Znam ja da ti postoji, cak i koristio. Ali se prave prostorije posebno namijenjene prostorije.
Kod nas bi se hvatala veza. Nece moj ves posle tvoga da jebe oca!
Printable View
Znam ja da ti postoji, cak i koristio. Ali se prave prostorije posebno namijenjene prostorije.
Kod nas bi se hvatala veza. Nece moj ves posle tvoga da jebe oca!
nista onda, onaj u nelegalno potkrovlje da oslobodi prostor da se ubaci brdo masina kao po svijetu i nema problema.
i naucit gospodje da sintetika moze da se susi na neki brzi program 😆
Ovo nešto na konto televizora [emoji23]
Al isto zamisli za TV ti žao dati 1-1.5k, a pljuneš na potpuno nebitnu mašinu za sušenje veša put hiljadu eura, ili ove gluposti po 2k+....
A i ove žene vala, zavjese su kao bitne i frižider, i u kuhinju se uvali para i para, al TV od karakteristika je bitno da se uklapa bojom u namještaj i da ne košta puno [emoji23]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
ne no, brate, ako ces da ti stan valja, moras sve najskuplje. pa i zavjese. ja nemam nijednu, jbg, nemam para za te dobre, a stvarno onaj milje da stavljam mi ne pada na pamet.
Ne, bolje kupit' od 300-500 i odje pljuvat' kako je rikavela i kako si vrnuo 5 stvari i kako su ovi i oni neljubazni. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izvini molim te....
Ti si onaj sa ferarijem, ne prepoznah te [emoji23]
Na temu mašine, mene Ariston ladno služio 11 godina. Bio je neki problem sitniji, ako se dobro sjećam dok je bio pod garancijom, i to je to.
Ozbiljno se mislim Teslu da uzmem. Raspitah se kažu da se možda kvare manje od Beka, koji je ono možda i skuplja i prilično kod nas popularna alternstiva. Pet godina garancije i neka vozi.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja uzeh Teslu šporet prije mjesec dana, model CV6400SX, rekoše mi da se dobro pokazao. 5 godina garancije, što znam, dobro je to. Za sad nisam primijetio nikakav nedostatak a i ljudi iz servisa Tesle mi rekoše da ih na prste mogu prebrojat koliko im se vratilo na servis.
Za TV sam već na drugoj temi rekao da je Tesla od serije S905 postao ozbiljan TV u kategoriji "dobijeno za uloženo", uzeh S906 za spavaću sobu sa 5 godina garancije bez puno razmišljanja.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Tesline šporete je falilo dosta ljudi koje znam, a koji imaju para i Miele bez problema da iskeširaju u smislu da su probali za neki stan na primorju i da im se pokazao iznad očekivanja, pa su uzimali opet. Tesla TV već sigurno mogu reći da su dobri televizori.
Đe uzimati ugradne elemente i bijelu tehniku?
Mislim da Multicom ima najveći izbor...
Ima li ko iskustva sa Lamart posuđem, brendom uopšteno? Imaju svašta nešto (EWE je uvoznik za CG koliko vidim), čak i cijenom primamljivo ali ne bih uzimao ako je neko smeće. Mada Francuzi vidim...
https://www.lamartpots.eu/
Treba uzeti samo pravi inox kao ona serija od Metalca... Bio je i WMF na akciji u Okovu.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ja uzeh u Ewe dosta sitnih stvarčica (stalak za začine sa 12 bočica, kašiku za mjerenje, one tri male zdjelice z anošenje hrane, 4 ukrasne zdjelice za razne soseve ili može za sjemenke, mlinac za biber...) šerpe nisam, uzeh Tefal u Kimtec, imali su prošle nove godine odličnu akciju. Baš su mi se super pokazale.
Ima li ko iskustava sa beko ugradnim friziderima?
Interesuje me da li zna nekog majstora koji servisira Kirby?
Oni se bave servisom
https://www.facebook.com/pages/categ...8817649954622/
Ima li više Rainbow-a u CG?
Valjaju li šta električni palačinkari...? Je li bitna koliko snaga, ili su dovoljni i ovi entry modeli...?
Sent using Tapatalk
Jes da nije aparat, ali imate li neku preporuku za nozeve? I ako znate, ima li dje po Pg da se pogleda? Ovi iz ovih "manjih" prodavnica mi ne ulivaju sigurnost obzirom na cijenu.
Ako oces da uzmes za cijeli zivot onda wmf marka,imaju ih u Cubico u Pg
serotonin prodavnica u srbiju ,vrhunski nozevi i serpe ,malo su skuplji ali sto kaze kolega za citav zivot
A ni Dick ne fali ništa, ima serija za svaku namjenu, a pristupačniji su. Mislim da Okov ima i Victorinox nešto
Ima li neko predlog za aparat za vakumiranje hrane?
I ako ima neko iskustva, vidim prodaju se vakum kese za to, rolne i cuda, i to dosta skupih, savjet neki za to?
Vitapur Rosmario, celicni (ne keramicki)...
Uzeo sam jedan testno, i jos 2 preko odmah kad sam vidio kvalitet...
Jaaako dobro drze ivicu (kad ga naostris i posle 5 dana koristenja u kuhinju i dalje mozes da izvlacis kolutove paradajza koji stoji na dasku)
Naravno, nabavi i dobar ostrac, nema veze koliko je noz, ako se ne odrzava... preporucujem nesto ovoga tipa sa minimum 2 ili jos bolje 3 finoce
https://images.dunelm.com/30210782.j...noimagedefault
Offtopic - takodje, kod njih su serpe rosmario pour&cook ooodlicne. tiganj isto sjajan i black line ima sjajne tiganje (obicne i za palacinke)
A isprobalo se raznih metalaca, anonimusa, delimana itd...
*naravno, ove serpe i tiganje obavevezno drveni pribor za kuvanje
nijesam ga probao, ali imas u okov
https://www.okov.me/mn/proizvodi/ost...-crni-lamart-1
ja imam neki britanski sto su se prodavali na eko petrol :D
ali isti je princim, dijamant, celik, keramika... provuces po nekolika puta na svaku i mozes se brijati :D
p.s. pazite ruke, drzite ostrac na cvrstu povrsinu dok ga koristiti i OBAVEZNO recite ukucanima da su nozevi sad ostri :D :D :D :D #nepitajtekakoznam
Kad već pominjete oštrače, možda nekom bude interesantno :D
https://www.youtube.com/watch?v=sWcTv8Uqesg
Kakvi su ovi usisivaci sto imaju 600-700 wati?
Zakonski vise nema onih 2000w i slicno. Meni je rowenta 600-800w odlican.
@GaD gdje si uzeo taj Rowentin? Koliko para? Treba sjutra da uzmem neki usuivač kao poklon [emoji846]tu do nekih 80 eura, a baš ne znam koji.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Bilo je u Kipsu na nekom popustu, cini mi se oko 80€. Mada ima godinu ipo dvije.
Gledao sam ga ranije neđe. I juče baš gledam ali ga nemaju.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
odlicna stvar...
ali nije bas za svaki dan za odrzavanje... vise da sjednes periodicno na peris sve sto ima ivicu u kucu :D :D
Rowenta usisivaci imaju i u Okovu
Inace, provjeri u Gorenje kod Palade da slucajno nemaju od starih serija jos koji ciklon na stanju od 2300w... izvlaci suze za prvom ljubavi iz parketa :D :D :D
*cijenom su bilo oko 95e
samo joj napomeni, da bez obzira sta su rekli u prodavnicu, nikad, ali nikad ne skvasi filter...
tamo ti recu da se filteri peru i onda vrlo brzo das 10e za novi set filtera i naucis lekciju :) :)
*ima usisivaca sa perivim filterima, ali ovima ocito tehnologija nije na nivou
salu na stranu, nas i posle 4-5 godina rascetka tepih sjajno i izvuce zadnju sitnicu iz njega, a vjeruj mi oni moji talibani se bas trude da ga napune :D :D