Napiše se po kafića, najedoše se po restorana, tagovaše se po gradova, islikaše se sa rodbinom i raskinuše...
E, u **** sve neka ide...
Printable View
Napiše se po kafića, najedoše se po restorana, tagovaše se po gradova, islikaše se sa rodbinom i raskinuše...
E, u **** sve neka ide...
Pare,kad ih imam nervozan sam
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Što sam postmodernista, sve bude kako sam rekao :(
Kako su ovi crnci puni kompleksa, ne smiješ ih pogledat' odma' misle da si rasista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
sto ih gledas?
Ako ga pogledas dolje, nasmijace se...
A nisam rasista lol big lol. Ali teski su u pm. Mada ne svi, kao svugde ima ok tipova i cura i oni ostali-nidje veze
U metro ja sa našim co'ekom pričam na naški i smijem se, i opet slučajno kako se smijem pogledah oko sebe (normalna reakcija, ne možeš samo u jednu točku gledat, mada je to u podzemni metro u nyc poželjno jer te svašta moze snać) kad mi veli jedna crnkinja "not funny!"
Bijelci nemaju tih problema.
Crnjak zivota mi xD
brate,ljudi nisu kao odje navikli da buljis u njih:) glavu (p)u(t) sagovornika ili u pod i to je to :D
Precrni su
kazi im tebra- you are black as fa(u)ck :D
Reci da si iz MonteNIGRA.
a reci im da su ti i komsije crne,samo ne koliko oni hahahahah
p.s tacno ce me sad neko prozvat rasistom,iako sam bas protiv toga :D moramo se nasalit:)
'cu da poludim od ovoga
http://www.ikea.com/hr/hr/images/pro...E401201_S4.JPG
Znači vježba se svako malo?
Ne skida se to bez muke...
9 epizoda i dalje mu je faca tupava
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07...8640330ec4.jpg
Vijesti.
Nema jedne lijepe.
Ono kad dovučeš na četvrti lubenicu težu od sebe...otvoriš, a ona za bacit, pa istu moraš spustit do smeća. Bar podijelih u dvije ruke.
Eto!
Mogla si je iscijedit' na brzinu pa prosut' u solju :)
Stan pod plocom na podgorickih 50 stepeni
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Noir,kad biras lubenicu,gledaj da je ona peteljka sto uza. I malo je kucni,treba da "zvoni",znaci da nije tip zvuk.
Sent from turbine
Xaxa,ovo je provjerena metoda. Prvo trazis peteljku da je sto manjeg precnika,onda je malo klepis malo i ako nije tup zvuk,ta je "bezdjece" dobra ;)
Sent from turbine
ili jednostavno nadjes ko prodaje ulcinjske lubenice, i ne moras nista od ovoga da provjeravas.. :D
jer ulcinjske lubenice su u rangu barskog sipka... (i spanskog vjetra :D)
Hvala na savjetu, sjutra ću se pravit važna (znavena) dok budem trgovala drugu...ma ću je i otvoriti.
Neko ima ono sopocalo pa ti fino izvadi uzorak od srca do kore duzone 10tak cent precnika 1.5-2cm . Ako ti se svidja kupis ako ne sledeca... jbm li ga
Ima i onih koji ti pokazu (i daju da probas) njbolji uzorak a onda ti prodaju citavu lubenicu kojoj ne fali ni komada...
Ja uzimam onu iz koje izvadi uzorak ispred mene :)
Nema što...ovo se zakomplikova...prelazim na pipun. Manji je, pa ni po jada.
Nista bez da ja odaberem jednu pa da ti je posaljem,sto cu ti drugo.
Sent from turbine
Neka, dobih instrukcije...uložiću i napor. Hvala.
Nestajanje struje.
A najavih to jos par dana unazad...
A ovo je tek zagrijavanje...
Je li ovo grad ostao bez struje?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Danas ponovo... od 11h do 19h bez struje...
Cujem da su neki bili krace bez struje a neki je jos nisu ni dobili, od sinoc...
Ura! (uzvik, ne politicka partija)