze motori, možda iz Toyote!