Ja ne vjerujem koliko su ljudi tvrdoglavi u svom neznanju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Ja ne vjerujem koliko su ljudi tvrdoglavi u svom neznanju
Evo i ovoj su uzeli telefon i pronasli svega i svacega.
https://www.instagram.com/reel/DB5th...MyM3h4OWI0aA==
Avio kompanija moze, i ima pravo, da ti odbije ukrcaj na let ako nemas povratnu kartu, ili kartu za dalje iz USA. (Nerezidentima)
Ko prvi put ulazi u USA 99% ce mu traziti povratnu/kartu za dalje.
To se lako da rijesiti za 15-20e sa onim sajtovima,poput onwardticket.com i sl.
@kurogane nemoj da ti strah upravlja tom odlukom, jer kad jednom odradis taj let reci ces Je li realno da sad ovolike godine odlqgao ovo bez razloga :)
Turbulencije se desavaju i po evropi, ali to nije nista sto dvije 3 vodke ne mogu da umire :)
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ovo za aviokompaniju nisam siguran, nemam info, jer sto to njih zanima?
pa dobila turisticku? 😂😂😂
nemojmo
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trololololo ili je aplicirala za H1B/H2B
naravno da nije https://forum.cdm.me/showthread.php?...42#post6114242
Tako da ....opet trolujes.
Bra'o.
Evo još jedan post i to je to .. ne mogu više [emoji846]
Ovo je od sestre...
Za vizu je predala u jednu agenciju(turistička) oni su sve završili dala je podatke i oni su joj zakazali razgovor
Otišla na razgovor pričala sa njima i odlucili su da joj daju vizu na 3 godine
6 mjeseci(Dalas) pa 6 kući....
Eto ....
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
ja bih rekla da si ti neupucen kako ovo funkcionise pa tako i dajes nepotpune info.
E zbog tih sto idu da rade na B1/2 vize “6 mjeseci, pa 6…” onda ljude odbijaju koji bi stvarno da odu turisticki - na par dana/nedjelja.
Pogotovo mladima koji apliciraju po prvi put.
Pa prvo putovanje u NYC da prosetaju, a citavu Evropu preskocise. [emoji2] Jos ne cuh da su neku mladu osobu koja ima okej posao, putovao/la tuda ovuda, da su je odbili. [emoji2]
Naravno, ne krivim njih, no mi smijesno.
WAT je druga prica.
A bratu cardozu da preporucim da brise ove gluposti, ne sto su gluposti brat moj, no samo mozes iskomplikovat zivot sestri koja bi tamo da radi, iako ce vjerovatno sve to bit bez problema na kraju krajeva, al eto.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Poslije ponoći negdje oko 2 stigla u Dalas...PG-instanbul...Istanbul-Dalas
Sve je bilo plaćeno,Sve je prošlo odlično i dočekali je na aerodromu i to je to...čekamo dres dončića [emoji846][emoji846][emoji846][emoji846]
Pozdrav
Ja tamo moram taksijem od aerodroma do mojih, nece cak ni na aerodrom po mene.
I nista mi nije placeno.
Inace jedan momak prije 7-8 godina dobio turisticku i ostao tamo malo duze, cim se vratio zvali su ga da mu je viza ponistena. Sad prije nekoliko dana i njegovom ocu, kao znamo da si radio i gdje…
ne rade oni to inace hahaahaah
Aj da se da koja korisna informacija. Koliko je lako dobiti vizu za rad na odredjeno vrijeme, koliko se ceka, itd. Mozda bi prije za nju aplicirali