[Fan Club] Tripletine seksualne avanture i fantazije
Hahaha ne mora da znaci ako joj smrdi da ima gljivice. To je jednostavno sekret koji mora da se osjeca, samo je kod nje to izrazenije [emoji3]
Kupanjem se to ne eliminise jer ovlazi tokom sexa tako da gel za tusiranje tu ne pomaze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Outcasted
Pa ti za nju treba biber sprej... Junače.
Citas li ti sta pisem, mozda mi namjesti nesto, drustvo nas posjeti iznenada
Mali mi je posa za nju
Quote:
Originally Posted by
Tom
Ne pratiš redovno cardozo, znao bi da ima redovnu i ove avanture u kojima zivimo svoje fantazije! [emoji41]
Poslato s Jadrana
Ostavio sam redovnu skoro jer nisam htio da je zavlacim kad ne osjecam nista prema njoj a ona se zaljubila. Al da vidite kakve se pripreme u telefonu obavljaju kad se islo sa redovnom. Gase se notifikacije na whats app, one koje mogu poslati poruku na viber se sakrivaju, na instagram notifiikacije se gase, na mesendzer se “utisavaju” one koje mogu poslati poruku. To je stres... Moze i da se ugasi 4g ali u slucaju da se upali internet pred njom vazda postoji rizik da se poruke ukazu “gore”, zato se vazda pripreme prije izlaska odrade. [emoji16]
Inace, razocarao sam se u Turkinju. Ateista je i nemam nikakav problem s tim jer sam i ja nesto slicno (agnostik) i sam sam konzumirao ili i dalje konzumiram ponesto sto je zabranjeno u nasoj vjeri (alkohol i sex prije braka) koju smo dobili rodjenjem. Kao sto rekoh, kod cg muslimana sve “moZe” i alkohol i marihuana i sex i kocka, bukvalno sve osim svinjskog mesa jer je to neka tradicija da se ne konzumira to meso a ne zato sto smo vjernici. Ali, otvaram ja njen frizider da nesto veceram kad tamo dimljeni svinjski vrat vakumiran. Pi, rekoh, sto je ovo? Pa ja, veli, jedem sve. Meso kao meso. E tu sam je iznapusavao, od tog trenutka mi se malo gadi ali trpim je zbog vagine.
Veli, vecina mojih turskih prijatelja jede svinjsko, sto je problem? Turci nista roba [emoji3]
Da me ko ne shvati pogresno, nemam nista protiv kad to rade hriscani i izlazio sam sa djevojkama koje su to jele ali Tuuuurkinja...