Izvadio sam, procistio i ponovo ubacio sve kablove, i evo sad radi vec 2h.
Hvala na pomoci.
Printable View
jel ovaj in tv otkupio samo prenos drugog poluvremena;)
I BBM je danas, kad je bila najjača grmljavina, imao prekid desetak minuta.
Opet:
Kakav je to novi kanal - Corona?
# 111
radje bi gledao ovaj kanal sto je pored moga placa (kanal rijeke Mareze :D ) nego tu kanalchinu! Samo cekam da postave neku web kameru na trg (il nedje drugo) i nazovu to "novi Trg channel" :p Mogu i neku malo bolju kamericu uzet, pa da imamo jos 1 HD kanal :D
a ti mislis da su HD web kamerice jeftine?? Pa sigurno nece uzet neko smece, nego neku dobru, kao sto je logitech, koje mogu i po 80€ da kostaju! Ja bih dao i 2€ za Trg u HD!
A da im ja iznajmim HDR FX7e? ;)
Vidio sam onu Coronu... Lele, webtv... kad sam vidio ono click OK bla bla bla... poludio sam.
Da oce uvesti kakav normalan HD paket sa pretplatom ne jacom od 5e...
Moze li se Extra TV gledati na 2 televoziora? Kada su mi ugradjivala ovo ja nisam bio tu, a tati su rekli da moze na samo jedan TV... sto je meni stvarno cudno
Prijavi se za drugi STB, cijena zakupa opreme je bila 60 eur i dodatna pretplata 3 eur (nezavisno koji paket koristis, on ti je dostupan na oba STB-a). Ne znam da li trenutno ima opreme, ali se svakako informisi na 1500.
Sale ako uzmete arena sport tv paket bicete svjetski a nasi, ovako svjetski nijeste a mnogi bi rekli da nijeste ni nasi:)
Poslije prosirenja liste Total Tv jedino ih Arena vadi, mada sto se mene licno tice mogu i ovo sto sad nude ugasiti, Dreambox + CS topla preporuka svima
Samo ne znam ko je nas, a ko njihov :) Vazda sam bio za ove nase... :D
Pozvivam sve programere i kreativne ljude da pogledaju http://www.interactive-tv-award.de/developer/index DT je obezbijedio vrijedne nagrade za najbolje ideje i djela.
Ubacite makar koji novi film u HD videoteku.