Kako ce Dzons opet da demolira DC-a.
Printable View
Kako ce Dzons opet da demolira DC-a.
Nesto bih vise volio da pobijedi DC.
Volio bih i ja, zelio. Ali nesto nisam siguran da ce nam se zelje ispuniti.
Ako neko ne zasluzuje sve to..onda je Jones.
Kako je DC propanuo na psiholoskom planu kad je upitanju Jones.. Samo prica o privatnom zivotu JJ i njegovom karakteru, a nidje da pomene situacije iz oktagona. Vidi se jasno da bjezi od price koja bi ga povela na njegov jedini poraz u januaru prosle godine.. U tolikom je ocaju da naziva Jonesa "bum", a ovaj nikad borbu izgubio nije + se poigravao sa njim kad su se borili..
Mislim da ce pritisak da ga pojede, dok ovamo Jones ima pregrst hyped-up borbi za titulu na rezimeu.. Sa 23 godine je Shogunu ono napravio, pred cijelim MMA svijetom, tako da nemam sumnje da je i ovom revansu mentalna prednost debelo na njegovoj strani..
dc jedino ako ga nokautira nekako... ili ako jonesa pokradu na poene sto je masu veca vjerovatnoca.
Ako Jones bude na obom nivou iz proslog meca moze svasta biti.
Sa 12 inca manjim reach-om vrlo su male sanse da DC nokautira Jonesa..
JJ je izgledao zrdjalo protiv OSP-a i opet ga je izdominirao tj. u nijednom trenutku se nije dovodila pobjeda u pitanje..
Daniel DC Cormier mentalno nespreman da savlada Jonesa..U svojoj glavi moguce je i da sam on vjeruje da nije bolji borac..
Ljudi kada je po nasem vremenu UFC 200 da se stream trazi?
Ako dobro svatih po nasem vremenu preliminare borbe su u 3 ujutru a glavne borbe pocinju u 5 ujutru?
Preeliminarne na 200 su bolje od nekih ufc-a do sada.
Mislim da pocinje kao i uvijek u 1h. Dok glavne borbe krecu od 4h.
Ovo je event koji cete htjeti ispratiti od starta do samog kraja jer su i preliminarne borbe odlicne..
Moze se reci najveci MMA dogadjaj u istoriji..
takvi evente kao ufc 200 vrijedi gledat uživo (ko ima para) jer se ne moš razočarat, moraju barem 2,3 borbe bit fenomenalne.
Ja sam uvijek volio one pride i k1 turnire dje se za jedno vece sve rijedi. To garantuje 5-6 vrhunskih borbi. I UFC se po tome nikad nije mogao nositi sa njima u mojim ocima. Ali ovaj fight card je nikada jaci sto se borilackih sportova tice. Nikada do sada u jednoj noci/danu nismo imali prilike da vidimo toliko jakih meceva. Potencijalno fantasticne meceve imamo cak u onim ranim preliminarnim, da ne komentarisemo ovo kasnije. Za nepropustiti! Bogu hvala niko se povrijedio nije.
Da su jos McGregor i Diaz na ovaj card, ladno bi kompanija obrnula rekorde koji su postavili Manny i Floyd prosle godine..
Da je neko prije godinu rekao da ce toliko UFC moci da zaprijeti prihodu boksa, rijetko bi ko povjerovao..Naravno, u medjuvremnu se desio fenomen "McGregor" koji je trenutno broj.1 na watchlist boraca u svim vjestinama..
Diaz je isto vazda bio na eventima sa ogromnim pregledima i prije meča sa mcgregorom.
Braca Dijaz su ovijek bili omiljeni za gledanje. Ali Mcgregor je to digao na mnogo veci nivo.
Ali ako se pitamo ima li boljeg para od Mcgregor Diaz? Nema!
Cak ni Jones - Cain ne bi bio taj nivo kad se gleda zarada.
pa ne, ali nešto mi nije zanimljivo da gledam drugi dio Diaz vs. McGregor, ima masu drugih dobrih dobrih boraca sa kima bih volio gledat McGregora da se bori, ali kapiram da su UFC-u najbitnije pare, a taj event će im sigurno napunit džepove, nebi me čudilo da razmišljaju i o trećem dijelu ako ovaj put Nate izgubi hahah :D. Para vrti đe burgije neće.
GSP bi trebao uskoro zvanicno da objavi da se vrace u UFC..Nece nam faliti superfights u buducnosti, kako god bilo :D
kako je nešto odvratna ova Klaudia Gadulja. A ovaj Rafael dos Anjos ima pravu onu neandertalsku građu koja je strašna za ovaj sport..
http://www.ufc.com/news/dana-white-a...es-july-6-2016
Jon Jones pao na doping testu, borba sa DC otkazana !
glavna borba veceri ce biti Lesnar-Hunt.
Pa ne moze bez ovoga, ni dan prije eventa vise nije sigurno.. Pih
Niko me ubijediti ne moze da Jones nijee strahovito glup momak.
a na sta je pao, koja supstanca zna li se?
Glup ili ne, on je izmlatio komplet light-heavyweight diviziju.
ti da si kartu kupio pa mnogo jada.
Ja DC volim od kako se pojavio u UFC. Bio je skroman, nije puno laprdao..a sve je dominirao. Malo je skrenuo sa tog puta, na nagovor Dene. Sad se vratio istom. Zelio sam ga vidjeti protiv Jonsa. Od kako je mec zakazan jedva sam cekao da dodje dan.. I onda se desi ovo. Istinski sam se iznervirao :)