uvjek kasne po nekoliko dana.izbacit ce prevod sigurno.
Printable View
uvjek kasne po nekoliko dana.izbacit ce prevod sigurno.
Pocela sesta sezona Sons of Anarchy
Suits postaje brutalno kvalitetan, daleko iznad Boston legala već.
Prestao sam da gledam sredinom prethodne sezone. Ne mogu vise da podnesem uzasno los scenario. Dijalozi izmedju likova su dosadni i potpuno neprirodni. Niko nikoga ne slusa, svi prave ocigledno glupe odluke bez trunke razmisljanja i svaka druga im je "Jesus Christ" i "we need to reach out to X".
Kad uporedim tu glupost sa Breaking Bad i Boardwalk Empire ne mogu sebi da dozvolim da gubim vrijeme na tu seriju. I od Dextera bih odustao jer su prethodne 3 sezone prelose bile, ali eto zadnja je pa da vidim i taj kraj.
Meni je SoA otisla u pm jos u trecoj sezoni, pogledah jos tu sezonu do kraja i posle mi se nije dalo da je gledam.
nista od prevoda za osmu epizodu suits-a.
neki bosanac izbacio za devetu, od osme ni traga.
treba pofatat sad one dijeloge sa engleskim prevodom...
:frown:
uh, sad si me baš ponukao da iskucam taj prevod ali ne znam kako se radi to
subtitle workshop u ruke i udri :p
Sinoć startovale dve nove serije:
Masters of Sex (TV Series 2013– ) - IMDb
We Are Men (TV Series 2013– ) - IMDb
Ova prva mi se ne čini loša :)
Kakva je Boardwalk posle odlaska Micheal Pitt,tj posle 2 sezone,moze i poredjenje u odnosu na prosle?
Meni super. :) Treca sezona odlicna :) Naki dobija konkurenciju :D i tako. Pogledaj neces zazalit.
Pocela je i 4. sezona, upravo skidam drugu epizodu.
Izadje na titlovi.com prevod za osmu Suits jutros, aj sa srecom :)
edit: mada eo vidim da je vec neki Bosanac izbacio prije neki dan :)
Sinoc pocela ova Sleepy Hollow, nije lose prva epizoda.http://www.imdb.com/title/tt2647544/
Predlazem seriju Sherlock... moderna verzija Sherlock Holmsa. Epizode dugo traju ali ih nema puno.
Odlican kraj ove sezone newsroom
posle prosjecne sezone sledeca na zimu moze biti odlicna
suits
http://www.youtube.com/watch?v=N1ahN0akqUU
prosjecna?
Meni je sezona baš dobra bila :).
Pa meni su prva i druga masu bolje bile,ne znam sto da vam kazem.Ali masu ljudi dijeli moje misljenje ovo po internetu sto sam gledao,a vidi se pad gledanosti.Pogledaj samo kolko se cekalo jos na prevode
Odlična prva epizoda Masters of Sex i prelijepa Lizzy Caplan
Dakle, Suits je serija koja se obavezno mora pogledati? :)
Ljudi dajte neku dobru seriju posto se BB zavrsava.
Ne. :) Boardwalk Empire i Homeland mi na vrhu liste. Ima prevod za sve sezone Suitsa?
naravno!
House of cards
http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=sr_1
Sinoc je zavrsih, tek je prva sezona snimljena. Kevin Spejsi se samo popeo u top 5 omiljenih glumaca :)
Meni je on oduvjek bio u top 3. Zapravo, top 2. On i Daniel Day-Lewis su tu oduvjek bili. Ostali su se samo smjenjivali. Legenda.
Izasao vam je prevod za summer finale suits.Ja house of cards nikako da nadjem prevod za prve 3 epizode jer imam 720p verziju a sve su za web rip.
Posle suits mi je boardwalk kraj prve na redu,pa band of brothers uz breaking bad i onda house of cards vjerovatno
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ja sam gledao sa engleskim titlom, bs lagano nasao. Mada ne preporucujem jer je prica par puta bila toliko komplikovana i brza da sam vracao po 20 sekundi :D
namjerno pisem ovdje zbog spojlera na drugim topicima; nisam pratio zadnju sezonu breaking bada, jos koliko ima do kraja?
kad pocinje walking dead?
i zbog cega kasni homeland sa drugom epizodom trece sezone?
hvala
^ BB jos jedna epizoda
Walking dead 13. oktobar
Homeland zvanicno pocinje u oktobru , ono je samo procurela prva epizoda...
aha odlicno. hvala
Poceo sam 6. sezonu Burn Notice, za sada je bas fina.
Skinuo "Fringe" ,odlicna serija!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
je*eni Jim Parsons?!?