Originally Posted by
E_K_V
ja tuda prodjem desetak puta dnevno... i upravu si to sto kazes da se ne vidi... ko doalzi iz bloka, tek kad pridje raskrsnici vidi nekoga ko dolazi dalmatinskom a koja ima prdnost, a onamo je jos pravac, 4 trake, cistina, ap se uglavnom zalete i nemaju kad kociti...
ja najcesce nailazim bas iz pravca bloka, i stanem uvijek cak i ako neko iz dalmatinske stoji...ali je onda fora sto taj iz dalmatinske stoji i ne mrda, a ovi koji dolaze iz tolosa, iz sporedne ulice samo proalze :) pa ni ja ni ovaj mrco ne prolazimo iako imamo prednost...
postoji i jedna raskrsnica u vranicima...dje se smece i servis auto zete... raskrsnica ulica djura cagorovica, boska buhe i masana bozovica... ni znaka, ni semafora, ni policajca... a pravilo desne ruke niko izgleda nije ucio...
a da dodam da ponekad vidim i ove "pitalice" sa saobracajnim pravilima na FB...e tek se tu vidi koliko ljudi znaju...tacnije nemaju pojma... i mogli bi razmisliti o tome da uvedu neko obavezno polaganje saobracajnih pravila jednom u 5 godina, ili prilikom obnove vozacke... ne tvrdim da ja znam sve :) cak naprotiv, ali nema potrebe da se ja npr prepirem sa covjekom kojega sam udario jer je iz srednje trake vrsio polukrutno okretanje, a ja u skroz lijevu traku i hocu da skrenem lijevo, i onda me ubjedjuje da sam ja kriv...