A na koju foru rade ono?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
A na koju foru rade ono?
Izvlacenjem, cukanjem, guranjem...na kraju ispada kao iz fabrike.
Ja gledah nedje na internet dje polivaju vrelom vodom a izvlace sa onim za otcepljavanje sudopera. [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima poseban alat za izvlacenje( masiranje) lima , grije se lim ponekad da bi se lakse ispravio
@TAKUMI opet pitanje za tebe ,a moze i za nekoga drugog ako zna ,da li je prednji most na Mazdu 6 2003 isti za benzinca i dizela ,posto meni treba za benzinca 1.8 a lik mi nudi 2.0 dizel polovno dio je u pitanju ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Jesi li pitao chat gpt?
Prvo chat gpt pa ako ne pomogne, tek onda takumi. :D
Nesto vise njemu vjerujem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
preporuka za dubinsko?
kolega forumas @tico
ili insta detailingtico
Baci mi drug špicu vezano za DS, tačnije model DS7, zna li ko išta o njemu? Izgleda mi bomba ovaj novi model, mada mu jeste cijena jača. On već nekoliko godina vozi DS5 i jako je zadovoljan, valjda ovdje ima servis za njih ali nema ovlašćenog prodavca, svakako bi gledao da ga dovedem iz DE.
Druga opcija je 10-15k jeftiniji Austral, isto novi model i on mi izgleda super, i spolja i unutra ali šta se dešava sa motorima u ovoj klasi, nema motora preko 150hp i to su ubrzanja tipa 9 sekundi i slično?!
CX-5 je isto bila u kombinaciji ali otpala, vidi se da je to 7 godina star model.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Za 1.2 je i 150konja previse.
Sad pogledah za motore, ako ima 2.0 pa i aj, ove benzince i 1.5 zaboravi, ne treba ti ta muka(za ds):cool:
Mislim da mi reče da ga redovno servisira neđe na Zabjelo
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Dosta djelova je isto kao i za Citroene, ne moze ne znam sto bit razlicito ako je isti motor, mjenjac, amortizeri isl
Proslo je vrijeme da se ne moze nabaviti nešto... I za ove zastupljene brendove ima stvari koje se moraju poruciti i cekati i koje cesto samo Takumi moze da nadje [emoji2369] Tako da ako ti se auto svidja uzimaj i uzivaj [emoji3526] S tim moj savjet citroena valjda uzimas u francusku mozda belgiju ne u njemacku [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hebeno izgleda, 43k sa porezom u BE, prešao 20k, star godinu - 300ks
https://i.ibb.co/VWtNPQwX/Untitled.png
https://i.ibb.co/PZjVtPmh/Untitled2.png
Pozdrav još jednom, ako sam udaren parkiran na saobraćajnoj traci dvosmjerne ulice (manja ulica, uvijek se svi parkiraju tu zbog nedostatka parkinga), i ovaj što me udari prizna krivicu, može li komisija od osiguranja da mi uskrati pravo na punu nadoknadu štete? Ako je neko imao slično iskustvo
Prema rijecima jednog policajca, ako si parkiran nisi kriv, bez obzira jesi li legalno ili nelegalno parkiran.
Infiniti FX45, V8, evo pola godine se kutaram sa mehaničarima i čudima. Definitivno trokira i to se nekad osjeća više, nekad manje. Kao da jedan cilindar ne radi. Ne prijavljuje nikakvu grešku, mjerena kompresija svaki cilindar pokazuje iste vrijednosti, svećice ništa, bobine kupljene dvije nove pa mijenjano isto ništa, zamijenjen i protokomjer isto ništa. Baš ne znam šta da radim. A ove neke dijagnostike koje imaju tuda ne mogu baš sve na taj auto da pokažu. Evo sam jednog u koga imam poverenje molio da otvori motor pa će naći nešto da uradi oko njega sigurno ali kakvi, neće da se kutara oko toga dok ne budem siguran da stvarno ima veze sa motorom. Pominju mi da može biti i do katalizatora, ali ih ima 4 i ne znam šta sa njima raditi.
Ima li neko ideju? ChatGPT možda? [emoji16]