Masala. U najgore vrijeme.
Printable View
Masala. U najgore vrijeme.
ajmo sad pljujte, ka svaki put
ili sherujte pretodni vas post iz ove teme o pljuvanju, mislim da je lakse :D
Ovo me obradovalo, idemo na 1.9 da zaokruzimo ka norveska
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Flaster na AUTO taster od klime. Maksimalno 2 putnika u kola.
10e na rezervoar razlika...bukkake
p9lite
Dje je onaj pjesak sad? Po ovim cijenama ce za 5 godina da ustedi 45000era [emoji3]
Po ovome izgleda da ce biti manje saobracaja jer nece vise biti sirotinje za volanom?!
Uvest minimalnu potrosnju mjesecno 100e po autu, pa ko ne potrosi toliko da doplati u budzet. Na ovaj nacin bi mogli jos koji milion doprinijet budzetu.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Kad sipam u firmin kombi gorivo samo na računu od 50e je manje od 25e, pdv i akcize su 25+. Ljepota. Samo plin, pa makar ga na Božaj sipa :p
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...bf80ed69da.jpg
Evo ga pun do čepa.
Sipano na Eko pumpi, iza Lakovića. Nije bilo neke gužve.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
da se ugrabi...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...fad547b718.jpg
Sent from my MX5 using Tapatalk
Što pročitah dobar komentar:
"Ne možete vi nas toliko je8at koliko mi možemo da trpimo..."
Ja ću sjutra da sipam radi uroka..
------------------------------
kad bude litar 2e
koliko ti trosi?
20e lagane kroz grad - 15 otvorene
brate koji je ovo motor 6.3?
ne nego 1.6 tdi. :D
Eto u Baru guzva,kumara mi ceka 15 min u red...
Pisi Milijana Vako
U Trebinje od danas, svaki drugi vikend, bucne se ruchak kvalitetan i ostane... :D
sent using tapatalk
braco forumasi,nek vam je sretno ovo poskupljenje...
meni isto trosi ka zimi i ljeti i stignem u isto vrijeme od tacke A do B,nije me potreslo poskupljenje a nisam ni glasao ove sto predvode pljacku naroda,,,,
ja oposlih to prije par dana, u oba auta, jer se znalo za akcizu, ali nije se znalo koliko će da poskupi u cent. "Derivati" nam je ovaj put omašio, reče da nema uslova za poskupljenje benzina, al oni ga ipak digoše cent :D
Ovi sto cekaju u kolonu na ovu studen slobodno nece ustedjet ta 2-3€..
na petrol red od firme stadion
p9lite
Ljeti znači na 2e
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
ne znaju ova djeca kako je bilo za vrijeme sankcija...redovi po kilometar pa guraj auto jer se štedi
a kolko sam se rumunskog i bugarskog goriva nagutao pretačući iz bidona vile znaju :) no eto moralo se zaradit nekako to malo ilegalne vožnje :)
Vidite li vi da oni ustvari misle na nas? Poenta ove akcije je da omladina koja je sipala po 5 e u svoja kola sad vise nece vozit :D
Sad me zove kumara veli na Zlaticu na eko pumpu falilo dizela, nemaju kapi goriva...
Vlasnici pumpi ce nocas da trljaju ruke kad dodju doma...
Malo je ovo poskupljenje, znate li koliko samo parazita iz državnog aparata treba nahraniti.
Kakva guzvaaaaaaaa...
Izbacaju snimke na fb (ja ne mogu da vjerujem da su ovolike kolone) na onu eko prije podvoznjaka (kod keta) kolona do semafora.
Sto bi reko jedan: mene ovo poskupljenje ne dotice ja I onako stalno sipam po 10 eura.
Na Zabljak bilo 5 kola u red, sipao I ja do chepa
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
spavas li mirno Ik real-u?
p9lite
A da padne snijeg 2metra i da bude vanredno stanje mjesec dana. :D
http://i.imgur.com/rihuq4L.jpg