Pocinjes da me nerviras...
Printable View
i ti nas brate crkosmo grupno iscekujuci da se pronadjes
cijeli pdf automobilizam
Je li jes??? moze li se znat samo razlog smijeha???
nista te ne shvatam sad, omg, ljudi vidi li ko sto i ja, rodjak vesnin..................
i sad ide ono pitanje sta ces biti kad porastes?:mrgreen:
zasluzio sam +rep da yebe oca za ovo ahahhahahahah
O cemu se radi??? imas neki pik na mene
a vidji sto dobih na pm, vidi se coek je mlad i zelen
Povedilla, nerviram li i tebe ???
odgovoreno ti je na mail , sinak, odrasti sad zbilja, vidi se da si mlad i zelen, ovo je internet ljudima sluzi za odusak zezanje i rapsravu, kad budes dovoljno dugo odje skontaces kako se nekad uzme jedan korisnik i opuca ponekad, skotaces i ko je vesna i svasta nesto, sad se ne ponasaj ka da ti je 15 , (iako imas 16 max) i skalaj sa tim nervoznim nastupom , opusti se i cosaj zezaj se kaci facepalm kad vidis da se ljudi glupiraju (kucaj na google images facepalm da shvatis sta je)
ocu li kopirat tvoj odgovor, kako je ovo tiskanje ???
Veća je nervoza na automobilizam nego na politiku, DPS pada siguran sam :)
Gruzin je neki internet heroj izgleda
hehehehe zajebavajte vi, kad poraste provalice ovi report button, pa ste najebali, sve ce nas didi banovat svaki dan, ionako uopste ne spamujemo, offamo i slicno
jeste sine, kad ne znas osnove interneta, al si dovoljno drzak, sto pokazuje da imas ogroman nivo testosterona i divljanja hormona u tijelu, sto opet pokazuje da imas 15 16 godina, i da si mali i ne znas sta ces biti kad odrastes , i sto je razumljivo, da ne saslusas sto ti se rece
Ocemo li trgovat vuvuzele??? Ti ces mene nesto da ucis, bolje nabavi neki zivot pod hitno, no sto bacas ovuda necije citate.....
Na mladjima forum ostaje :D
e sto jes jes ,............ moram se povuc, nemam ja vise dovoljno testosterona da se izborim sa ovim novim sveznajucim generacijama, naprgavljene balavurdije
brate TO u slobovo vrijeme, a vrijeme nase mladosti, nije smjelo postojat ni kao zamisao... to je novokomponovano radno mjesto koje nam je jevropa donijela, a koje nicemu ne sluzi kolko svi mozemo vidjet :p
e bogme si ga dobro pogrijesio :D
Jos se raspravljate sa djecom, ajmo o automobilizmu, evo kako bi trebala da izgleda nova astra sa 3 vrata
http://www.mibz.com/wp-content/uploa...-Spy-Shots.jpg