hvala na odgovoru da ako se uspijem snaci :) a u koji folder ubaciti tu krekovanu aplikaciju?
i dal taj patch vazi za 3.13 ?
Printable View
hvala na odgovoru da ako se uspijem snaci :) a u koji folder ubaciti tu krekovanu aplikaciju?
i dal taj patch vazi za 3.13 ?
Može li neko da mi objasni zašto kad god me neko zove iz države - u telefonu ne postoji u dolaznom pozivu prefiks države ? +382 ? samo kad je strana država u pitanju ?
Primjetio sam da ako umemorišem npr telefon 069 111 111 - da kad me taj lik pozove - pisaće mi njegovo ime. A ako ukucam +382 69 111111 - onda će mi pisati samo broj.
Vidio sam da za ljude koji imaju džeilbrejkovan ajfon to mogu da naprave, ali interesuje me, da li možda postoji neka sitnica u podešavanjima da se prilikom primanja poziva - pozivi primaju odnosno učitavaju sa prefiksom države.
tebe je vec uradjen taj pach da ne baguje za +382 imas instalirano caller fix and id kolko mislim i onda imas pejstovan u sistem pa frameworks onaj file ako se ne varam ja sam taj problem tako rijesio pa znam ako ne onda znm sto je
sto ti to smeta zar nije bolje da kucas 069 111 111 nego +382 69 111 111???
od ovija malo iskusnijih ima li neko da mi da lin ili naziv od apps kada zovem nekoga da promijenim glas da bude DEEP,gleda sam nesto po netu i skidao sa CYDIA al ne radi u nasoj zemlji... :/
Ako znam što pričaš - ubi me.
Znam samo da kad mi je neko umemorisan sa prefiksom +382 ne piše mi ime kada me taj neko poziva, već samo kada mi je bez prefiksa.
Ja bih volio da mi radi i sa prefiksom-ako može da se ne bakćem sa cydiom jer je ne mogu još instalirati. a ako ne, jbg. što je tu je.Promijeniću brojeve telefona.
Reakwon hvala ti,uspio sam :) a imam jos jedno pitanje,zasto mi je kontakt lista prazna kad sam u starom telefonu prebacio sve kontakte na sim karticu ? moram li ponovo sve kucat ili ?
Nista bre tu sam da pomognem kolko mogu ;) ... ovako da li si siguran da si sve kontakte stavio u sim??...da li ti te kontakte otvara u neki drugi mob ii ako si greskom pritisnuo ono sync na kontakte i markirao sve ti se brise... :/ e sada vidi jel sto uradjeno od ponudjenoga :D
otvara mi normalno u ostale mobilne,ja sam ih sve kopirao u sa telefona na sim karticu ustaru nokiu,a nisam nista markirao i sync,jedino sto sam ubacio karticu posle u iphone usao u contakts i pise da mi nema nista
Idi na "Settings" -> "Mail, Contacts, Calendars" i pri dnu stranice imas "Import SIM contacts"... I to ti je to...
hvala incognito:) pratio sam neka uputstva kako da ubacim svoj zvuk za poruku i kada pokrenem Winscp trazi mi Ip iphone i neke passworde,a nemam predtave koji su mi ,kako cu ga spojiti sa kompjuterom ?
Ne znam, to je vec crack-ovanje telefona, jer na regularni nacin ne mozes ubacivati svoje melodije, ili koristiti one mp3 pjesme iz iPod-a na telefonu, jer je Apple odlucio da jedini (regularni) nacin za ubacivanje melodija je kupovinom sa iTunes Store-a... Nadam se da ce ti pomoci forumasi koji se time bave :)
Evo preduhitrio me Stivi :)
za custom melodije idite na ovaj site
http://audiko.net/
melodiju posle ubacite u itunes :)
Niko mi ne odg ajte ljudi pomagajte :D
ima li neko da mi da link ili naziv apps kada zovem nekoga da promijenim glas da bude DEEP,gleda sam nesto po netu i skidao sa CYDIA al ne radi u nasoj zemlji... :P
I na 'legalnom' mozes da stavis custom ringtone (ali ne i za sms). Samo .aac renamujes u .m4r i to prebacis kroz iTunes.
hvala na odgovoru al ne uspijevam pronaci IP,nemam wi fi,u iphone se kacim preko gprs,al sam negdje pronasao da se preko safarija ode na www.whatismyip.com i tamo sam nasao adresu, e sad da li je to moj IP? jer kad preko Winscp pokusam da se konektujem izbacuje mi network error,cak sam i instalirao preko cydie open ssh al i dalje nece da mi se konektuje..
kuci nemam bezicni internet nego adsl sa obicnim modemom,jel ima to veze kakve? ili mora da mi je wi fi da bi uopste mogao da uspostavim konekciju preko winscp?
Kada držite iphone pored zvučnika. Čujete li nekada onaj zvuk kao kada ste online li vas neko zove- pa čuje se ono preko zvučnika... Ponekad se to čuje - kad sam npr. za kompom, pošto mi je ispred telefon ali nije online niti me iko zove...
Imate li neko objašnjenje za ovo ?
Imam ja teoriju... Zvucnici su ti vrijednosti do 10 eura :)
malo si se prešao ;)
nasao sam resenje,da ne moram da se petljam sa winscp,skinuo sam iphonebrowser i ne trazi mi ni ip ni nista samo mi otvori root i vec sam isprobao i zamijenio sms tonove :)
Ima li neka fora da iPhone na 069 mrezi prikaze ime kontakta pri pozivu (ako je u imeniku zapisano formatu +3826xxxxxxx)? CallerID Fix ne rjesava problem :(
Izgleda da ProMonte brojeve iz nacionalnih poziva salje u formatu 06xxxxxxx...
update: nasao :) https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=153 ali ne radi :(
Dobro je da si vec nasao rjesenje, promaklo mi je ovo pitanje. Preko WinSCP mozes samo da se nakacis ako je iPhone povezan na WiFi. Ta javna adresa koju vidis je samo zajednicka od svih GPRS korisnika sa te mreze koju koristis i preko nje ne mozes da se nakacis na tvoj iPhone. Kada zavrsis to oko SSH radi sigurnosti iskljuci ga obavezno, preko SbSettings.