Mene je pitao Yasuhiro san, veli hoces li 2.0 turbaka da ti ide do 100 za 6,6 sekundi i da ti trosi 15-17 kao Bitrejtu ili 2.5 A25A-FXS hibrid, da ti ide do 100 za 8,9 sekundi i da ti trosi 4 litara, reko daj mi ovaj sto trosi 4.
Printable View
Mene je pitao Yasuhiro san, veli hoces li 2.0 turbaka da ti ide do 100 za 6,6 sekundi i da ti trosi 15-17 kao Bitrejtu ili 2.5 A25A-FXS hibrid, da ti ide do 100 za 8,9 sekundi i da ti trosi 4 litara, reko daj mi ovaj sto trosi 4.
uđeš u trolu i nemaš da sedneš
dje je i sto radi fabia_elegance 4l/100km
Stiga je novi lexus
Eno ga vozi se po gradu odmaknutog sica do kraja
Ne moze da mota normalno
Sta se slusa na Mark Levinson? Rep garant.
Cekam vidjet novi LS500h. To sam racunao da mi je next. Mada vidjeh jedan review dje su govorili da je preglasan unutra, da shumi previse. To ne bi mogao podnijeti.
Edit: e ovdje pocinju pricu o unutrasnjem zvuku. https://youtu.be/UXfzwzc2FX4?t=224
Ova dvojica seru kvake.
Sad vidim da nijesam postirao snimak dje pocinju pricu o tome. Na 4:20. Dobro popljuvase.
Ali zato sound system vele vrh vrhova.
Sa druge strane Doug Demuro ga poredjuje sa Rollsom i Bentlijem.
Doug Demuro, ko jos slusa tog americkog Bizbija? Strasno odvratno stvorenje :D
sudar generacija
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...be775453ed.jpg
inace, i juce oko5 su dvojica isto ovako samo na ulaz u baku ulicu...i narpavili haos od guzve
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Crni RAV ljubomoran.
Takumi, sad čitam na neku grupu na FB da je slanje auta brodom iz US tipa 3-4 puta jeftinije da se šalje u Antwerp u Belgiju nego do CG direkt. Mislim jes bliže, ali ta razlika mi je baš masakr
Je li tajna koliko je tebe shipping izašao?
$2200 i $200 za load po autu.
Ako stavis 3 auta u kontejner onda $1470 plus $200 za load.
€430 u BR, lucki troskovi i spediter.
A u isti dan pronasli par stotina kila koke.
Danas furas se u Lexusu
Sutra te pronađu sa 5 metaka u pleksusu
A ja mislio dognat Lexa ovog ljeta....pa da me jadi snadju izgleda.
Ne moze sad, vozi bez ruku
Iz Srbije, mlad momak vozi.